Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackJack21
tag
Én is pontosan ezzel foglalkozok jelenleg. Az Air2-t a feleségem használja napi szinten sorozatnézésre, meg a gyerekek egy-egy színezős-kifestős játékhoz. Ilyen hardcore felhasználás miatt -alapos megfontolások után eldöntöttem- nem cserélek újabb verzióra. Az akksi olyan 30-40 percet bír töltő nélkül. Így közel a vég. Napok/ órák kérdése, hogy mikor púposodik fel az akku. A gyári akku 3 évet bírt(2016-2019), utána hasonló ok (nem cserélnek akkut) miatt cseréltettem egy szervízpartnerrel, egy biztos nem gyári akkura. Ez eddig bírta. Dátum szerint ez kb. ugyanannyira jön ki, viszont az új akkumulárorral kevesebb ideig bírta egy-egy töltés között, mint a gyárival. 3utools-szal ránézve látszik a csere, nem stimmelnek a sorozatszámok és a töltési ciklusok kijelzése sem valós, illetve 100%-os aszerint az állapota.
Ha még 2-3 év van az iPad-ben, akkor szerintem megéri a 10-15eFt-os befektetés.
A cserét én is magamnak gondoltam, szintén a youtube videókból és itt okulva nem nagy kihívás megcsinálni.
Az akkut meg majd február elején rendelem( Kínában most amúgy is áll minden az ünnep miatt), addig még ráérek nézelődni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS ROG Ally
- Háztartási gépek
- Google Pixel topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Boox Go 7 B&W Fehér, új állapot, gyári mágneses tokkal
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- SAMSUNG GALAXY TAB S10 ULTRA 12/512GB WIFI MOONSTONE GRAY
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G SM-S918B/DS 12GB 512GB Phantom Black Gyári független Garancia Dodozában
- Xiaomi Redmi 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock 970 Pro3 970 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest