Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most ezt nem kekeckedésből kérdezem, és lehet, hogy már volt róla szó korábban, de miért ragaszkodik ennyire sok ember a Safarihoz? Nekem sohasem jött be, rengeteg olyan funkció hiányzott belőle, ami szerintem egy böngészőben kellene, hogy legyen, pedig nem vagyok valami extrém user. Valamennyi Apple készülékes ismerősöm már rég megszabadult tőle, és én is csak véletlenül szoktam elindítani, ha pl. emailen belül egy linkre nyomok. Ismétlem, nem kekeckedés, de mi miatt ragaszkodik ennyi ember hozzá? Mi az, amit ők látnak benne, csak én nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- BestBuy ruhás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- World of Warships
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest