- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Gurulunk, WAZE?!
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. iPad vásárlásán gondolkozom. Sokmindenben nem vagyok még teljesen biztos, de bővebben kifejtem. Ami biztos, hogy a mini vonalon válogatnék, továbbá, hogy a rendszer miatt néznék iPad-et, Droidban csalódtam, Windows vonalon kipróbáltam egy 2in1-et, másnap visszavittem és visszaadták az árát, jó volt szép volt, de nem kiforrott.
Amire használnám:
- böngészés
- jegyzetelés/office cuccok
- fb, mesenger, twitter, instagram egyszóval social media alkalmazások
- ebook olvasás
- valamint egy offline M.o. térkép
- nem játszom, de ilyen egyszerű carok azért férjenek rá, real racing 3 abszolút nem mozgat. meg az ilyen nagyon nagy játékok.
- Zenét nem tudom, hogy tennék-e rá, jelenlegin nem hallgatok, de nem vagyok képben a zenei képességével a gépnek, de ha überszuper zsírkirály akkor lehet rászoknék filmekkel szintén ez a helyzet
(most úgyhiszem magamtól mondtam meg hogy 16 helyett 32-est nézzek!
)Ezekre amit írtam mennyire elég egy mini2 retina? Vagy nézzek 4est? Mennyire okés rajt jelenleg az iOS 9, és mennyire lehet öngól nála az iOS 10 majd a 2nél? Úgy számoltam, hogy mivel írták, hogy jön rá, ezért még 1 év simán benne van a támogatásában és mivel a 3 ugyanez csak tácsájdí ezért lehet 2 év is. Mennyire szoktak ezek a készülékek meghibásodni? Az ipad vonalon nem duplázzák meg legalább a 4 mini belső tárhelyét?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Garanciában Cserélt iPad Mini 6 256GB Wifi/2026.05.04.Apple Gar./z24
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB NAVy ! 1ÉV Samsung Jótállás
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
(most úgyhiszem magamtól mondtam meg hogy 16 helyett 32-est nézzek!