Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zioncsabi
tag
Koszi 👍
Elotte meg egy gyors kerdes, ha valaki tudja a valaszt
Nem touch id-zek. Viszont a 6 szamjegyu pin code-ot le akartam cserelni 4 szamjegyure. Viszont olyat mar nem talaltam, csak egy 8 karakteres (nagybetu+szam kombo) gepelesi lehetoseget. Valahova mashova dugtak e 4 szamjegyes pinkod lehetoseget, vagy kifrissitettek?
Ide, a prohardverre, amikor megnyitom, latszik, hogy be vagyok jelentkezve. Viszont mindig be kell lepnem az adatlaomhoz, hogy megtudjam, erkezett-e uj hsz a kedvencnek bejelolt topikokhoz, vagy nem? Mit kell atallitanom, hogy lathato legyen ez az info egybol?
A telexponthu-n, ha megnyitok egy cikket es egy fotoval van illusztrlva valami, akkor nagyon sokszor nem jelenik meg maga a foto. De sokszor meg az sem, hol hol lenne a foto helye (tehat nincs egy felulet, ahol az lenne lathato, hogy itt egy beagyazott dolog van, csak hiba tortent, ezert nem megjelenitheto). Mit kellene atallitani, hogy minden beagyazas lathato legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- reMarkable 2
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest