Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
H_András
tag
Előre is elnézést a banális kérdésért, sosem volt még IPadem, és bár utánaolvastam mindennek a hivatalos supportnál, a végére maradt bennem egy kis kétely. Páromnak vettünk egy IPad 4-et, elég jó áron (használt). Az eladó nagyon készséges volt, szemünk előtt törölte a készülék tartalmát teljesen, felkerült az alap szoftver tisztán, újraindítás után a beállítási felület fogadott.. Rögtön csináltunk is egy új apple id-t, a barátnőm el is kezdte belakni, fizettem, tag balra el. Eddig minden tökéletes, örülünk, le se tette azóta kb
elégedett, minden rendben levőnek tűnik. Ez tegnap volt. Engem egy dolog zavar, kissé paranoiás természet vagyok. Hivatalos oldalon azt olvastam, hogy ha az előző tulajnak az id-jéhez van még regisztrálva ez az ipad, abból itt gond lehet, erre elfelejtettem rákérdezni, törölte-e, mert nem egyértelmű, hogy ha ugye mindent megcsinált, törölte a készüléket (tartalmát), és már az én párom id-jéhez van kötve a kütyü, akkor az övéhez nyilván nem (nekem ez így logikus), de szeretném én látni ezt a saját szememmel
ugyanis ha jól értem, a készülék törlése nem egyenlő az előző tulaj id-jéhez kapcsolódó törléssel. Remélem érthető vagyok, lehet kissé túllihegem a dolgot, csak nem szeretnék meglepődni (nem itteni tagtól vettük).
Új hozzászólás Aktív témák
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- reMarkable 2
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
elégedett, minden rendben levőnek tűnik. Ez tegnap volt. Engem egy dolog zavar, kissé paranoiás természet vagyok. Hivatalos oldalon azt olvastam, hogy ha az előző tulajnak az id-jéhez van még regisztrálva ez az ipad, abból itt gond lehet, erre elfelejtettem rákérdezni, törölte-e, mert nem egyértelmű, hogy ha ugye mindent megcsinált, törölte a készüléket (tartalmát), és már az én párom id-jéhez van kötve a kütyü, akkor az övéhez nyilván nem (nekem ez így logikus), de szeretném én látni ezt a saját szememmel
ugyanis ha jól értem, a készülék törlése nem egyenlő az előző tulaj id-jéhez kapcsolódó törléssel. Remélem érthető vagyok, lehet kissé túllihegem a dolgot, csak nem szeretnék meglepődni (nem itteni tagtól vettük).