Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsambi
csendes tag
Sziasztok!!!!Iszonyat Nagy problémám van!!!Vizet kapott az Inew v3-as telefonom!!!Se kép se hang,be sem tudtam kapcsolni!!!Másnap ki szárítás után be jött minden(Poweramp zene lejátszás,mx player video lejátszás stb).Minden tökéletesen működik,kivéve:nem tudok hívni,nem tudok hívást fogadni!El vittem tel.szervízbe,ott azt mondták meg próbálják ki tisztítani ultra hangal stb.Nem sikerült nekik,de azt mondták,hogy bróbáljam meg a gyári beállításokat vissza állítani,hátha úgy sikerül!Meg próbáltam,de az eredmény nulla!Hívok valakit akkor csak recsegést hallok!HA ENGEM HÍVNAK KICSÖNG NEKEM, DE KAPCSOLATOT NEM SIKERÜL LÉTESÍTENI!Ha valaki tudna a problémámra megoldást,nagyon meg köszönném!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128 GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Nagyon ritka Blackshark Phone 2 gamer telefon gyüjtői csomag! Kàrtyafüggetlen EU verzió!
- iPhone 15 128GB Pink független 91% akku 1év garancia.
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- OnePlus Open 512GB Voyager Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest