Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zioncsabi
tag
Reggel megcsinaltam a 16.4.1.-re frissitest, amirol nem is tudtam, hogy letezik, mert a beallitasok menuben egyaltalan nem jelent meg. Sem tegnap a rendszer ujrahuzasakor, sem kesobb, hogy van frissebb a 16.3.1.-nel, szoval kosz, hogy felhitad a figyelmem ra consono.
Szoval… 10 ora korul, a frissites elotti 12.2 gigabol lett 2.3 az update utan. Ami most este, hogy elovettem olyan 18 ora 20 korul, 5.7 lett. Es most, annelkul, hogy barmit is csinaltam volna, 18 ora 33-ra lecsokkent 3.88 gigara.
Ugy latszik sajnos nem lett annyira sikeres ez a frissites dolog, mint amennyire remeltem. Parson, az otleted vesz eseten megprobalom majd, de azt nem fogom tudni az elkovetkezo par hetben, mert be vagyok tablazva iszonyatosan. Sracok (mo;leculez, consono, Parson), mindenkinek kosz az eddigi tippeket. Ha van meg valami, amit ki lehet probalni, legyszi irjatok le, hatha az meg segit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2" colos kijelző
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- AKCIÓ! 64GB Corsair Vengeance LPX 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hónap garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest