Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Amilo02
    aktív tag

a megosztás tipikusan nagy áram felvétellel jár, mintha folyamatosan igénybe venned a procit és melegszik. főleg ha meg töltöd is közben hogy ne merüljön, a végén meg 100% meleg aksi, a legrosszabb. Ehhez képest egy ipad sokkal masszívabb, kevésbé viseli meg mint a telefonból is a legkisebbet.

netosztasnal az almás eszközökkel nem szokott gond lenni, de ha idegen eszköz csatlakozik rá ott vannak a gondok. egy apple idra bejelentkezett apple cuccaim nekem is látják egymást és akkor is tudok indítani macbookrol net osztást ha be sincs kapcsolva a telefonomon.

Na ebben sem értek egyet: A legtöbb alkalommal töltőn van a telefon az internetmegosztás alkalmával. Soha nem melegedett a telefon :) de még langyi sem volt.
    Akkor igen, mikor beindult a gyorstöltés mert viszonylag kis százalékos akkuállapotnál dugtam rá a töltőt, de ez megint más tészta. Itt egyértelmű, hogy a gyorstöltéstől melegszik .
    Az én véleményem továbbra is az, hogy akinek nincs szüksége egy pontos GPS-re iPad-en, és mindig kéznél van egy telefon(kb. mindenkinek manapság), annak teljesen felesleges pénzkidobás a cellular verzió :R

Új hozzászólás Aktív témák