- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
H_András
tag
Előre is elnézést a banális kérdésért, sosem volt még IPadem, és bár utánaolvastam mindennek a hivatalos supportnál, a végére maradt bennem egy kis kétely. Páromnak vettünk egy IPad 4-et, elég jó áron (használt). Az eladó nagyon készséges volt, szemünk előtt törölte a készülék tartalmát teljesen, felkerült az alap szoftver tisztán, újraindítás után a beállítási felület fogadott.. Rögtön csináltunk is egy új apple id-t, a barátnőm el is kezdte belakni, fizettem, tag balra el. Eddig minden tökéletes, örülünk, le se tette azóta kb
elégedett, minden rendben levőnek tűnik. Ez tegnap volt. Engem egy dolog zavar, kissé paranoiás természet vagyok. Hivatalos oldalon azt olvastam, hogy ha az előző tulajnak az id-jéhez van még regisztrálva ez az ipad, abból itt gond lehet, erre elfelejtettem rákérdezni, törölte-e, mert nem egyértelmű, hogy ha ugye mindent megcsinált, törölte a készüléket (tartalmát), és már az én párom id-jéhez van kötve a kütyü, akkor az övéhez nyilván nem (nekem ez így logikus), de szeretném én látni ezt a saját szememmel
ugyanis ha jól értem, a készülék törlése nem egyenlő az előző tulaj id-jéhez kapcsolódó törléssel. Remélem érthető vagyok, lehet kissé túllihegem a dolgot, csak nem szeretnék meglepődni (nem itteni tagtól vettük).
Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Elektromos autók - motorok
- CPU léghűtés kibeszélő
- Cyberpunk 2077
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- LENOVO ThinkPad T470,14",FHD,i5-7200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, ÚJ akkumulátor, LTE KÁRTYA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
elégedett, minden rendben levőnek tűnik. Ez tegnap volt. Engem egy dolog zavar, kissé paranoiás természet vagyok. Hivatalos oldalon azt olvastam, hogy ha az előző tulajnak az id-jéhez van még regisztrálva ez az ipad, abból itt gond lehet, erre elfelejtettem rákérdezni, törölte-e, mert nem egyértelmű, hogy ha ugye mindent megcsinált, törölte a készüléket (tartalmát), és már az én párom id-jéhez van kötve a kütyü, akkor az övéhez nyilván nem (nekem ez így logikus), de szeretném én látni ezt a saját szememmel
ugyanis ha jól értem, a készülék törlése nem egyenlő az előző tulaj id-jéhez kapcsolódó törléssel. Remélem érthető vagyok, lehet kissé túllihegem a dolgot, csak nem szeretnék meglepődni (nem itteni tagtól vettük).