- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalanchoe
senior tag
Sziasztok!
Előreláthatólag nyáron szükségem lesz egy új laptopra vagy tabletre, és már most elkezdtem nézelődni az eszközök után, és az iPadek között is, egyre szimpatikusabb kis készülékek, és egyre több hasznos funkciót kapnak. (pl. kurzor) Gondoltam megkérdezem a ti véleményeiteket is: ezen felhasználás mellé megéri egy iPad? Ha igen, melyik?
Leginkább böngészésre, dokumentumok írására, bemutatók készítésére, jegyzetelésre, sorozatnézésre, videovágásra, fotószerkesztésre használnám, néha játszanék is rajta, tehát elég vegyes felhasználásra kellene. Nyilván utóbbiak (videóvágás/fotószerk.) alkalmi szinten, nem várok el sokat.
Árban max. 150 ft-ig gondoltam, mert még kiegészítőkre is lenne szükségem, mint pl. a pencil, adapterek, billentyűzet. Újonnan szeretném lehetőleg, viszonylag hosszú távra, 2-4 év.
Eddig az iPad 2019-et és Minit (5) néztem leginkább WiFi only változatban. Nekem küllemre a Mini a legszimpatikusabb hordozhatósága miatt, de attól félek, hogy a mérete miatt használhatatlan nagyon alap dolgokon kívül, max csak kijelzőre kötve. Az iPad 2019 meg hardveresen gyengébb a Minihez képest, szóval le kell mondanom vagy a nagy kijelzőről vagy a jobb teljesítményről. Az Air-el meg a problémám az, hogy jóval felette van az árkeretemnek, jobb helyeken 190k, és az még csak a 64 gigás verzió. Várható esetleg némi árcsökkenés az Airnél, vagy maximum akkor ha jön új széria? Megéri inkább a kisebb kijelzőset választani (nagy munkáknál monitorra kötve dolgoznék), vagy a jobb teljesítményről mondjak le?
A segítségeteket előre is köszönöm, és nézzetek el, ha egy kicsit rosszul/nehezen érthetően fogalmaztam, ( ilyenkor már nem megy úgy a gondolkodás...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Óra topik
- Sorozatok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Le Mans Ultimate
- Hyundai, Kia topik
- PlayStation 5
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)