Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
H_András
tag
Előre is elnézést a banális kérdésért, sosem volt még IPadem, és bár utánaolvastam mindennek a hivatalos supportnál, a végére maradt bennem egy kis kétely. Páromnak vettünk egy IPad 4-et, elég jó áron (használt). Az eladó nagyon készséges volt, szemünk előtt törölte a készülék tartalmát teljesen, felkerült az alap szoftver tisztán, újraindítás után a beállítási felület fogadott.. Rögtön csináltunk is egy új apple id-t, a barátnőm el is kezdte belakni, fizettem, tag balra el. Eddig minden tökéletes, örülünk, le se tette azóta kb
elégedett, minden rendben levőnek tűnik. Ez tegnap volt. Engem egy dolog zavar, kissé paranoiás természet vagyok. Hivatalos oldalon azt olvastam, hogy ha az előző tulajnak az id-jéhez van még regisztrálva ez az ipad, abból itt gond lehet, erre elfelejtettem rákérdezni, törölte-e, mert nem egyértelmű, hogy ha ugye mindent megcsinált, törölte a készüléket (tartalmát), és már az én párom id-jéhez van kötve a kütyü, akkor az övéhez nyilván nem (nekem ez így logikus), de szeretném én látni ezt a saját szememmel
ugyanis ha jól értem, a készülék törlése nem egyenlő az előző tulaj id-jéhez kapcsolódó törléssel. Remélem érthető vagyok, lehet kissé túllihegem a dolgot, csak nem szeretnék meglepődni (nem itteni tagtól vettük).
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Tőzsde és gazdaság
- Suzuki topik
- Gitáros topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bittorrent topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
elégedett, minden rendben levőnek tűnik. Ez tegnap volt. Engem egy dolog zavar, kissé paranoiás természet vagyok. Hivatalos oldalon azt olvastam, hogy ha az előző tulajnak az id-jéhez van még regisztrálva ez az ipad, abból itt gond lehet, erre elfelejtettem rákérdezni, törölte-e, mert nem egyértelmű, hogy ha ugye mindent megcsinált, törölte a készüléket (tartalmát), és már az én párom id-jéhez van kötve a kütyü, akkor az övéhez nyilván nem (nekem ez így logikus), de szeretném én látni ezt a saját szememmel
ugyanis ha jól értem, a készülék törlése nem egyenlő az előző tulaj id-jéhez kapcsolódó törléssel. Remélem érthető vagyok, lehet kissé túllihegem a dolgot, csak nem szeretnék meglepődni (nem itteni tagtól vettük).