Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z.m.Z
aktív tag
Sziasztok!
A kedvesem ráunt a V3-ra igen hamar. Emiatt bekerülési áron, két hónaposan, etalon állapotban eladó, 39 pénzért. Felraktam hirdetésbe is, de ha valakit érdekel keressen meg privátban.

-
Z.m.Z
aktív tag
válasz
slezakimi
üzenetére
Nem adtuk fel, ellenőriztük a beállításokat, és jónak bizonyultak. De nincs gond, mert így legalább nem kell másikat vennem, tudja a kedvesem használni és mindenki boldog..
Kérdés:
Lesz majd teljes 1-es Hsz. ahol részletesen be lesznek linkelve a driverek meg a rom-lelőhelyek, hogy ne kelljen visszakeresgetni? Mintha korábban valaki írta volna, hogy készül! -
Z.m.Z
aktív tag
válasz
Laza...
üzenetére
Visszatérve témához, ma érdekes dolog történt!! Eljött egy ismerősöm, hogy megvegye a V3-mat, mondván neki Vodafon előfizetése van, nem lehet baj! Beraktuk a kártyáját és meglepő dolog történt, egyáltalán nem volt se 2G, se 3G net..... fel is adtuk. De az igazán még meglepőbb dolog ezután történt, visszaraktuk bele a Telenor kártyát és láss csodát teljesen helyreállt úgyhogy bekapcsolt 3G mellett is működik a telefon hibátlanul!! Na erre nem találtunk logikus magyarázatot.....
Laza...
Igazad van. A hozzáállásom teljesen mint azoké akik még a megélhetést látják a kínai rendelgetésben! Én inkább segítek bárkinek, minthogy pár ezressel lehúzzam. Más fórumokon ez már lecsengett évekkel ezelőtt, hidd el itt is le fog. Addig is sok sikeres eladást kívánok! -
Z.m.Z
aktív tag
válasz
Laza...
üzenetére
Egyáltalán nem hülyeség, nekem szinte mindig azt írják rá amit kérek, az árumegnevezésben soha, max az összegben szokott eltérés lenni! Amúgy te elolvastad rendesen a linket amit küldtem vagy alapból kötöszködsz? Amit kiírtam az végösszeg, nem jön rá semmi. Én csak akkor készülök áfával, ha sürgős és DHL-el hozatom. A normál postacsomagokból, 10-ből max 1 esik be a vámra.
És a Tmallboxról jött tavaly 4db az idén 2db telefon a családba és teljesen rendben volt minden vele. Még az Orientdeal-ről és a Fastcardtech-rő is szoktam rendelni és azokkal sem volt eddig semmi baj, bár ez a telenorutáló köcsög V3 pont a legutóbbitól jött a minap, mert akkor ott volt a legolcsóbb és még telipakolták ajándékokkal a dobozt, ami ugyan csak gesztusértékü de jól tud esni.
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz
menyhartlevi
üzenetére
Most szerintem itt a legolcsóbb: Tmallbox Rászámolnak az ingyen postára 4 dollárt de most éppen diszkont hetek vannak, 3%-ot levonnak, így 164,05$ x 229 = 37.567.- forint.
Ez az érték még vámmentes, csak áfa terheli, már ha véletlenül befogja a vám, ami normál postai küldeménynél igen ritka. Én meg szoktam kérni az eladót, hogy max 30 dollár értéket írjon rá és azt hogy ajándék, így mindig átcsusszan minden plusz költség nélkül, bár ez nem garantálható. Ha mégis fentakad a vámgépezeten akkor 30 x 229 = 6870 x 0,27 = 1854.- forint a fizetendő áfa.
Sok sikert. Nem nagy ördöngősség hidd el, csak néhányan kicsit túlmisztifikálják! :-)
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz
mhmpista
üzenetére
Kiváncsian várom a fejleményeket...

Ezt a szopást.... Vettem az Ebay-en egy Lenovo-t, az nem vette a töltést, eladtam, óriási buktával, mert a kínai leszarta a bajomat, megrendeltem ezt a fastcardtech.com-ról ahonnan közel két hónapig vártam mire megjött, erre ez meg nem megy rendesen. Hát most mit mondjak....

-
Z.m.Z
aktív tag
Sziasztok...
Nekem is Telenor bajom van. Ma jött meg a telefon, 3G megy, net kiválóan, de hívást nem kezdeményez és nem is fogad. Pontosabban egyetlen-egyszer egy ősrégi feltöltőkártyával ment de másodikra azzal se. Bementem a Telenorhoz, kicseréltettem a kártyát, de semmi. Van erre a problémára megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest