- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Caldera1
tag
Sziasztok!
Valaki segítsen már a nyomoromban mert hülyét kapok:
Emailben fotókat szeretnék küldeni mellékletként. Elkövettem azt a hibát, hogy heic formátumban mentette a képeket, ez fel se tűnt eddig, csak a küldésnél szembesültem vele...
De!
Miért csak az iCloude drive szerepel tallózási lehetőségként, ahol a képeket kereshetem?
Ha már csak az iCloude-ot engedi ahol kereshetem a csatolni kívánt fotókat, akkor meg miért nem menti automatikusan oda az összes mappa fotóját? 1 mappát végül valahogy feltornáztam az iCloudre - de hogy hogyan, fogalmam nincs.
Átállítottam, hogy ne heic-ben mentsen. Az azóta készített fotókat nem tudom csatolt fájlként elküldeni, mert nincs feltöltve az iCloudba.
App converter nekem nem működik, hibát ír ki. Ugyanez pepitában, ha böngészőben szeretném konvertálni, elkezdődik a feldolgozás, majd végül az eredmény: failed.
Droidosok úgy tudom látják a heicet, de windowsosok tuti nem, mert a WP telóm nem látja.
Szóval ti milyen konvertálót használtok, ami ingyenes?No és hogy tudok fotó mappát törölni?
Ha a feleslegessé vált mappából kitörlöm a képet, kitörli az eredeti mappából is. Nyami
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BMW topik
- Mobilinternet
- Tápos kibeszélő offtopik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung T210 Galaxy Tab 3 - 7.0 - 8GB
- Dell Latitude 7210 12,3" 2 IN 1 - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 2db
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone Xr 64GB piros / ÚJ AKKU/ ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- DELL Precision 3420 (SFF),i5-6600,8GB DDR4,128GB SSD,Nvidia Quadro K420 2GB VGA,WIN11
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest