- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FoxiestFox #88397 üzenetére
n
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #88397 üzenetére
Na ez az, ilyen infóra voltam kíváncsi
-
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #88394 üzenetére
Jó, de már arra sem emlékszem
Anno vettem a T500-ba, vagy jó/vagy nem alapon, és ment... -
-
Francia91
veterán
Üdv urak!
Egy picit újra itt volnék
Következő a kérdésem:
T400-as milyen 4 GB-os RAM modult kezel biztosra? Gondolok itt kialakításra (egy vagy kétoldalas, LV mehet-e bele...) -
Csepi95
csendes tag
Megalakult facebookon a Thinkpad Hungary csoport. Nem a topic vetélytársának szánom, hanem egy másik felületnek, ahol ugyanígy lehet kérni tanácsokat, fel lehet tenni kérdéseket. Az alábbi linken megtaláljátok:
https://www.facebook.com/groups/981493135307497/?fref=ts
-
SidCorky
őstag
Köszi, megoldódott. Aktuális volt már egy reinstall, feldobtam a 7-et, ugye az a gyári rendszere, de valamiért lassú lett tőle mint a dög, pedig még csak a driverek voltak fent, a support oldalról a w7-esek, de legalább működtök a gyorsgombok, fényerőállítás is. Visszadobtam a 8.1-et, a hotkeyt is, most jó, bár a thinglight még mindig nem jó, de annyira nem is hiányzik.
Más: laptopsystemnél 150-200 körül van ajánlott thinkpad, szebb kijelzővel?
-
Tim82
félisten
válasz
SidCorky #88382 üzenetére
Ha a legújabb verziójú Hotkey Features Integration driver van fent, akkor érdemes lecserélni valamilyen régebbire. (Másoknak is előjött hasonló probléma már, igaz, Win 7 alatt; keress rá a topikban.)
babicsbalu: tudtommal kompatibilisek, bár teljesen egyértelmű megerősítést erre még nem találtam. [link] [link] [link] Megbízható kijelző-forrásban én nem fogok tudni segíteni.
-
scream
veterán
Hali!
T450-hez van IPS FullHD kijelző? T460-hoz tartozó belemegy esetleg?
Ha van, akkor honnan érdemes rendelni?
-
-
-
Butcher82
senior tag
Sziasztok!
T60-hoz melyik az a legújabb oprendszer amit még javasoltok? (Összejött az IPS-s T60-ra, a kijelző is rendben van, T7200, 2x2Gb RAM magyarán 3Gb, 60Gb SSD, 1400x1050 15" IPS.)
-
Grafirka
őstag
T420 TP eseten erdemes win10 oprendszert telepiteni ? Vannak driver gondok ?
-
SidCorky
őstag
X201-en nem működik a háttérvilágítás állítás. Ha nyomom a gombot akkor megjelenik a csúszka, de nem mozog, ha egérrel mozgatom akkor sem történik semmi. Mit kéne újra felrakni? Egyik driverhez se nyúltam, még csak új programot sem telepítettem fel, egyik napról a másikra lett ilyen.
-
-
-
atesss
addikt
válasz
newmoonlight #88371 üzenetére
Hát árban olcsó, reméljük akkor a minősége is elfogadható lesz.
A honlapjukon a kereső nem áll a helyzet magaslatán, illetve a terméknevek is furák.
De holnap felhívom őket
És MPL-el szállítanak... Majd rábeszélem őket hogy küldjék mással, már jó pár céget sikerült erről meggyőznünk.A donjohnson álltal ajánlott már túl drága ahhoz hogy csak úgy megvegyem. Illetve akkor már tényleg inkább +~12e-ért a gyári.
-
chatran
őstag
Sziasztok,
Adott egy Lenovo Thinkpad Edge E531, amiben volt egy M.2 SSD. A probléma úgy indult, hogy lefagyott a gép, majd nyomtam neki egy kikapcsológombot.
Bekapcsolás után ezt írja ki:2101: Detection error on HDD1 (Mini SATA)
Ha Esc-et nyomok, akkor csak a HDD-t meg az ODD-t látja.
Mi lehet a gond, kipurcant az M.2 SSD?
-
Tikakukac
titán
-
-
atesss
addikt
Üdv !
Az X220-amba keresnék egy új 6 cellás aksit.
A gyári nagyon drága, de nem bízok meg bármelyik utángyártottban.
Mit tudtok ajánlani, ami ismerten megbízható minőségű ?
Annó árultak itt egyes fórumtagok olyat ami a gyárihoz közeli, de árban sokkal kedvezőbben. Erre van tippetek ? -
dugo_
veterán
Fél éve erről szól a Win7 topik, ott olvasgass az összefoglalóval kezdve.
Long story short: update kikapcs, restart, innen (http://wu.krelay.de/) első hat letölt, második pakkból csak a rendszernek megfelelőt, manuálisan felrak, restart, update vissza, restart, működik.
Elvileg a KB3172605 is megoldja önmagában a problémát, de azt még nem próbáltam személyesen.
-
Oscar
tag
Sziasztok!
HDD-t cseréltem SSD-re az X220-on, újraraktam a WIN7-et és az istennek sem akar frissíteni az operációs rendszer. Még a System Update is megadja magát, amikor a Windows 7 Update Module KB2459268 számú frissítést szeretné felrakni.
Van valakinek tippje? Köszi! -
-
Uyuarasy
tag
Hello,
soha sem volt ThinkPad-em, csak tetszik meg jokat olvastam nehany tipusrol. Tudnatok esetleg valamit ajanlani 60k alatt, amin normalisan fut a Win 8.1/10, vagy 6-8 oraig es rendben vannak a pantok, billentyuk stb? Asztali gephez kapcsolodnek tavolrol, meg neha jegyzetelnek rajta.
-
törölt tag
Még egy kérdésem lenne. Melyik progival tudom használni az ujjlenyomatolvasót ?
-
törölt tag
Sziasztok. T-540p-be van egy nemvilágítós bill. Kompatibilis lehet egy világítós? Van csati a szalagkábelnek?
Köszi. -
pippin12
tag
Akinek gondja van az akku töltöttseg beállítással, win10 alatt, rakjon Win7 et egy pendrivere és amit ott beállít tresholdot a PM ben a w10 nem fogja resetelni.
-
pippin12
tag
Adott egy 5 perces t430s akku, nyomtam rá egy gauge resetet, tartott vagy 3 órát a folyamat. Most bír 1 órát (tesztelve) , nem hittem a szememnek eddig azt hittem ez a feautre csak parasztvakítás
.
-
Tim82
félisten
Ebben a listában (pdf, kattintásra letölt/megnyit) rákeresve ez nem háttérvilágításos. (Amelyik az, annál írják a listában, hogy "Backlit".)
-
pippin12
tag
Üdv a T430 as akkuja kompatibilis a t430s el?
-
wwhy
veterán
Egy kis segítséget kérek: a 04Y0927 számú billentyűzet világítós vagy nem
Köszönöm.
-
-
scream
veterán
Olyan kérdésem volna, hogy hogyan létezhet olyan, hogy egy 2016.06.25-én gyártott T460s-nek a Warranty-ja már expired?
-
Oldman2
nagyúr
Van egy X200-as notebook itthon, az aksija egy kicsit már halódik.
Honnan lehetne/érdemes aksit rendelni bele, ami megbízható forrás?
-
tomytomitomy
csendes tag
Üdv!
Tegnap frissítettem a BIOS windows alól a T540p-men (2.23 -> 2.24), lement az update újraindult 1x, újraindult 2x, de megállt a windows logo-nál, (M.2SSD-ről), majd megpróbáltam Linuxot HDD-ről, aztán USB-ről, utána windowst USB-ről, majd a saját recovery-jét DVD-iről. Mindnek a bootolása megáll. Közben a jónak tűnő BIOS-ban mindent default-ra állítottam többször is, majd más opciókra, volt, hogy csak a boot-sorrendet dobálta vissza, ha kiválasztottam valamit, a fent leírt volt a legjobb eset.A BIOS-t próbáltam frissíteni illetve rollback-elni, de az aktuálisra azt írta, hogy erre nincs szükség, a régit pedig nem engedte felrakni, ahogy azt az új 2.24-nél írta.
Az lenne a kérdésem, hogy találkozott-e már valaki ilyesminek a megoldásával, vagy milyen módszer létezik a régi BIOS visszakényszerítésének, egy DVD meghajtó, vagy USB csatlakozó használatával? -
Tikakukac
titán
válasz
Bluesummers #88321 üzenetére
EC-os géminget azért lassan el kell felejteni, 2016 van. TB-ra kell berendezkedni, az EC az már nagyon maszatolás only.
-
válasz
thgergo #88320 üzenetére
Express card nincsen benne, így a gaminget elfelejtheted rajta, továbbá nem lehet balra/jobbra tekerni a kijelzőt. Nekem még van X230T-m. Szeretem, nem tudom, hogy eladjam-e, mivel i7-es jószággal van megáldva. Akkuidőt leszámítva jó nagyon. Én is sajnálom, hogy X230T-nél megállt a tudomány :S
4. szériánál sokan elpártoltak, 5.-nél vissza-visszajöttek az emberek már. Ha a 4.-nél jelen levő touchpadot továbbviszik, akkor lemondtam volna róla végleg. Meg hiányzik a kék enter :S
David Hill akart volna egy retro designt megalkotni: http://blog.lenovo.com/en/blog/retro-thinkpad-time-machine/
2. generációs billentyűzet volt részemről az Isten áldás, lehető legjobb billentyűzet-elrendezés, ami csak létezhet. Vége ennek a korszaknak. Ha notebook gyártó lennék, ezt hoznám vissza. Lehet hamar milliárdos lennék. -
-
Sziasztok!
Egy pár napja írtam ide, hogy vettem egy Lenovo X220T Tablet Thinkpadet... Közben nagyon jól összebarátkoztunk, és nagyon megszerettem a gépet...
Csak elméleti síkon elkezdtem nézegetni hogy milyenek is az utódok...
És hát ledöbbentem... Hallom már egy ideje, hogy elqrvult nagyon a Lenovó... és Levonó lett belőleÉs ahogy látom, ez pont az X220-230-as váltás után kezdődött...
Én játékra használom most is az X220T-met, de látom, hogy az X240-től már a memória is csak single-ben megy?
Igaziból a kérdésem az, hogy az X220/X230T után már a LEnovo nem gyártott kifordítható kijelzős subnotebook-ot? akkor ez a kategória itt lett zsákutca? És akkor csak maradt a lecsatlakoztatható kijelzős téma? -
Csepi95
csendes tag
T430, ubuntu 16.04.1, bluetooth füles nem működik, valami ötlet?
-
Sziasztok!
Terveznék gépet cserélni a közeljövőben, jelenleg egy thinkpad t510- et nyúzok, így körülbelül belőhetőek mik az igényeim.
Fontos a minőség, a méret maradjon 15" ,kell dedikált vga, viszon lehetőleg erős hardver. Én T530-W530-ra gondoltam, viszont ha érezhetően rosszabb minőség mint amit megszoktam, akkor a konkurencia gépeit is megnézegetem(csak nem ismerem őket) -
-
r3dsnake
nagyúr
Köszönöm a tippeket. Este leszek a noti közelében, kipróbálom és jelzem mire jutottam.
-
donjohnson
addikt
válasz
r3dsnake #88306 üzenetére
ezt is próbáltad, hogy flash the bios ignoring the actual version?
legfrissebb bios (ez van fent neked is)
1. elindítod az exe-t, kicsomagolja a fájlokat a lent említett mappába. a telepítő nem megy tovább, mert egyezik a bios verzió, de ez most nem érdekes.
2. elmész ebbe a mappába: C:\DRIVERS\FLASH\gmuj21us (és ez a hülye nevű mappa nem biztos, hogy pontosan ez nálad, de a lényeg, hogy winflash32/64.exe legyen benne)
3. lenyomod a shiftet és jobb klikk --> parancsablak nyitása itt
4. cmd-be pedig ezt írod: winflash.exe /sv /sd és enterígy elvileg felülírja a meglévő bios verziódat ugyanazzal a verzióval.
-
SNor
tag
-
Kbali
nagyúr
válasz
Adrian Mole #88294 üzenetére
Nekem anno ilyet Vista alatt egy összeomlott VGA driver csinált. Próbáld azt, amit javasoltak.
-
adika4444
addikt
válasz
Micuir_M #88301 üzenetére
Szia!
Eszközkezelőben nézd meg a tulajdonságait a wi-fi kártyának meg a bt-nek hogy kikapcsolhatja-e a Win, ha igen akkor tiltsd le ezt, és az USB szelektív felfüggesztést is próbáld meg letiltani (energiagazdálkodás, az aktuális séma módosítása, speciális, usb szelektív felfüggesztés)
Ha ez se oldja meg meg kéne próbálni egy rendszer újratelepítést...
-
Micuir_M
tag
Az én problémámra senki nem tud megoldást?
Időnként újraindulnak a vezeték nélküli kapcsolatok. Kikapcsolja a wifit és a bt-t, aztán vissza.
Thinkpad X230i, WIN7, kb. 4 éves.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Minecraft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen videókártyát?
- Vicces képek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- OLCSÓ MONITOROK
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest