Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkp900
senior tag
Sziasztok! Lenne egy olyan problémám ,hogy van egy 12,9 2022-esem ,és amikor egy fotón ki akarok jelölni egy szöveget nem tesz semmit se. Iphone 15 Pron simán megy . Hol kell ezt bekapcsolni az Ipadon?
-
kkp900
senior tag
válasz balage25 #45177 üzenetére
Akkor tudom nem nekem szólt a válaszod ,de köszi remélem lesz akcióba is majd valahol.
ui: Jó lenne 15 -ért kifogni. És 2 év garit adnak rá szóval nem fogom az aliról rendelni ,mondjuk ott se olcsóbb sajnos.
Amúgy már nincsen csak 2 Lightningos cuccom Airpods 3 meg a billentyűzetem amit azzal a kábellel kell tölteni ,de azt gyári kábellel csinálom . Azért kell még az USB-A kimenet a töltőfejről. Különben nem kellene Telo Ipad Óra USB-C sek a kábelek is már,meg a készülékek is kivéve az óra ami ugye mágneses ,de a gyári kábellel gyors töltésre képes. -
kkp900
senior tag
válasz Amilo02 #45165 üzenetére
Köszönöm a válaszodat. Inkább a 100W töltők felé hajlok a későbbiekre gondolva. De most valamiért iszonyat áruk van mindenhol még az amazon.de is. Ami legalább olyan márkás mint amit linkeltél. Eddig ez fele hajlok hátha lesz pénteken valami akció rá.
https://www.scom.hu/Ladowarka-sieciowa-UGREEN-CD226-3x-USB-C-1x-USB-A
-
kkp900
senior tag
válasz Amilo02 #45153 üzenetére
Köszi szépen . Nem értem az almát miért nem találok róla semmilyen adatot sajnos. Igen olyanokat nézek ami külön külön is tud 50-60 w ot de ugye ha véletlen egyszerre mind a 3 töltődne akkor sokkal kevesebb . Annyit meg nem akarok kiadni érte ilyen 20-30 ezreket ez szaros töltőért. A mostani 30W is egész gyors a gyárihoz képest ami 20W -os . Egy vicc hogy 624 ezres géphez ilyen fost adtak ami már egy telefont se szolgál ki 2 éve mivel 27W tudnak a 14 Pro óta. Mondjuk azt se lehet tudni mennyit tud a gyári kábel pld?
-
kkp900
senior tag
Sziasztok! Adott egy Ipad Pro 12,9 M2-es mekkora a max amivel lehet tölteni? Hány Watt?
Mert szeretnék egy töltőt venni , amivel egyszerre tudom tölteni az Ipadot meg az Iphone 15 Prot , meg egy Apple Watch Ultrat (A saját gyári kábelével elvileg gyorstöltésű kb 27W ha jól tudom) . Erre egy 100 W kell vagy elég egy 65 W -os is ? Mondjuk a 100 W-osnak amit néztem 3 USB-C je is van, be is linkelem hátha van valakinek ilyen és már használja is.https://ikiegeszitok.hu/tech-protect-nc100w-gan-3x-usb-c-usb-a-pd100w-qc3-0-halozati-tolto-adapter-feher.html
-
kkp900
senior tag
Sziasztok! Ki milyen USB-C Hubot használ ? Ipad Pro M1 modelltől felfelé ha lehet..
HDMI 4K 60 hz legyen rajta az fontos lenne ,hogy azzal tényleg működjön. És ,hogy lehet TV-vel összehozni , hogy az egész képernyőre vetítse ne csak középre? -
kkp900
senior tag
Sziasztok! Egy megbízható és ha lehet ingyenes stabil app kellene amivel le tudnàm zárni akármelyik alkalmazást Face ID -val . Előre is köszi szépen
-
kkp900
senior tag
válasz macilaci78 #42979 üzenetére
https://smartdiszkont.hu/esr-rebound-magnetic-tok-ipad-pro-11-2020-2021-fekete-20411?gclid=CjwKCAjw5pShBhB_EiwAvmnNV4przhUpciZUD8OlsIa04A1W5YbMnQHn4Z3n6kNMF7Q3asWwLUswkxoC3cUQAvD_BwE Ezt az ESR tokot ha már mágneses tokot keresel. Mondjuk lehet még ennél olcsóbban is be lehet szerezni de ez volt az első a keresőben. Egy az egyben hozza az applet. Láttam róla videokat.
-
kkp900
senior tag
válasz lugosi #42977 üzenetére
Ne is haragudj , de ennyire egy fos tokot nem gyártott még az apple . Az volt az első amit megvettem és 1 perc után küldtem is vissza. Nem elég,hogy elhagyták a bőrt az apple tokoknál ,de hogy egy ilyen csúszós valami legyen.. plusz körben sehol sem védi a tabletet. Na meg a legfontosabb ,hogy elcsúszik a felső réteg az alsótól nem is keveset.ergo rossz anyagból van . Ezt 4. annyiért meg lehet venni más kínai gyártótól. Pontosan ugyan ezt kapja az ember. Modnjuk én vissza sírom amikor még normális szilikon hátlap tokot lehetett kapni a 2018-as 12,9 Ipad pro -hoz is. Plusz gyári igazi bőr első boritó flipet vagy mit. Együtt elnyűhetettlenek és a mai napig tökéletes állapotban vannak sehol semmi kopás rajtuk . Na az volt az utolsó minőségi cucc szerintem ami gyári volt.
Ez az én véleményem persze. ui.12,9-ben 58 helyett 40 ezer volt kedvezménnyel de szerintem ha ilyen kellene megvenném az aliexpressről . -
kkp900
senior tag
Sziasztok! Azért nem olyan jó árak azok . Főleg ,hogy az M1-esekről beszélünk nagy átlagban amit akcióznak. Én is kb egy hónapig figyelgettem az oldalakat néztem használtat is de azok szerintem legalábbis a 12,9-ben túlárazottak sokan többért akarják adni mint amennyiért vették . Mert utána volt a nagy drágulás. És ezt kihasználják.
Aztán rátaláltam a hardverap. egy ajánlatra .M2 12,9 128-as Cellularos verzió bontatlan vadonat új . Az eladó 1500 eladott termékkel csak pozitív eladásokkal. Ekkor már megbíztam a dologban ,hogy ő lesz akitől meg fogom venni majd.
Megbeszéltük a dolgot , és sikerült alkudnom is a hirdetett árból. Plusz mivel ezek már sajnos olyan termékek ,hogy az 1 év gari rohadt kevés ,így megkértem ,hogy kössék meg az applecare+ rá. Meg is történt aznap meg is jött rá amint beaktiváltam. Ergo kell a fasznak a 3 év garis 740 ezerért mikor 2 év applecare+-osan 600-ból megvolt biztosítva. Vehettem volna rá sima protection Plant is az csak 36 ezer lett volna és 3 év de így jobb biztosítva mindenre .Igaz csak 2 év.
Szóval szerintem ki lehet hozni ami kell olcsóbban is igaz nincsen számla meg nem lehet elszámolni. De ezek nekem amúgy se kellettek.
Azóta boldogan használom bár a rohadt tok megszivat ,és lehet vissza kell küldenem pedig nagyon fain vékony stabil de nem tölti a pencilt sajnos csak mágnesesen oda vonza ott is marad sbatilan csak töltés nincsen. Ezért minden egyes töltésnél le kell fejteni a tokot amit rohadtul nem értek egy ekkora cégnél ,hogy lehet félre tervezni. Már próbáltam heggyel felfelé heggyel lefelé se kép se hang tültés nem jelez .Amúgy egy Panzerglass hátlaptokról beszélek és még baráti az ára is és az üvegfóliát se szedi fel.https://www.bestmarkt.hu/panzerglass-apple-ipad-pro-201820202021-tablet-tok-atlatszofekete-p740837
[ Szerkesztve ]
-
kkp900
senior tag
válasz ittakary #42940 üzenetére
Azt tudtam annyira nem vagyok kezdő.. Én csakis a pencil dologra lettem volna kíváncsi.. De akkor nincsen ennyi.
Amúgy az hülyeség ,hogy a rajzoló program miatt mivel más programot is vezérel vele az ember . Sőt valaki azzal dolgozik minden nap és nem rajzol hanem mondjuk üzletel táblázatokat csinál meg ilyenek . és feleslegesen kell odanyúlkálni mikor van a kezedben a Pencil.
Ez az én véleményem erről.[ Szerkesztve ]
-
kkp900
senior tag
válasz moleculez #42932 üzenetére
Igen közbe rájöttem ,hogy nem lehet hanem a kedvencekhez lehet csak hozzá adni és akkor azt lehet beállítani,hogy mutassa kezdő oldalnak és onnan lehet indítani.
Pedig már azt hittem ,hogy mivel lassan 3 teljesen különböző rendszerről beszélünk hátha ezt meglépték már Ipadra is.
Plusz még egy kérdés amikor használom a Pencilt azzal miért nem tudom az alkalmazásból kilépni felfele? Miért kell ezt újjal meglépni? Eddig nem sikerült egyszer sem. Erre van valami megoldás hamár van Pencilem meg használom is ne kelljen azért újjal felfelé húzogatni a programokat.
Vagy van olyan nem apple alkalmazás esetleg amivel ezeket testre lehet jobban szabni ?
És az utolsó kérdésem, hogy a Pencil akksi idejét , hogy tudnám mindig látni van e erre is egy külön program esetleg már ? mint a Battery Life a Watchoz pld.. -
-
kkp900
senior tag
Sziasztok! Hol tudom beállítani ,hogy a Safariban a kezdő oldal a GOOGLE legyen? Egyszerűen már mindent átnéztem ,de nem találom sehol. Az azstali gépen van rá lehetőség de az Ipadon nincsen a legújabb verzió van rajta.. Telefonon is az van beállítva.
Csak itt nem sikerül állandóan azt hozza csak ,hogy Szerkesztés a kezdő oldalra és ott sincs rá lehetőség ,hogy kezdő oldal megadása vagy valami hasonló. -
kkp900
senior tag
válasz adalbert1 #42907 üzenetére
Én most vettem 12,9-es Ipad pro M2-est és ezt vettem hozzá . Én raktam fel magamnak mert a buzik 5 ezer ft -ért akarták felrakni az 5 ezer ft -os üvegfóliát.
Mivel adnak hozzá mindent így nem tudod elvileg elrontani (Van segéd keret is benne ) ! A legjobb szerintem árban is ,és mivel vettem pencil 2-est is azzal is tökéletes szóval ne keress tovább vedd meg ezt nyugodtan. A Clearpex fóliát nem ajánlom mivel ilyen nyúlos fos az egész abba be efog akadni a pencil hegye majd. Szerintem vedd le a telóról is és vegyél inkább Spigent rá az a legjobb ár-érték és a tesztek alapján is sokat bír. Az Ipdara nem kell mivel szerintem ez amit linkelek teljesen tökéletes nem kell 3-szoros áron a Spigen.
Nekem a Clearpex volt telon is watchon is és hála istennek visszakaptam a pénzemet mind kettő esetben... Semmit nem ér főleg nem védelemben ...
Az álvány fain de szeritnem majdnem ennyiért már itthonról is kapsz és akkor nincs vám meg áfa.ESR nek is van meg a Baseusnak is .. De ez is itt van most akciós nem tudom a tied mekkora méretű az Ipadod. https://www.alza.hu/fixed-frame-magnetic-az-apple-ipad-pro-11-201820202021-es-ipad-air-2020-keszulekekhez-ezust-d7003055.htm?kampan=adw1_alza_pla_all_akce-3_vyprodej_c_9063075_PP909a2&gclid=CjwKCAjw5dqgBhBNEiwA7PryaLEixhkoOVJu7rQotOQgnpa-_VUcKQETk7wHwdC1gaPTkgVBlLa3choCcWsQAvD_BwEhttps://www.speedshop.hu/tablet-folia/uniq-optix-clear-apple-ipad-pro-129-2018-2020-2021-tempered-kijelzovedo-folia-63063.html
[ Szerkesztve ]
-
kkp900
senior tag
Akkor jól sejtettem ,hogy elenyésző a különbség a kettő között ezek szerint is.
Mondjuk elk.... mert tavaly kellett volna lecserélnem az enyémet , akkor 450 körül lehettek most meg használtan is többért akarják adni az M1-eseket is. Mert vagy 150 ezret ment felfele minimum az áruk ,de lehet többet is.[ Szerkesztve ]
-
kkp900
senior tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem,hogy akinek volt Ipad Pro 12,9-es M1-es és lecserélte M2-esre ,hogy mi a valós különbség egyáltaán a kettő között ,mert én csak a Wifinál találtam ,és a grafikus Chipnél látok különbséget. Van -e értelme annyival többet kiadni érte?
-
kkp900
senior tag
Sziasztok! Kérnék egy kis segítséget munkánál a Pages se ismeri fel a doxc kiterjezstésű fájlt sajnos mert az összes letöltött dokumentum ikonja Viber! Mit lehet tenni ellene , hogy tudjam kezelni megnyitni beleírni meg minden , higy ne viber nek is merje fel.
-
kkp900
senior tag
válasz #31816946 #20458 üzenetére
Èn az Xprot ajànlom az Üvegfóliájukat gondolom már van hozzá nekik.12,9 es re rakattam és tökéletes lett.Tokban nekem a gyári szilikon jött be nagyon meg az a pencil tartós fent keresztbe gyári csilliárd !Aliexpessen meg 17 dodo volt,és teljesen ugyan az.kényelmes is szèp is.praktikus is főleg ha veszel később pencilt is esetleg.A tiedhez meg még olcsóbb is a tok.
-
kkp900
senior tag
Holnap szeretnék venni ipad Pro 12,9-est Budapesten.Az lenne a kérdésem,hogy hol tudnának nekem egy kijelzővédő üvegfóliát felrakani rá?Emberi áron max 8-10 ig elmennék.Meg tokot is szeretnék nem akarok csilliárdot költeni rá de jó lenne ha nem kellene várnom több hetet mire megjön ezért szeretnék holnap pesten gondoskodni a védelemről.Minden webshop ahol személyesen átvehettem volna,meg az Xprotector bolt szombaton zárva van sajnos...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest