- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci4
senior tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Köszi a választ! Megnyugodtam, nem véletlen, illetve nem én voltam tök süsü, hogy nem találtam

Max marad az, hogy telón (samu s4) egyik nap amíg más eszköznek nem osztottam meg a netet, megosztom a netet a padnak, kipróbálok pár játékot, programot.. és megnézem mit fogyasztott összesen.. sajna pontosabb megoldás akkor nuku... szomorú..
Vannak előnyei, szépségei ennek az almás rendszernek, de mint ezer éves win-android felhasználónak elég sok bosszantó megoldása is akad..
Leginkább a fájlkezelése bosszant.. pl. hogy nem tudom saját mappa szerkezetem létre hozni. Pl. Filmek, zenék, Melós cuccok, azon belül egy adott területhez tartozó infók egy mappában, vegyes dokumentumok.. képek, doc, excel.. pdf... minden egy helyen egy adott ami egy adott területhez tartozik..Ehelyett, mindent a saját "alkalmazásába" kell(ene) bemásolni.. ha egy adott állomásról keresek valamit, akkor keressem a képek alkalmazásban, az office alkalmazásban.. stb. persze, csak miután lennék olyan türelmes, hogy külön külön szétbontom, és bemásolom az adott alkalmazásba.. ááááá sajna az én megszokásomnak ez agyrém..

Még nem tudom mi lesz a megoldás, így csak korlátozottan tudom használni bizonyos dolgokra..
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- iPad 9 gen wifi 64GB dobozos
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 17 Ultra Starlit Green 512GB használt karcmentes garancia 2029.03.05.-ig + Photographer Kit
- Innosick, Samsung Laptop memória DDR5 5600Mhz // ÚJ // Számla // Garancia //
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest