Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Caldera1
tag
Sziasztok!
Valaki segítsen már a nyomoromban mert hülyét kapok:
Emailben fotókat szeretnék küldeni mellékletként. Elkövettem azt a hibát, hogy heic formátumban mentette a képeket, ez fel se tűnt eddig, csak a küldésnél szembesültem vele...
De!
Miért csak az iCloude drive szerepel tallózási lehetőségként, ahol a képeket kereshetem?
Ha már csak az iCloude-ot engedi ahol kereshetem a csatolni kívánt fotókat, akkor meg miért nem menti automatikusan oda az összes mappa fotóját? 1 mappát végül valahogy feltornáztam az iCloudre - de hogy hogyan, fogalmam nincs.
Átállítottam, hogy ne heic-ben mentsen. Az azóta készített fotókat nem tudom csatolt fájlként elküldeni, mert nincs feltöltve az iCloudba.
App converter nekem nem működik, hibát ír ki. Ugyanez pepitában, ha böngészőben szeretném konvertálni, elkezdődik a feldolgozás, majd végül az eredmény: failed.
Droidosok úgy tudom látják a heicet, de windowsosok tuti nem, mert a WP telóm nem látja.
Szóval ti milyen konvertálót használtok, ami ingyenes?No és hogy tudok fotó mappát törölni?
Ha a feleslegessé vált mappából kitörlöm a képet, kitörli az eredeti mappából is. Nyami
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest