Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csipszikutya
senior tag
Sziasztok!
iPad air (legujabb os) ma délutánra uj jelkódot csinált magának. Úgy áttítottam be, hogy 1 óra után kérjen kódot és be van állítva, hogy 10 hibás után törölje magát.
Reggel ~6 óra tétlenség után nem kért kódot, majd most délután, hogy használnám, kéri a kódot, de nem azt amit megadtam neki. A szokásos "0000"-át kipróbáltam, semmi.
Kérdésem: ha pc-röl csinálok egy gyári visszaállítást kéri-e az aktuális kódot? (nincs nálam pc, mert amióta megvan, nem használok, kell-e kérjek egyet)
Vigyem inkább szervizbe? Illetve, ilyen esetben, hogy tudom bizonyítani, hogy az enyém, kell-e? Mindene megvan amit kaptam hozzá, amikor vettem.Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest