Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkp900
senior tag
Sziasztok! Azért nem olyan jó árak azok . Főleg ,hogy az M1-esekről beszélünk nagy átlagban amit akcióznak. Én is kb egy hónapig figyelgettem az oldalakat néztem használtat is de azok szerintem legalábbis a 12,9-ben túlárazottak sokan többért akarják adni mint amennyiért vették . Mert utána volt a nagy drágulás. És ezt kihasználják.
Aztán rátaláltam a hardverap. egy ajánlatra .M2 12,9 128-as Cellularos verzió bontatlan vadonat új . Az eladó 1500 eladott termékkel csak pozitív eladásokkal. Ekkor már megbíztam a dologban ,hogy ő lesz akitől meg fogom venni majd.
Megbeszéltük a dolgot , és sikerült alkudnom is a hirdetett árból. Plusz mivel ezek már sajnos olyan termékek ,hogy az 1 év gari rohadt kevés ,így megkértem ,hogy kössék meg az applecare+ rá. Meg is történt aznap meg is jött rá amint beaktiváltam. Ergo kell a fasznak a 3 év garis 740 ezerért mikor 2 év applecare+-osan 600-ból megvolt biztosítva. Vehettem volna rá sima protection Plant is az csak 36 ezer lett volna és 3 év de így jobb biztosítva mindenre .Igaz csak 2 év.
Szóval szerintem ki lehet hozni ami kell olcsóbban is igaz nincsen számla meg nem lehet elszámolni. De ezek nekem amúgy se kellettek.
Azóta boldogan használom bár a rohadt tok megszivat ,és lehet vissza kell küldenem pedig nagyon fain vékony stabil de nem tölti a pencilt sajnos csak mágnesesen oda vonza ott is marad sbatilan csak töltés nincsen. Ezért minden egyes töltésnél le kell fejteni a tokot amit rohadtul nem értek egy ekkora cégnél ,hogy lehet félre tervezni. Már próbáltam heggyel felfelé heggyel lefelé se kép se hang tültés nem jelez .Amúgy egy Panzerglass hátlaptokról beszélek és még baráti az ára is és az üvegfóliát se szedi fel.https://www.bestmarkt.hu/panzerglass-apple-ipad-pro-201820202021-tablet-tok-atlatszofekete-p740837
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Hardcore café
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- ÁRCSÖKKENTÉS Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest