Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Üdv!
Egy általános eldöntendő kérdéssel fordulnék a csoporthoz. Van egy Chuwi Hi9Pro 3/32-es 8.0-s Android-dal szerelt tablet-em. Szeretem, tudja azt mi nekem kell, kb. 4 éve használom. De a gyári akkuja ~2 éve átment kispárnába és lenyomta a hátlapot, nagy nehezen találtam hozzá utángyártott akkut ki is cseréltem, de úgy néz ki a végét járja... Újabban 50-70%-ról hirtelen leesik a töltöttség 0%-ra és újraindul, beleragad a boot-ba, vibrálnak a színek a boot kijelzőn, stb... Sok esetben 2-3x kell eljátszani a 8s Power-t, hogy normálisan elinduljon. Kezd a hülyeségeiből elegem lenni és hamarosan csere lesz belőle.
Újat nem akarok venni és eljátszottam a gondolattal, hogy iPad lesz belőle. A felhasználási területe tartalomfogyasztás:
(olvasás(1), böngészés(2), levelezés, YT, FB, stb...)
(1): jelenleg Moon+Reader-t használok, de ahogy próbáltam a Books tudja ami nekem kell
(2): Firefox-szal mivel a munkahelyen Win10-et használok, a noti linux-os, (otthoni gépem egy Mini) így megvan az átjárhatóság a három rendszerrel
Wi-Fi only elég, nem kell LTE, 60-70E-nél többet nem akarok költeni, ebbe a 6-8. gen iPad-ek szűken de beleférnek. Szerintetek van értelme egy 32GB körüli 6-8.gen iPad-nek?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest