Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Berci77
tag
válasz
Sch0ll
üzenetére
Nekem van az iPad 2025 (A16)-hoz USB-C-s Apple Pencil, ESR Digital + és filléres alis is. Egyik sem nyomásérzékeny, arról így nem tudok nyilatkozni, jegyzeteléshez használom őket, oda nem is kell. Az ESR nagyon közel áll reakcióidőben, használhatóságban a Pencilhez, viszont amiért mégis a Pencilt javasolnám az az, hogy az ESR-t a tetején külön be kell kapcsolni 2 koppintással és 5 perc tétlenség után kikapcsol, míg a Pencilt párosítás után csak kezedbe fogod és használod, nem kell vacakolni vele. Szerintem ez olyan kényelmi többlet, ami elsőre nem tűnik nagynak, de a mindennapi használat során nekem mégis jelentős.
Az alis 1000 Ft-os meg nem jelzi ki a töltöttséget rendesen, hiába van rajta 4 led. Mondjuk gyereknek firkálgatni az is megteszi, de folyamatos jegyzetelésre nem annyira alkalmas.
Egy ilyen cuccnak valóban az a lényege, hogy használod és kész, nem akarsz odafigyelni a menedzselésére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Raktáron lévó 1851-es lapok! Garanciás termékek! Részletfizetésre is!!! ÉRDEKLŐDJ!!
- HP 255 G8 - 15.6" FullHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR - ÚJ AKKU
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest