Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Flashcash
üzenetére
"Terhelés" nélkül nekem is teljesen príma.

(#92005) Pubszon: Most amúgy szívesen megkérdezném, hogy ezt biza hogy csináltad?
Milyen BIOS, driver vagy speciális beállítások kellenek ehhez?
Ha az enyémet sikerülne ilyen szintre hozni 50MBit terhelés mellett 100%-ig elégedett lennék.(#92006) total73: Az efölötti bekezdés ide is.
Hogy csináljátok? 
Nálam a 15.17.0.1-es driver volt fenn.(#92010) Flashcash: Persze, ez kicsit szélsőséges, de szemléletes. A baj, hogy egy egyszerű video streamelés (720P) is már az ingerküszöböm (és a folyamatos mozgás-érzés) fölé tudja dobni a DPC-t.
A netem 240Mbites, de amúgy ez a wifinek a plafon két-három falon keresztül, de nem lenne szabad ilyennek lennie.
Ahogy vezetékes hálózaton sem ugrik meg a DPC a sebességteszt vagy video streamelés alatt.
Ez a teszt ugyanis nem az internetes késleltetést méri, hanem azt, hogy a gépen mennyi ideig futottak driveres megszakítás-rutinok. Azért is írja, hogy ez már driver-hibára utaló dolog, ha ennyire magas. 
(#92012) azbest: Viszont láttunk win7-es jó eredményt is. Csak tudnám, hogy lehet így belőni.

(#92015) Tim82: Köszönöm szépen!
Én is ezt a két kártyát találtam, az Bradcomos a MAC-OS miatt drága, az Atheros meg mivel gyakorlatilag egy fullos killer más matricával.
Viszont most már tudom, hogy így elvileg olcsóbban is levadászható a killer. 
UPDATE! Volt kis móka, felraktam egy régebbi drivert, utána összeesett teljesen a wifis hálós rész, nem látott hálókat az amúgy működő kártya, és némi uninstall/install után felrakva a legfrisebb telepítőcsomagot (19.5 talán) és abból a 15.17.0.1-es drivert most egész élhetőnek tűnik. Fura nekem ez az egész amúgy. Lehet kéne neki már egy komplett OS reinstall is.
Most ilyeneket mértem (most távolabb vagyok a routertől, azért csak ~70Mbit):
Ha így maradna (70Mbit/s tempónál 1-2000us), azzal azért már kibékülnék.
LAN-ról amúgy minden tökéletesen szép és jó:
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Napelem
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Visszaengedi Kínába az NVIDIA H200-at a Trump-adminisztráció
- További aktív témák...
- Asus TUF F17 FX706LI 17.3" FHD IPS i7-10750H GTX 1650Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 16 AI Studio 16" QHD+ IPS Ultra 7 155H RTX 4060 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Alkalmi vétel! Csere-Beszámítás! MSI Cyborg 14 A13VE - I7 13620H / 16GB DDR5 / RTX 4050 / 512 SSD
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Milyen BIOS, driver vagy speciális beállítások kellenek ehhez?
Hogy csináljátok? 
Ahogy vezetékes hálózaton sem ugrik meg a DPC a sebességteszt vagy video streamelés alatt. 
Én is ezt a két kártyát találtam, az Bradcomos a MAC-OS miatt drága, az Atheros meg mivel gyakorlatilag egy fullos killer más matricával.