Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nandozo

tag

Sziasztok,

Tapasztalatok, problémák KitKat-on.

Lehet, hogy voltak ezek a kérdések, problémák akkor elnézést érte.

Kitkat alól miért nem tud a TotalCMD (root jogokkal) fileokat törölni a külső SD kártyáról?
    A belső SD kártya miért "emulated" - bár nem tudom pontosan mit ért alatta, és nekem feltűnően kevés hely maradt rajta kb 2 Gb a 16-ból(?)...
    Persze úgy látom elég most még a programoknak, de az eddigi ROM-ok esetén jóval több hely maradt.

Youtube videókat nem engedi teljes képernyőn le játszani valamiért, kiugrik képernyőzárra :( :( ; valaki tapasztalt hasonlót? Megoldás?

Felvillanásokra emlékszem, hogy volt megoldás, de pontosan hol van a Gravity Boxban?

Eddigi tapasztalat, az akkuidő javult, elég sok nyomogatást kibír (tegnap este feltöltve, bő 3 óra aktív használat után) most 14 óra elteltével van 57%-on, ilyenkor már rég tölteni kellett JB-en. Ez mindenképpen jelentős előrelépés.

Megerősíteni tudom azt, hogy az ART és a XPosed nem megy együtt. Hiába kapcsoltam át a fejlesztői lehetőségeknél a Dalvik-ról ART-ra; újraindítás után is maradt a Dalvik. (XPosed alapból fent van a Marsapa ROM-on, előtte viszont amikor JB -> KK-ra sikerült ART-ot kapcsolnom).
    Miért is működne valami tökéletesen? (hiányozna a csúsztatáshoz kapcsolódó "gyorstárcsázás", dátum, óra stb igazítások)

Új hozzászólás Aktív témák