- Gurulunk, WAZE?!
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ArthurShelby: [Xpenology] DSM 7.1.1 telepítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalanchoe
senior tag
Sziasztok!
Előreláthatólag nyáron szükségem lesz egy új laptopra vagy tabletre, és már most elkezdtem nézelődni az eszközök után, és az iPadek között is, egyre szimpatikusabb kis készülékek, és egyre több hasznos funkciót kapnak. (pl. kurzor) Gondoltam megkérdezem a ti véleményeiteket is: ezen felhasználás mellé megéri egy iPad? Ha igen, melyik?
Leginkább böngészésre, dokumentumok írására, bemutatók készítésére, jegyzetelésre, sorozatnézésre, videovágásra, fotószerkesztésre használnám, néha játszanék is rajta, tehát elég vegyes felhasználásra kellene. Nyilván utóbbiak (videóvágás/fotószerk.) alkalmi szinten, nem várok el sokat.
Árban max. 150 ft-ig gondoltam, mert még kiegészítőkre is lenne szükségem, mint pl. a pencil, adapterek, billentyűzet. Újonnan szeretném lehetőleg, viszonylag hosszú távra, 2-4 év.
Eddig az iPad 2019-et és Minit (5) néztem leginkább WiFi only változatban. Nekem küllemre a Mini a legszimpatikusabb hordozhatósága miatt, de attól félek, hogy a mérete miatt használhatatlan nagyon alap dolgokon kívül, max csak kijelzőre kötve. Az iPad 2019 meg hardveresen gyengébb a Minihez képest, szóval le kell mondanom vagy a nagy kijelzőről vagy a jobb teljesítményről. Az Air-el meg a problémám az, hogy jóval felette van az árkeretemnek, jobb helyeken 190k, és az még csak a 64 gigás verzió. Várható esetleg némi árcsökkenés az Airnél, vagy maximum akkor ha jön új széria? Megéri inkább a kisebb kijelzőset választani (nagy munkáknál monitorra kötve dolgoznék), vagy a jobb teljesítményről mondjak le?
A segítségeteket előre is köszönöm, és nézzetek el, ha egy kicsit rosszul/nehezen érthetően fogalmaztam, ( ilyenkor már nem megy úgy a gondolkodás...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung kuponkunyeráló
- Crimson Desert - Fókuszban a szinkronhangok
- Metal topik
- PlayStation 5
- Foxpost
- Autós topik
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- Dell Latitude 7210 12,3" 2 IN 1 - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 2db
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Samsung Tab A9 4/64GB "ÚJ" közel 1 év jótállás
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Acer LED monitor (B247Y)
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 M4 16GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)