- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Komolyan hallod, annyit panaszkodtál már a Safari miatt, mint amennyit az összes iPad user nem
Kicsit unalmas, hogy egy böngésző (amit míg nem javítanak használhatnál mást is) miatt ócsárolod magát a készüléket... Ha van egy CLA osztályú mernyód de pl a beépített navi rendszer bugos, akkor szar az egész autó
FAIL. Szerintem ezt más is unja már, hetek óta olvasni.Van pár bugja, én nyúzom rendesen mindennap, szaggat az animáció meg irt ott, nekem sem tetszik de majd javítják tán!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vallás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Használt Palladium G-Lab angol games billentyűzet / 12 hó működési garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új HP 16 Omen FHD 165Hz G-Sync i7-14700HX 20mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kicsit unalmas, hogy egy böngésző (amit míg nem javítanak használhatnál mást is) miatt ócsárolod magát a készüléket... Ha van egy CLA osztályú mernyód de pl a beépített navi rendszer bugos, akkor szar az egész autó