Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
silmatauki
őstag
Amúgy látom, egy koppintás-30pin-HDMI adaptert linkeltél az eBay-ről.
Sajna, ahogy alább írtam, a video adapterek azok, amiket garantáltan nem szabad megvenni, ha koppintások (egyetlen kivétel a kompozit 30-pin kábel, ha JB'elsz). Ezért írták oda nagybetűvel, hogy iOS8-cal nem kompatibilis az adapter. Ha gyári lenne, kompatibilis lenne (ahogy írtam, épp az imént próbáltam 8.1.2 alatt a két gyárimat). Semmi szín alatt ne rendelj semmi ilyen kábelt / adaptert az eBay-ről, mert megszívod – alig olcsóbban kapsz egy nem működő vackot. (Egyetlen kivétel, ahogy írtam, a kompozit 30-pin kábel-koppintás, amit mindenképp érdemes preferálni a gyárihoz képest – ha jailbreakelsz és használod a Resupported-et, tizedáron lesz outputod).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest