Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
A fólia témához:
Az iPad Pro 10.5-t használtan vettem, volt rajta egy hibátlanul felrakott üvegfólia, így használtam hónapokig. Sajnáltam levenni, mert teljesen karcmentes volt, de nagyon zavart az ujjlenyomat rajta meg a fényvisszaverés. Most este gondoltam egy merészet, és úgy voltam vele leveszem róla, max majd rakok rá másikat.
Hát úristen.
Gyönyörű. Nem csillog. Nem ujjlenyomat mágnes. Sokkal szebb színek. Sajnálom, hogy nem próbáltam ki hamarabb. Soha többé fólia.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- Eladó Lenovo Tab M8 (4th Gen) 2024 Tablet (ZAD00046GR)
- Boox Go 7 B&W Fehér, új állapot, gyári mágneses tokkal
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gyönyörű. Nem csillog. Nem ujjlenyomat mágnes. Sokkal szebb színek. Sajnálom, hogy nem próbáltam ki hamarabb. Soha többé fólia.