Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zolikaDB
    veterán

Legalább próbálnál meg válaszolni erre a pofonegyszerű kérdésre: “Nehogy már azt mondd, hogy az iOS9 annyival többet tud az iPhone 4S-en, mint az iOS8, ami “indokolná” a kb. megfeleződött sebességet!

és nehogy azzal gyere, hogy az iOS9 tele van új feature-rel, azért lett szükségszerűen feleolyan gyors, mint az iOS8. Azon új feature-ek jó része ui. elérhetetlen a 4S-en (ahogy a többi, “régi” gépen is, pl. az iPad2-n.)

Anno 3GS se kapott pl Sirit.
    Ezen a 6.1.6 még hagyján, de nekem 4-el volt az igazi, az Iphone 4 meg 5-6 körüli iOS-el. Képeket megnézitek, nem véletlen, hogy újonnan el lett adva a lelkem :) -> [link] Pedig szerettem.
    Az 5C a hardware miatt ugyan, de a 9.3-al nem kapta meg a Nightshift-et, a többit meg te is elmondtad.

Nincs ennek értelme, úgy is lesz, akinek iOS15-el is villám lesz az Ipad Mini, meg olyan is, akinek 9.3-al csiga a Pro. MINDEGY. Ha megkérdezi valaki, h miért lassú a készüléke, úgyis 2 fajta válasz jön:
    1, mert frissítettél
    2, nem tudom, mert nekem ugyanez a készülék, ezzel az iOS-szel villám, gyorsabb is, mint előtte

Úh hagyjuk már ezt a fenébe, parttalan vita.

Új hozzászólás Aktív témák