Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Nem tudom, hogy jó helyen teszem fel a kérdést, hogy nem, akkor elnézést.
Van egy iPad Air 1-es készülékem, és játszok rajta a Dungeon Hunter 4-es játékkal és be vagyok jelentkezve a Game Center-be.
Viszont, mit tudok tenni az érdekében, hogy ez a karakter amit ott létrehoztam, ne törlődjön, hogyha letörlöm ezt a játékot?Azaz valahova szinkronizál? Hogy a mentésem megmaradjon? Facebook-ba is beléptem, és a Gameloft fiókomba is.
Viszont, hogyha egy androidos eszközön belépek, vagy Windows 10-en, akkor nem tudom átvinni a mentésemet sehogy. Az Ipad-en kezdtem el a játékot, de nem tudom összeszinkronizálni más eszközzel.
Van esetleg valakinek erre valamilyen ötlete?Előre is köszönöm.
Üdv:
Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Dell Venue 10 Pro tablet (10,1FHD+/IntelQuad/4GB/128SSD)
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- HIBÁTLAN Apple ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular, aksi 94%
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0perces DDR5 4800 vadiúj Ramaxel 2x12GB memória 1 év garancia
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest