Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
havri1 #43437 üzenetére
A töltöttségjelzö Widgetet érdemes kirakni, az mutatja, hogy mennyire van feltöltve a pencil. Ha nagyon le van merülve, akkor érdemes feltölteni 100%-ra (én direktben a kábelröl szoktam a pencil kis extra adapterével csatlakoztatva), ha akkor is ugyanezt produkálja, akkor gondolom szerviz...
-
havri1
félisten
Helló!
Életemben nem volt semmilyen Apple termékem, totál típusidegen.
Ma kaptam céges ipadet meg pent hozzá. Az istenért nem tudom párosítani.
Mit rontok el?
ipad 6, pen 1 gen. Az ipad használt, de tökéletesen működik. Pen zsír új, én bontottam ki.
Összedugom, felvillan a párosítás, rányomok, kapcsódva, megjelenik, de kb 3mp után szétkapcsolva. Akármit csinálok ez van.
Töltöttem már egy órát, de semmi.
Sokat állt így, lehet akksi kuka? -
Sordoran
addikt
Valóban. Akkor fogalmam sincs mi lehetett a gond. Az biztos, hogy abban a pillanatban, hogy levettem a hub-ot a sarkáról, azonnal rendbe jött. (továbbra is be volt dugva az USB-be) Pedig volt már korábban is, hogy rajta volt, egyedül annyi különbség volt most, hogy HDMI-n egy monitor is rá volt kötve.
-
arn
félisten
megneztem az ipad battery healthet, most 91%. ez alapjan nem kellene feltunoen gyorsabban merulnie.
-
Parson
addikt
válasz
Acula M.D. #43431 üzenetére
Microsoft-ot nem használok privát eszközökön, de Pagesben mülödik. Imént teszteltem.
-
Sordoran
addikt
2021-es iPad Pro 11"-nél a wifi antenna hogy helyezkedik el? Van egy Baseus hub-om, amit fektetett módban a készülék jobb felső sarkára lehet csúsztatni (USB-C-től jobbra lévő sarok). Bár volt wifi, de nem sikerült semmire se csatlakozni, és végül csak megnéztem, hogy mi van ha leveszem. Azonnal minden online lett és rendbe jött. Ott lenne valami antennája a wifi-nek esetleg?
-
Gzolo
senior tag
válasz
zioncsabi #43412 üzenetére
Nálam Xs-en volt mostanában ilyen, hogy Facebook/Insta/Twitter insertek nem jelentek meg a cikkeknél Safariban, míg Edge-ben megnyitva ott volt minden.
Beállítások / Safari / Általános részén kikapcsoltam a felugrók blokkolását és kilőttem a Safarit, azóta rendben megjelenik minden, és közben a blokkolást is vissza tudtam kapcsolni.
-
Semin
őstag
válasz
Acula M.D. #43424 üzenetére
Már ha arra gondolsz múködi -e a diktálás úgy, hogy csatlakoztatva van, a válasz igen.
(Magic Keyboard) -
Parson
addikt
válasz
Acula M.D. #43424 üzenetére
Nálam működik. iPad 8 - Logitech Combo Touch.
-
Acula M.D.
tag
válasz
Acula M.D. #43391 üzenetére
Valaki akinek van bluetoothos billentyűzete vagy magic keyboardja, ki tudná próbálni hogy működik-e a diktálás vele?
-
arn
félisten
válasz
szpeti40 #43422 üzenetére
De lehet a csucsaramokat utana nem tudja, es ritkabban kapcsol fel rendesen. Darabosabb a korabbihoz kepest, foleg a js heavy oldalaknal erzodik. Nem porog semmi sem a hatterben.
Az ipad air2nel is az volt, hogy gyorsabb hwe volt, mint az utana megjeleno mezitlabas ipadnak, de a butabb, de frissebb ipad gyorsabb volt erzetre. Nem csak en tapasztaltam, hanem a haver is, kb egy idoben vettuk. Aztan ezutan jott az iphoneos battery botrany.
Eleg sokaig megvolt az az ipad, a vegen mar 20-30%os akkunal volt hogy kikapcsolt, mint amikor 1%on van, pedig a sw alapjan vmi 85%os volt eladasaskor. Azt hittem, ezen mar tullendultek, de hogy most kozelit a masodik evehez, ezen a tableten is kezd dejavu erzesem lenni.
Meg az sem erdekelne, ha le kellene cserelni, de az m2 ugyanennyi rammal minden, csak nem elorelepes.
-
arn
félisten
21es ipad pro, egy ideje a safari zabalja az akkut. Bar ugy altalaban is furan kezd lassu lenni, az egesz. Kicsit hasonlo, mint amikor megvettem az ipad air2ot, ami egyket evig hasitott, aztan utana meg belassult az egesz, reset, semmi se segitett. Van ket macbookom m1el, mindegyik gyors, kicsit fura, hogy ezzel a kiherelt osel kezd belassulni.
Ugyanazokat a sweket hasznalom, es 90%ban bongeszek rajta.
Mintha az apple sunyin elkezdene lassitani a frissitesekkel a szerinte tul sok ideje hasznalt hwt.
-
válasz
szpeti40 #43413 üzenetére
Nem hiszem, az ipad 10 minden irányban nagyobb egy milliméterrel és vastagabb is jóval.
Plusz a pro-ban 4 hangszóró van így nem hinném hogy ugyanott vannak a mágnesek. Esetleg egy ifixites képen kikeresheted őket, de én nem venném meg rá, már a vastagság különbség miatt sem. -
Az iPad 10 Smart Folió tokja jó lehet egy 2018-as 11"-os Pro-ra?
A mágnesek ugyan ott vannak? -
zioncsabi
tag
Koszi 👍
Elotte meg egy gyors kerdes, ha valaki tudja a valaszt
Nem touch id-zek. Viszont a 6 szamjegyu pin code-ot le akartam cserelni 4 szamjegyure. Viszont olyat mar nem talaltam, csak egy 8 karakteres (nagybetu+szam kombo) gepelesi lehetoseget. Valahova mashova dugtak e 4 szamjegyes pinkod lehetoseget, vagy kifrissitettek?
Ide, a prohardverre, amikor megnyitom, latszik, hogy be vagyok jelentkezve. Viszont mindig be kell lepnem az adatlaomhoz, hogy megtudjam, erkezett-e uj hsz a kedvencnek bejelolt topikokhoz, vagy nem? Mit kell atallitanom, hogy lathato legyen ez az info egybol?
A telexponthu-n, ha megnyitok egy cikket es egy fotoval van illusztrlva valami, akkor nagyon sokszor nem jelenik meg maga a foto. De sokszor meg az sem, hol hol lenne a foto helye (tehat nincs egy felulet, ahol az lenne lathato, hogy itt egy beagyazott dolog van, csak hiba tortent, ezert nem megjelenitheto). Mit kellene atallitani, hogy minden beagyazas lathato legyen? -
-
zioncsabi
tag
-
zioncsabi
tag
Koszi Pano 👍
kezo0
A 43392-es hsz az igazi problemam. -
zioncsabi
tag
Reggel megcsinaltam a 16.4.1.-re frissitest, amirol nem is tudtam, hogy letezik, mert a beallitasok menuben egyaltalan nem jelent meg. Sem tegnap a rendszer ujrahuzasakor, sem kesobb, hogy van frissebb a 16.3.1.-nel, szoval kosz, hogy felhitad a figyelmem ra consono.
Szoval… 10 ora korul, a frissites elotti 12.2 gigabol lett 2.3 az update utan. Ami most este, hogy elovettem olyan 18 ora 20 korul, 5.7 lett. Es most, annelkul, hogy barmit is csinaltam volna, 18 ora 33-ra lecsokkent 3.88 gigara.
Ugy latszik sajnos nem lett annyira sikeres ez a frissites dolog, mint amennyire remeltem. Parson, az otleted vesz eseten megprobalom majd, de azt nem fogom tudni az elkovetkezo par hetben, mert be vagyok tablazva iszonyatosan. Sracok (mo;leculez, consono, Parson), mindenkinek kosz az eddigi tippeket. Ha van meg valami, amit ki lehet probalni, legyszi irjatok le, hatha az meg segit.
-
szaszyka
senior tag
válasz
zioncsabi #43392 üzenetére
Én a Youtube-on nézek rengeteg, telefonra letöltött videót munkába menet, nekem az hizlalta meg a rendszeradatokat 33Gb-ra. Letöröltem az appot, lement 3Gb-ra, visszaraktam, most 2 hónap után járok 7-8Gb rendszeradatok körül. Használsz olyan appot, ami sok adatot mozgat/használ? Lehet azt kellene újrarakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Indián keresztül kerülné meg Trumpot az Apple
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Opel topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest