Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
p87
senior tag
Egy kis összehasonlítás.
Air 2 (ios 8.1)vs. iPad 4 (ios 6.1.2)1. Kijelző:
-Betekintési szöge kicsit nagyobb az Air2-nek a légrésmentes kijelzőnek köszönhetően.
-Oldalról nézve a fényerő csökkenést hasonló mértékűnek láttam.
-Színekben minimális különbség van csak, mindkettő szép.
-A háttérvilágítás beszűrődése kisebb Air 2 esetén.
-Az Air 2 tükröződésmentes bevonata nagyon jó, jelentősen kisebb mértékben tükröződik.2. Hangszóró:
-Rengeteg mély hang, amibe a készülékház is beleremeg, kézben fogva elég furcsa érzés, engem annyira nem zavar, de olvastam, hogy sokakat nagyon is.
-Szebben szól mint az iPad 4 hangszórója, mély és magas hangokból is több van.3. Rendszer:
-Nagyon kijön a 2GB RAM előnye, böngészés közben nem töltöget újra és elég sok App-ot képes a memóriában tartani.
-Maga a rendszer is gyorsabb, gördülékenyebb, App-ok gyorsabban indulnak.
-Gyári Safari böngésző is nyilván gyorsabb Air2-őn, gyorsabban tölti be az oldalakat, görgetés is folyamatosabb.Úgy nagyjából ennyi lenne, üzemidőt még nem tudok, 81%-on volt mikor kibontottam, most 28%-van 8 óra használati idővel, szerintem annyit fog bírni mint az iPad 4, kamerát nem nagyon néztem, de nyilván jobb, minőségben és funkciókban is.
Ha valami még eszembe jut akkor majd leírom.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB & 256GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest