Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
chubii
senior tag
Sziasztok!
Problémáim akadtak a hanggal (iPad Mini 2 iOS 8.1). Néha bekapcsoláskor mikor kéri a kódot az első kattanás megvan, de a 2. számnál már elhalkul és utána semmilyen hangot nem lehet kicsikarni belőle. 1 vagy több újraindítás segíteni szokott, de akkor is idegesítő. Majdnem minden második indításnál előjött. A héten viszont teljesen eltűnt a hang.... Restore-t terveztem, de gondoltam előbb megkérdezlek titeket. Illetve a software frissítés megoldhatná a problémát ? Nem tudom verzió-hibának számít-e ez, kinél fordult még elő.... Ha nem muszáj nem frissítenék.
ui.: Gari tavaszig még van rá, szóval ha hardware probléma lenne be tudnám adni szervízbe
Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- DAHUA 16GB DDR4 2666 és 3200 MHz laptop RAM
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660/ RTX 2060/ GT 1030 - Low profile is (LP)
- Apple iPhone 17 Pro Cosmic Orange 256GB karcmentes 100% akku (49 ciklus) garancia 2026.12.29-ig
- Apple iPhone 17 Pro 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 48GB RAM, RTX 5080, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest