Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Ha megnézed a needromon az az általatok"fake"-nek titulált rom nem csak egy db rom, hanem majdnem az összes megjelent hivatalos inew v3 romot tartalmazza a link vagyis folyamatosan frissítve lett az aktuális új verziókkal. Tehát a 37 ezer megtekintés az hónapok alatt jött össze és nem konkrétan ez a legújabb rom kapta.
Amúgy könnyen meglehet, hogy kamu, bár azért kíváncsi leszek arra, amit az inew "hivatalosan" kiad, miben különbözik majd. Láthattunk már ennél cifrább dolgokat is...
MÁS:
Valaki írta, hogy a képernyő néha minden értelmes ok nélkül bekapcsol, erre nekem megoldást jelentett a gravitybox. 2 fix is van ezzel kapcsolatban én mindkettőt bekapcsoltam és azóta nem vettem észre, hogy csinálná a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest