Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: MárkaLánc
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
Caldera1
üzenetére
Ujra itt! Azota hogy szuleim lenyultak tolem az Air2m 1-2 eve beneveztem sok tepelodes es gondolkodas utan egy iPad Pro 10.5-re. Ez jott ki vegulis nyerteskent a 2019-es iPad-del szemben... Hihetetlen hogy hasznaltan joarasitva 2 eves modellkent sok mindenben mennyire tobbet tud es olcsobb egy mostani nem Pro-nal... Szerver uzemeltetes miatt kell sok parhuzamos app es 4GB kellett. Maga a keszulek uj.. Egerrel hasznalva folosleges igazabol aggodni a tisztitas miatt
. HIHETETLEN hogy vegre meglepte ezt az apple, a valamennyire engedelyezett split meg hasonlokkal egerrel billenccsel el tudom kepzelni hogy VEGRE egy ilyen univerzalisabb tablettel is meg tudom oldania dolgokat nem kell vegre notebookot magammal cipelni... Meglassuk. Ami fajo hogy nincs ingyenes vagy egyszeri dijas SSH kliens amit rendesen background modban lehetne hagyni.. Meglassuk!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- OLED monitor topic
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Gumi és felni topik
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Zyxel NAS326
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook Air 15" M4 / 24 GB / 512 SSD / 100% akksi / gyári garis
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. HIHETETLEN hogy vegre meglepte ezt az apple, a valamennyire engedelyezett split meg hasonlokkal egerrel billenccsel el tudom kepzelni hogy VEGRE egy ilyen univerzalisabb tablettel is meg tudom oldania dolgokat nem kell vegre notebookot magammal cipelni... Meglassuk. Ami fajo hogy nincs ingyenes vagy egyszeri dijas SSH kliens amit rendesen background modban lehetne hagyni.. Meglassuk!