Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
nandozo
tag
Sziasztok,
Tapasztalatok, problémák KitKat-on.
Lehet, hogy voltak ezek a kérdések, problémák akkor elnézést érte.
Kitkat alól miért nem tud a TotalCMD (root jogokkal) fileokat törölni a külső SD kártyáról?
A belső SD kártya miért "emulated" - bár nem tudom pontosan mit ért alatta, és nekem feltűnően kevés hely maradt rajta kb 2 Gb a 16-ból(?)...
Persze úgy látom elég most még a programoknak, de az eddigi ROM-ok esetén jóval több hely maradt.Youtube videókat nem engedi teljes képernyőn le játszani valamiért, kiugrik képernyőzárra
; valaki tapasztalt hasonlót? Megoldás?Felvillanásokra emlékszem, hogy volt megoldás, de pontosan hol van a Gravity Boxban?
Eddigi tapasztalat, az akkuidő javult, elég sok nyomogatást kibír (tegnap este feltöltve, bő 3 óra aktív használat után) most 14 óra elteltével van 57%-on, ilyenkor már rég tölteni kellett JB-en. Ez mindenképpen jelentős előrelépés.
Megerősíteni tudom azt, hogy az ART és a XPosed nem megy együtt. Hiába kapcsoltam át a fejlesztői lehetőségeknél a Dalvik-ról ART-ra; újraindítás után is maradt a Dalvik. (XPosed alapból fent van a Marsapa ROM-on, előtte viszont amikor JB -> KK-ra sikerült ART-ot kapcsolnom).
Miért is működne valami tökéletesen? (hiányozna a csúsztatáshoz kapcsolódó "gyorstárcsázás", dátum, óra stb igazítások)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest