Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
SidCorky #88382 üzenetére
Ha a legújabb verziójú Hotkey Features Integration driver van fent, akkor érdemes lecserélni valamilyen régebbire. (Másoknak is előjött hasonló probléma már, igaz, Win 7 alatt; keress rá a topikban.)
babicsbalu: tudtommal kompatibilisek, bár teljesen egyértelmű megerősítést erre még nem találtam. [link] [link] [link] Megbízható kijelző-forrásban én nem fogok tudni segíteni.
-
Tim82
félisten
válasz
SidCorky #87443 üzenetére
Ez asszem oprendszer függő dolog, úgyhogy segítene, ha elárulnád, milyen verziójú Windowst használsz.
Alapvetően valószínűleg vagy a kijelző beállításainál, vagy az energiagazdálkodási beállításoknál (legyen az a Windows-os vagy a Lenovo Power Manager) az épp használt sémád beállításaiban kellene kutakodnod.
-
válasz
SidCorky #86929 üzenetére
Itt megtalálod a szétszedés műveletét, szerintem nézd át részletesen és döntsd el az alapján: [link]
Nekem úgy tűnik, hogy teljesen szét kell hozzá kapni a gépet. Elvileg nem túl bonyolult, de azért gyakorlatot igényel és nem árt ha kisebb szétszedős műveletekből már van tapasztalat.Az Arctic elég jó pasztákat árul:
MX-2: [link] [link]
MX-4: [link] [link] -
Francia91
veterán
válasz
SidCorky #85499 üzenetére
Ha használsz a gépben ExpressCard kártyát, annak a segítségével tudod azt kivenni. Benyomod, és valamennyire kitolja a bővítőkártyát
Mint a T500-ason is, csak azon nagyobb -
-
daddy9
tag
válasz
SidCorky #83480 üzenetére
Nekem is ugyan ilyen gépem van a laptopsystem-től, de a matricán lévő kóddal nem sikerült a tiszta telepítés. Nálam maradt a virágbolti, de ha Nálad menne, szólj, mert akkor én is újrapróbálkozom!
Más: A Thinklight működésre bírásához milyen driver szükséges X201-en? Hotkeys fent van, a többi Fn kombináció reagál, de ez nem. Vagy hardveres a probléma?
-
Tim82
félisten
válasz
SidCorky #83173 üzenetére
Ha pl. működik az Fn + F5-re a WLAN/Bluetooth/WWAN kapcsolgató ablak felugrása, meg az Fn + Home/End-re a fényerő változtatás (OSD-vel), akkor megy a Hotkey Features.
A Power Managert viszont be kellene hoznia keresésre a Windowsnak. Én mondjuk ki szoktam tenni a tálcára (tálcán jobbklikk -> Eszköztárak -> Power Manager).
-
Chaser
legenda
válasz
SidCorky #82796 üzenetére
Lenovo honlapján sztem ott vannak, powermanager lehet zizis.
szerk: de system update gondolom legtöbb dolgot felpakolja, 500-asra is felment a 10 pedig az régebbi, igaz kb 10 bekapcsolás után többé nem volt kép de addig működött
dying_star Az valami magnesium ötvözet volt ha jól rémlik és csak a fedlap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest