Hirdetés
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci4
senior tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Köszi a választ! Megnyugodtam, nem véletlen, illetve nem én voltam tök süsü, hogy nem találtam

Max marad az, hogy telón (samu s4) egyik nap amíg más eszköznek nem osztottam meg a netet, megosztom a netet a padnak, kipróbálok pár játékot, programot.. és megnézem mit fogyasztott összesen.. sajna pontosabb megoldás akkor nuku... szomorú..
Vannak előnyei, szépségei ennek az almás rendszernek, de mint ezer éves win-android felhasználónak elég sok bosszantó megoldása is akad..
Leginkább a fájlkezelése bosszant.. pl. hogy nem tudom saját mappa szerkezetem létre hozni. Pl. Filmek, zenék, Melós cuccok, azon belül egy adott területhez tartozó infók egy mappában, vegyes dokumentumok.. képek, doc, excel.. pdf... minden egy helyen egy adott ami egy adott területhez tartozik..Ehelyett, mindent a saját "alkalmazásába" kell(ene) bemásolni.. ha egy adott állomásról keresek valamit, akkor keressem a képek alkalmazásban, az office alkalmazásban.. stb. persze, csak miután lennék olyan türelmes, hogy külön külön szétbontom, és bemásolom az adott alkalmazásba.. ááááá sajna az én megszokásomnak ez agyrém..

Még nem tudom mi lesz a megoldás, így csak korlátozottan tudom használni bizonyos dolgokra..
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Gaming notebook topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest