Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBOTER
addikt
Sziasztok!
Még iPad 1. gen. időszakomban vettem egy QuickOffice HD Pro szoftvert a store-ból. Azon még normálisan műkdött. Később cseréltem 3. generációs iPadre, telepítettem rajta a QuickOffice-t, de a szövegszerkesztő használhatatlanul lassú lett, késve jelennek meg a leütött karakterek, viszont a táblázatkezelőt napi szinten használtam. Jöttek a frissítések, de semmi nem változott.
iOS8 telepítése óta nem lehet menteni semmit, mert a QuickOffice összeomlik és kilép. Tehát használhatatlan. Tegnap frissítettem 8.1-re, most már indulás után összeomlik. És jó ideje, hónapok óta nincs update.
Azt viszont látom, hogy a store-ban vannak új QuickOffice-ok, természetesen újra fizetnem kellene értük. Valami nagy váltás volt, csak nem figyeltem?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad gen 7
- Eladó Lenovo Tab M8 (4th Gen) 2024 Tablet (ZAD00046GR)
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest