Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- aquark: Zsebszámológépek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nandozo
tag
Sziasztok,
Tapasztalatok, problémák KitKat-on.
Lehet, hogy voltak ezek a kérdések, problémák akkor elnézést érte.
Kitkat alól miért nem tud a TotalCMD (root jogokkal) fileokat törölni a külső SD kártyáról?
A belső SD kártya miért "emulated" - bár nem tudom pontosan mit ért alatta, és nekem feltűnően kevés hely maradt rajta kb 2 Gb a 16-ból(?)...
Persze úgy látom elég most még a programoknak, de az eddigi ROM-ok esetén jóval több hely maradt.Youtube videókat nem engedi teljes képernyőn le játszani valamiért, kiugrik képernyőzárra
; valaki tapasztalt hasonlót? Megoldás?Felvillanásokra emlékszem, hogy volt megoldás, de pontosan hol van a Gravity Boxban?
Eddigi tapasztalat, az akkuidő javult, elég sok nyomogatást kibír (tegnap este feltöltve, bő 3 óra aktív használat után) most 14 óra elteltével van 57%-on, ilyenkor már rég tölteni kellett JB-en. Ez mindenképpen jelentős előrelépés.
Megerősíteni tudom azt, hogy az ART és a XPosed nem megy együtt. Hiába kapcsoltam át a fejlesztői lehetőségeknél a Dalvik-ról ART-ra; újraindítás után is maradt a Dalvik. (XPosed alapból fent van a Marsapa ROM-on, előtte viszont amikor JB -> KK-ra sikerült ART-ot kapcsolnom).
Miért is működne valami tökéletesen? (hiányozna a csúsztatáshoz kapcsolódó "gyorstárcsázás", dátum, óra stb igazítások)
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűnyíró topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szemüveges topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen routert?
- Le Mans Ultimate
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- További aktív témák...
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
- HYTE Y70 Touch új, fóliás eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest