Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Üdv!
Egy általános eldöntendő kérdéssel fordulnék a csoporthoz. Van egy Chuwi Hi9Pro 3/32-es 8.0-s Android-dal szerelt tablet-em. Szeretem, tudja azt mi nekem kell, kb. 4 éve használom. De a gyári akkuja ~2 éve átment kispárnába és lenyomta a hátlapot, nagy nehezen találtam hozzá utángyártott akkut ki is cseréltem, de úgy néz ki a végét járja... Újabban 50-70%-ról hirtelen leesik a töltöttség 0%-ra és újraindul, beleragad a boot-ba, vibrálnak a színek a boot kijelzőn, stb... Sok esetben 2-3x kell eljátszani a 8s Power-t, hogy normálisan elinduljon. Kezd a hülyeségeiből elegem lenni és hamarosan csere lesz belőle.
Újat nem akarok venni és eljátszottam a gondolattal, hogy iPad lesz belőle. A felhasználási területe tartalomfogyasztás:
(olvasás(1), böngészés(2), levelezés, YT, FB, stb...)
(1): jelenleg Moon+Reader-t használok, de ahogy próbáltam a Books tudja ami nekem kell
(2): Firefox-szal mivel a munkahelyen Win10-et használok, a noti linux-os, (otthoni gépem egy Mini) így megvan az átjárhatóság a három rendszerrel
Wi-Fi only elég, nem kell LTE, 60-70E-nél többet nem akarok költeni, ebbe a 6-8. gen iPad-ek szűken de beleférnek. Szerintetek van értelme egy 32GB körüli 6-8.gen iPad-nek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- GTA VI
- Milyen egeret válasszak?
- Dell Precision munkaállomások
- Frissítési rátát itt-ott duplázó kreatív monitort hozott az Acer
- Kiderült kivonul-e a végfelhasználói piacról az SK Hynix
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Hibátlan iPad 10. generáció 64Gb Wifi, kék
- Eladó Apple iPad Pro 11" (2021) Gen 3. + Apple Pencil Gen 2.
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 7 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest