Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lugosi
    MODERÁTOR

Igazából ugye semmi sem tökéletes, tehát minden kompromisszumkész valamilyen szinten... kinek kisebb, kinek nagyobb mértékben... én azt mondom, én soha nem vettem volna észre az iPad 8-ason sem, ha az iPad mini 6-tal kapcsolatban ez nem kerül ennyire látványosan elö... de végeredményben ki-ki maga kell eldöntse, mennyire zavaró / elfogadható számára az adott eszközön... valszeg apple is erre játszik, hogy sokan legyintenek egyet ezen, és úgyis megveszik, ugyanakkor ök is ´rzékelték, hogy az iPad 6-tal kicsit túlságosan alulra tették a lécet, így most emeltek rajta kicsit... költséget optimalizálnak ezen a paneles dolgon is, tesztelve a közönséget is közben - és erre az iPad mini-t vették elö.

Én amúgy egyáltalán nem olvastam erről előtte. Bementem egy MM-ba, ki volt téve, nézegettem. Behoztam rajta a PH fórumot (nagyon sokat olvasnám a minin, azért ezt), meg egy-két oldalt, amit rendszeresen látogatok, jellemzően szöveges tartalmak álló helyzetben. Elkezdtem görgetni a fórumot, és - nekem - nagyon zavaró volt. Ott is hagytam, utána olvastam a neten, a jelenség közismert, és mi a neve.

Új hozzászólás Aktív témák