Hirdetés
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
p87
senior tag
Egy kis összehasonlítás.
Air 2 (ios 8.1)vs. iPad 4 (ios 6.1.2)1. Kijelző:
-Betekintési szöge kicsit nagyobb az Air2-nek a légrésmentes kijelzőnek köszönhetően.
-Oldalról nézve a fényerő csökkenést hasonló mértékűnek láttam.
-Színekben minimális különbség van csak, mindkettő szép.
-A háttérvilágítás beszűrődése kisebb Air 2 esetén.
-Az Air 2 tükröződésmentes bevonata nagyon jó, jelentősen kisebb mértékben tükröződik.2. Hangszóró:
-Rengeteg mély hang, amibe a készülékház is beleremeg, kézben fogva elég furcsa érzés, engem annyira nem zavar, de olvastam, hogy sokakat nagyon is.
-Szebben szól mint az iPad 4 hangszórója, mély és magas hangokból is több van.3. Rendszer:
-Nagyon kijön a 2GB RAM előnye, böngészés közben nem töltöget újra és elég sok App-ot képes a memóriában tartani.
-Maga a rendszer is gyorsabb, gördülékenyebb, App-ok gyorsabban indulnak.
-Gyári Safari böngésző is nyilván gyorsabb Air2-őn, gyorsabban tölti be az oldalakat, görgetés is folyamatosabb.Úgy nagyjából ennyi lenne, üzemidőt még nem tudok, 81%-on volt mikor kibontottam, most 28%-van 8 óra használati idővel, szerintem annyit fog bírni mint az iPad 4, kamerát nem nagyon néztem, de nyilván jobb, minőségben és funkciókban is.
Ha valami még eszembe jut akkor majd leírom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Posta, csomagküldés
- TCL LCD és LED TV-k
- Revolut
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB & 256GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- Panasonic FZ-G1-4 6. gen. i5 tablet (Intel i5 6300U 4 X 2400 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD)
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest