- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
válasz
lhurgoyf #12397 üzenetére
Lehet, hogy csak véletlen egybeesés a dolog, és pont bemondta az unalmast a WiFi kártya. Vagy nincs véletlenül fizikai kapcsoló, amivel a vezetéknélküli cuccokat tudod letiltani? Ha Ubuntu alatt sem megy, és BIOS-ban sincs letiltva, akkor én kizárnám a szoftveres hibát, inkább a fentebbi két dolgot feltételezem.
-
lhurgoyf
tag
Sziasztok!
Új problémával jövök, már több, mint egy hete sz*pok vele minden este.
Kezdem onnan, hogy neverhood1 Csabától vettem a T410-esem még áprilisban.
Akkor volt egy olyan apró probléma, hogy előttem valaki ragaszkodott XP felrakásához, elvitte a gépet, aztán visszavitte Csabához, hogy meggondolta magát... Nos, ezt a gépet vittem én el, de akkor már nem volt rajta jogtiszta Win7 Ulimate. Pár hónapra rá elkezdett visítani, hogy nem eredeti az oprendszer. Mivel a géphez jár a jogtiszta szoftver, felvettem a kapcsolatot a szervizzel, akiktől kaptam is egy licenct. Vesztemre, már ott tartok, hogy jobb lett volna hagyni az egészet a fenébe, azzal a crackelt verzióval.Itt jön az elképesztő rész: a teljesen legális licenc felrakása után képtelen vagyok a gépemet összeismertetni az addig hiba nélkül működő WiFi adapterrel!!!!!!!!!!
Konkrétan az eszközkezelőben sincs meg!!!!! Mintha nem lenne a kaszniban tényleg, de a k*va licenc telepítése előtti percekben még használtam! Raktam fel egy ubuntut, az se látta...Azóta csak kábelesen tudok netezni a hordozható gépemmel:S
Természetesen azzal kezdtem, hogy a lenovo honlapról drivert kerestem-találtam-telepítettem. A wifi adapternek is és az "Access Connections" programot is felraktam-frissítettem ----- semmi.
BIOS-ban megnéztem, off-ról on-ra állítottam a networks-nél, semmi.
Csaba nem tudott segíteni telefonon (nem vagyok budapesti), a szerviz is csak annyit mondott, hogy nyomjam végig az összes update-et. Megtörtént, semmi (22 Lenovo update és 51 windows update után!).
Keresgéltem a neten is (google a barátod...:-) találtam ezt: [link] Nagyon ígéretes, kár, hogy az én rendszeremben sehol nincs Zone Alarm Free firewall.
Mostanra kifogytam az ötletekből, aki találkozott vagy hallott ilyen problémáról, kérem, segítsen. Köszi.
Lhurgoyf
-
ABE
őstag
Egér témához:
Nálam egy ilyen teljesít szolgálatot: [link] Egyetlen hibája, hogy fekete szöveten szakadozva működik valamiért... Minden más színű/minőségű felületen jó, csak fekete szöveten nem, pedig pont olyan az ágyhuzatom, s emiatt gondoltam rá, hogy lecserélem. Első körben a lézeres BT Lenovo egeret néztem ki, de nem tudom, hogy mennyire megbízható. Olyan cucc kéne, ami működik az említett felületen, és nem tapad az alja a szövet miatt. Valakinek van tippje?
-
^Clown
addikt
válasz
Magnat #12392 üzenetére
Én nem vettem észre szaggatást, bár való igaz, csak max. 0,5m-re van az egér a géptől. Ha az ágyban netezek, akkor pöcökegér
Nálam egy Logitech MX518-at váltott le, ha kell valakinek, jelentkezzenNemsokára pedig feltámasztom a jó kis Microsoft IntelliMouse Optical 1.1A egeremet, tartaléknak
-
Magnat
veterán
válasz
^Clown #12386 üzenetére
Szia, nekem egy kék lézeres 4000-es van (Klikk) és mm-re ennyire lóg ki az is. 1ébként egy szintén 4000-es MS de optikai egeret váltott le (Klikk) és olyan szempontból nagy csalódás, h a hatóköre kisebb (ha fexem az ágyon és az 1ik oldalamon a gép, a másikon egerészek, már beszaggat), ráadásul puha felületen (ágy) sokkal rosszabb is az optikainál (valszeg nem ér el olyan messzire a lézer mint az infra), viszont pl üveglapon sokkal jobb ... kár, h utóbbin sokkal ritkábban használom, mint az ágyon
-
audi100td
nagyúr
válasz
^Clown #12386 üzenetére
Nalam kb. 0,8mm-t log ki az adovevö, az enyem logitech, nem tudom szamit-e valamit...
Jag: Bluetooth egeret szerettem volna elöször en is, de viszonylag sok negativumot olvastam velük kapcsolatban, pl. allitolag hajlamosak összeakadni a wifi-vel illetve a valsztek sem tul nagy.
-
izomhod
őstag
heló!
Thinkpad R51-hez keresek töltőt.
Köszi
-
Gondwana
addikt
válasz
^Clown #12386 üzenetére
Kb. 2 mm-t kilóg, elvileg el kéne nyelnie tövig (nem gondol rosszra!).
Mivel a kilógó fém rész az antenna, szerintem így ki kell, hogy lógjon. Logitechnél is ilyenek, not a bug, it's a feature.X200T megszokás folyamatban, leszámítva, hogy 100Huf/MHz volt drágább az 1.8 proci, mint az 1.6, a gép alapvetően tetszik. Tegnap kapott W7Pro-t a magzar Vista helyett, már nem darálja 0-24 a HDD-t és a jósolt akkus üzemidő is felmetn 8h fölé. (Persze, az X25-M is átugrott a T60-ból)
A kijelzője mégis AFFS/CCFL lett, nem S-PVA/LED. A T60 UXGA FlexViewnek jobbak a betekintési szögei, ennél lapos szögből a sötét árnyalatok hajlamosak invertálódni. Kalibrálás után majd írok még róla - de most dögrovás suxx. -
^Clown
addikt
Elegem lett a kábeldzsumbujból, nekiálltam felszámolni. Első körben beszereztem egy Microsoft Wireless Mobile Mouse 3500 -at (egész pontosan kettőt, egyet nekem, egyet a szülőknek). Baromi jó meg minden, de úgy tűnik az X40 - X41 szérián kicsit alulméretezték az USB fizikai méretét (a kép az X41-ről készült):
Kb. 2 mm-t kilóg, elvileg el kéne nyelnie tövig (nem gondol rosszra!
).
-
Poo
senior tag
Most telepítettem újra a gépezetet úgy 2 hete ,de látványosabban meggyorsult a böngészés iután adtam egy kis kakaot a procnak , másra nem nagyon használom még de a vinyo cserét meg kell ejtenem mert hd sentinel szerint nem 100%os.Bármiféle instrukció jól jön a teljesítmény optimalizáláshoz
-
lapa
veterán
ott valami más gond lesz szerintem, az egésznek nem szabad feltűnnie egyátalán.
az, hogy most felhúzva nem jelentkezik a dolog, az mindenképp azt jelenti, hogy a probléma arrafelé van. de gondolom a többiek megerősítenek benne, hogy nem normális dolog, ha érezhető akadást látsz.
érted lenyom pár százezer műveletet másodpercenként, nehéz elképzelnem, hogy 1-2 mp-be telik neki rájönni, hogy kakaó kell.
-
radamsky
senior tag
lenne egy kérdésem , remélem nem nagy hülyeség
Adott egy T400 fenn van neki a win7-es, edig minden jo minden szép , de ...
van ez a fingerprint és ugye szépen felmegy ahogy kell, de csak a windows bejelentkezést tudja?? gondolom kellene valami szoftver hozzá hogy a weboldalak bejelentkezését is tudja kezelni, na ez az de az hol van??a pendrivom tudja kezelni a weboldalakat, nehogymár ez a gép ne tudja
Vista alapbol felejtős
gondolom valamit kihagyok, de ez az első t400-as a kezem között
igy nagyon lámázom igy elsőre
-
Poo
senior tag
hello,
lenne egy olyan kérdésem hogy hogy lehet kikapcsolni az ibm t42ben ezt speedstep funkciót h mindig pörögjön a proci full mhz-n?biosban kikapcsoltam a speedstepet de ugyan úgy csak 600on megy a 2000es proc.bios szinten szükséges más beállítás is vagy valami programmal orvosolható ez a dolog?
-
dbius
veterán
Nekem is minden gépemen van Linux - Ubuntu különféle kiadásai, valahogy mindig annál kötöttem ki, pedig sok disztrót végigpróbáltam, de ubival volt a legkevesebb nyűgöm -.
Több évig fő OS-ként az ubit használtam, aztán idén tavasszal volt az asztali gépemen pár nyűgöm, amire nem nagyon tudtam megfelelő megoldást találni, így a win átvette azon a gépen a fő OS szerepét. Most azonban a 10.10 úgy tűnik, hogy jó lesz, lehet megint fordul a kocka
A kis X200-on is tegnap este frissítettem 10.10-re. Azt még nem néztem, hogy minden flottul megy-e, de 10.04 alatt ment, remélem ezzel is fog
-
törölt tag
válasz
CPT.Pirk #12373 üzenetére
Oliverda az egyetlen általam neten ismert AMD rajongó, aki érvekkel és tudással tudja alátámasztani a fanatizmusát-
egyszer kínáltak megvételre használtan, egy napig volt nálam, igazából teljesítményre teljesen jó, melegszik, mint a másságfesztivál egy forró nyári este, nekem legalábbis a p*csömet maj' megsütötte, az akkus üzemideje meg egy rossz vicc: ezt? nekem? eztnekem.
a billentyűzete szerethető, a pöcökegér meg szerintem ezzel a billmegoldással kúva jó, gépelés közben sem akadt el benne a kezem, ellentétben az r61-el. szerintem intel béllel sokkal jobb lehet, a vga meg kb. mindegy, az ati megoldása gémer fronton maximum a langyosvizet viszi el.
uff, én szólottam. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
#95590400 #12372 üzenetére
Persze, van inteles beles is, de az meg vga-ban gyengébb kicsit. Oliverdával sokszor egyetértek, ettől független írd le, h. mit gondolsz, tényleg érdekel. Persze ha kultúráltan le tudod írni.
Járt a hétvégén nálam egy hp pavilon dv5, benne egy 2*2000Mhz-es Athlon proccal, sebességgel nem volt gondom, de baromira fűtött a cucc. Régebbi, 2 éves lapos topos volt...
-
törölt tag
válasz
CPT.Pirk #12362 üzenetére
ha én konkrétan elmondanám mit gondolok az amd neoról egy edge-ben, akkor egyből jönne az amd felkent hittérítő harcospapja, pl. Oliverda személyében, és egy rózsafüzért morzsolgatva mormogna fohászokat a lelki üdvömért, hátha nem jutok a pokolra. rosszabb esetben előkapna egy shotgunt, és a pokolra küldene.
Így inkább mesélek arról az autómról, ami kicsi volt, sokat fogyasztott, cserébe nem is ment, és még a hűtővizet is felforralta.
-
lapa
veterán
mennyire komoly már, hogy ennyien használnak itt lunikszot. csak lesek.
recsegésre-mozgásra kétoldalú ragasztószalag. tudom, hogy lúzerségnek hangzik csavarozgatni meg ragasztgatni, de akit érint annak új gépe lesz tőle. ha billentyűknél van extra kattanós hang, akkor lehet, hogy elég a bill alaplemezt kiegyengetni.
-
Gondwana
addikt
Hátha valakit érint: már az akku firmwareját is frissíteni kell...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
delibab #12360 üzenetére
Megszűnt a terhelés a kapcsoló üzemű tápon (nagy frekvenciás kapcsolóeszköz van bennük), kvázi normális jelenség, pc, monitor/tv tápja is tud ugyanilyen jelenséget produkálni. Hogy ezt nálad a töltőben lévő gagyi alkatrészek / szerelés, vagy esetleg természetes elhasználódás következtében jelent meg, az jó kérdés.
Baja nem lesz tőle, csak többnyire megszüntetni sem lehet és mivel hibátlanul tölt a töltő, cserélni sem fogják cicergés miatt...-----------------------------------------------------------------
ThinkEdge 13 colos példányairól mi a véleményetek? AMD belsős példányok nekem nagyon szimpatikusak, olyan 160k körül vannak. [link] - ezekhez hozzá lehet jutni win7 nélkül?
-
csiktor
tag
válasz
delibab #12360 üzenetére
A tápok többségbe egy idő általában zúg/sípol. Barátnőm Acer tápja visít mint az állat évek óta, de nincs vele semmi gond. Telefonom töltője is sípol, terheléstől függ a hangerő/frekvencia.
A benne lévő alkatrészek (hallottam olyat h a kondik kiszáradnak és azért, de a ferrit gyűrűket is emlegették fórumokon) adnak ki ilyen magas hangot.
-
delibab
senior tag
Sziasztok!
Nekem a t410 nem ad ki ilyen hangokat, hál' istennek...
Viszont az lenne a kérdésem, hogy tegnap töltöttem a gépet, és mikor kikapcsoltam az ac adapter elkezdett ilyen zúgó/sípoló hangot kiadni magából... amíg ment a gép addig minden rendben volt...??? szerintetek ez normális vagy vigyem vissza??? -
csiktor
tag
Hali!
X200-ra feltoltam az új Ubit és 3:45 hátralévő idő helyett 4:25-öt ír ki ugyanolyan és ugyanannyi használat után. Javítottak az energiakezelésen, vagy csak optimistább lett az applet?
-
brd
nagyúr
Na' ja, a nyöszörgés valóban olcsó hatást kelt, de azt még nem tapasztaltam szerencsére.
-
brd
nagyúr
Sosem értettem, hogy ez a kéztámasz-keménység miért fontos annyira egyeseknek. Alatta úgyis kemény fém van, tehát nem a kéztámasztól lesz terminátor a laptop, sőt ha picit puhább a kéztámasz, az kényelmesebb is gépelésnél, nem?
#12351: ? Most nem azért, de kérdezte itt valaki, hogy mikor fog látszódni a 4 GB RAM?
Olyan, mintha megakadt volna a lemez nálad.
Nekem jó okom van, hogy miért használok (legalábbis többnyire) 32 bites OS-t (de ha nem muszáj, nem fejteném ki, mert nem akarok hosszan offolni), nyilván másnak is.
-
brd
nagyúr
válasz
Gondwana #12339 üzenetére
Ahogy nézem, szerintem nem pontosan erről van szó. Ugyanis a T400-ban, és a T60-ban is pontosan annyi memóriát láttat a BIOS nekem, és szinte kizárt, hogy a HW-ek pontosan ugyanannyi memóriát foglaljanak el (eleve más VGA, plusz a T400-ban több HW is van). Tehát szerintem a gondos mérnökök egyszerűen levágtak 1 GB-ot a célra, mondván, az mindennek elég lesz, és így nem kell bonyolultabb algoritmusokat írni a memóriacímek lefoglalására...
Napi összeesküvés-elméletünket hallották.
A Device Manageres ötlet nem rossz, csak éppen rengeteg esetben nem lehet ott megadni kézzel.
-
evone
őstag
-
Magnat
veterán
válasz
mcroberto #12340 üzenetére
Szia,
nem tett fel vmi progit, ami bezavarhat? Én egy Dell netbookon találkztam olyannal, h a friss xp tökéletesen kezelte a dolgokat, aztán feltolták a mobilnet driverét és azóta csak manuálisan beállított ip-vel hajlandó a wifire csatlakozni (a madzagos netet nem próbáltam).
Ha távbuherálni akarod, akkor mondd, h csatlakozzon fel madzagon a routerre (ez remélhetőleg műxik) és TeamViewerrel rá tudsz nézni a gépre távolról, hátha úgy ki tudod deríteni.
-
carrot
tag
Mondjátok már el légy szíves, h az x41 tablet zsanérja milyen, erősen tarja? Tanításban rájöttem, h marha jól jönne, de sokat forgatnám bizonyos feladatokhoz. Köszi.
-
mcroberto
tag
Sziasztok! 2 kérdésem is lenne.
1. ez a fontosabb.
Ismerősömnek van egy T60-as gépe. Állítólag napok óta nem megy a wi-fi, kikapcs bekapcs wifi kapcsoló megvolt, win xp restart megvolt, router és modem restart is. Mivel 120Km-re van tőlem a gép, nem tudok oda menni megnézni... mit tanácsoltok? Vagy találkozott már valaki ilyennel? Azt mondja hogy megy a kis gömb csak ide oda, gondolom hálózati címet próbál lekérni. KB 2hónapja van fent az új win, eddig nem volt vele gond. Megoldás?2. Láttam van új bios az X200hoz, valaki feltette már? Tapasztalatok? Ha nincs gondom akkor felesleges feltenni?
Válaszokat előre is Köszönöm! Robi
-
Gondwana
addikt
Dellben kevesebb a feature hardware, tehàt kevesebb memòriacìmet foglal IO célokra, mint a TP. Ha ezzel mégis szeretnél trükközni, DeviceManagerből kiìrkàlod, hogy melyik HW mennyi memòriacìmet foglal, kockàspapìron kisakkozod, hogy melyik hol kezdődjön, majd visszaìrkálod. Ha szerencséd van, nem fog fagyni, de lesz még 256MB RAMod.
-
bwoay
nagyúr
nem ugrál ezen senki, brd már az elején megírta a választ, te kezdted el megmagyarázni, hogy az mégsem úgy van, aztán kiderült, hogy a kérdést sem értetted
senki nem problémázott azon, hogy miért nem kezel a 32 bites oprendszer 4 GB RAM-ot, ugyanakkor jogos a kérdés, hogy azonos chipset és oprendszer mellett miért nem ugyanannyit lát a két gép a 4 GB-ból.
-
Magnat
veterán
Ez tuti? Pont a W7 topikban is feldobtam ezt a kérdést, mert sajnos akkor gyöttem rá, h csak 3 gigát kezel a T60-am, amikor már felragasztottam a 64 bites matricát rá, és kipróbáltam egy virtuális gépen, h engedi feltenni a másik, 32 bites kulccsal is a 64 bitest (ráadásul nem is azonos nyelv), de nem tudtam, h OEM-ek között is legális-e a csere.
-
Thusor
őstag
Munkából kifolyólag állandóan utazom ezért nyúzható laptopot szeretnék venni. Ezt néztem ki: Lenovo Thinkpad T510i
Mennyire nyúzható és strapabíró ez a modell? Lenovo szervize mennyire megbízható?
-
evone
őstag
én azt nem igazán értem hogy mirt akarjatok hogy a 32bites os 8 gigat lasson mindenkeppen. miert nem raktok fel egy 64 bites rendszert es akkor nem kellene ezen ugralni?
-
brd
nagyúr
Tévedés, itt a topicban is írták már, hogy ugyanaz a chipset pl. Dell-ben több memóriát láttat, mint Lenovo-ban, tehát a BIOS-on kívül más nem nagyon lehet a különbség oka. Egyébként pl. az asztali gépem 3,5 GB-ot lát a 4-ből (32 bit-es OS használatával), pedig 1 GB-os VGA-m van, tehát még a VGA-ra sem lehet fogni. A Vista óta az asztali OS-ek is kiírják a fizikai memóriamennyiséget, de a 32 bit-es ugyanúgy nem tudja a teljes méretet kihasználni. Trükközés tényleg nincs, pontosan utána lehet nézni, hogy egy adott gép miért annyit láttat a memóriából.
-
bwoay
nagyúr
"aztán kis harántirányú bemelegítő futás után"
az én T400s-emnél ez a tekeredés minimális, hál' Istennek mindkét láb leér,
max bal oldalon a kis pöcökre kevésbé ül rá a gép. Ezt azért még túlélem. Az jobban megviselt, amikor a hanyagul a fotelre hajított nadrágom övének a csatja hagyott a fedlapon egy kobramaráshoz hasonlatos mintát. -
g.gergo
senior tag
Üdv,
Egy gyors kérdés: T400, W7 32bit, 2X2GB RAM, de csak 2,9-t lát. Ok, tudom, h a 32bit csak 4GB-t tud megcímezni, így a kérdésem inkább elméleti, m azóta felment a 64bit, és azzal nincs is gond. 4500MHD levesz 128MB-t, és a többi? Másik laptopba (Dell Inspiron 9400) szintén 2X2GB van, és ott olyan 3,3-at lát? Magyarázat? -
lapa
veterán
nagyjából ugyanez meg van itt is. ott van az első lábak közepén a kis pöcök, az ha lerakom jobb oldalt eltűnik, bal oldalon először egy milis rés a pöcök és talaj között. nincsenek idegen tárgyak, le is akartam fotózni nehogy megint kiderüljön, hogy behaluztam csak. aztán kis harántirányú bemelegítő futás után már legalább leért a pöcök, de a bordás gumi még mindig nem. el tudom képzelni, hogy a hosszútávú dokk használat okozza, mert bal elöl tuti nem a gumin fekszik fel benne a gép. a bal első sarkát a dokkal összenyomogatva a jobb hátulja emelkedik, a C és V betűk felém meghosszabbított vonalában van valami felfekvése. és nem csak annyit mozog, amennyit a talp gumija nyomódik.
-
Tim82
félisten
válasz
Gondwana #12317 üzenetére
A gépen 2 db USB port van, mindkettő bootolható, többször használtam már. Akinek nem ment, a bootflash létrehozását szúrta el.
Oké, Linuxot sikerült feltenned USB-ről, Windows-t is? Grafiqs annak idején elég sok mindennel szenvedett, nem jött neki össze.
Nem intel VGA, hanem Ati M6 = Ati 7000 16MB saját RAMmal
Bocs, valóban, X30-ban van integrált Intel. X31/X32-ben valóban ATI. Windows 7-re egyébként éppúgy szenvedés drivert találni az ATI M6-hoz is.
Csak 6 cellás akku létezik hozzájuk
Létezik 9 cellás, igaz, utángyártott csak. [link] [link]
-
Gondwana
addikt
X31/X32 félreértésoszlatás:
Nem intel VGA, hanem Ati M6 = Ati 7000 16MB saját RAMmal
A gépen 2 db USB port van, mindkettő bootolható, többször használtam már. Akinek nem ment, a bootflash létrehozását szúrta el. (Linux boot flash, full telepített Compact Flash USB-s kártyaolvasóból, USB-s ODD és BartPE boot flash, amiket próbáltam, mind működött, természetesen, az X3 UltraBase ODD-je is bootolható.)
A gép bal oldalán lévő CompactFlash olvasó nem bootolható (külömben is használhatatlanul lassú és CPU-terhelő a használatat).
HDD ActiveProtection ezekben a gépekben nincs (X40-ben jelent meg először az X-ek közül)
Csak 6 cellás akku létezik hozzájuk, de az UltraBasere rá lehet csatlakoztatni mégegyet, tehát egyszerre két egyforma akkuval használható a gép. -
ABE
őstag
Fakk, múltkor adtam el a T43-ból a kiváló 9 cellás akkut, erre szól anyám, hogy döglődik a gépében az akksi, szerezzek...
Magyar oldalakon böngészve heroin árakkal találkoztam, na, irány az Ebay. 58 dollártól indul az eredeti 9 cellás, 36-ért meg van elvileg 3 év garanciás utángyártott, állítólag 7800mAh kapacitással (a gyári asszem 6600-as). Mitévő legyek, bevállalható az utángyártott?
-
audi100td
nagyúr
Igen, hurcolaszni az ultrabase-t sem szoktam, os telepitesen kivül nem hasznalom semmire illetve ha sok USB kell.
Egyebkent az uj X41-em olyan ultrabase-zel fog erkezni mint ami a tablet-ekhez valo, a hangszorokon kivül van valami lenyeges külöbseg a sima X4-eshez kepest? Illetve annak mi a pontos tipusa?
-
audi100td
nagyúr
válasz
^Clown #12309 üzenetére
Igen, ezt en is olvastam az X60-rol, lehet vegül igy jartam a legjobban.
Az X31 amugy tenyleg nem lenne rossz, föleg hogy nincs 2010 error, de ilyen allapotban nem adnek erte többet 35k-nal, ha meg ultrabase is kell az os telepiteshez, vegkepp necces a dolog, nem hiszem, hogy könnyen talalni hozza...
-
^Clown
addikt
válasz
audi100td #12306 üzenetére
Jogos, a 1,5Gb az X40-re vonatkozott.
Az X60 - olvasgatva a fórumot - viszont a minőséget tekintve sokak szerint visszalépés az X41-hez képest.Saint: azért remélem magáról az X31-ről nem beszéltünk le, csak maximum arról a gépről (sajnos mostanság erősen túlárazzák a régebbi X szériás gépeket, lásd pl. X60). Nekem még nem volt szerencsém találkozni X31-el, de nem sok rosszat olvasni róla.
Más: feltoltam a legújabb Ubit az X41-re. Ubi alól akartam frissíteni, hát utána szépen össze is f*sta magát, nagyon boldog voltam - reinstall... Ezt leszámítva viszont nagyon oké, gyorsabb, mint a 10.04!
-
audi100td
nagyúr
válasz
^Clown #12287 üzenetére
X41-be is lehet 2GB RAM-ot rakni, nekem is annyi van benne, viszont a vinyo tenyleg szivas, mondjuk azert Xp alatt szerintem együtt lehet vele elni, de Win7-el mar hasznalhatatlan kategoria. Mondjuk igy visszagondolva lehet okosabb valasztas lett volna egy X60, csak egyben nem volt akkor annyi penzem es sürgösen kellett egy notesz.
-
adorjant
őstag
-
lapa
veterán
igen, a 9 cellás ugyanez. de én ezt úgy néztem be, hogy az nem is volt benne. mondom, örök rejtély marad szerintem, de tény, hogy akksi nélkül annyira billegett, mintha egy láb hiányzott volna onnan. valami nem feltűnő dolgot tuti alatta hagytam. mindenesetre nem tett jót az önértékelésemnek, hogy egy ilyen egyszerű feladattal nem sikerült megküzdenem, életem egyik nagy törése ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ezek lehetnek a Realme 14 Pro és 14 Pro+ európai árai
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED monitor topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Pixel topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Óra topik
- További aktív témák...
- HP Elitebook 820 G3 laptop (13/i5-G6/8GB/128SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Eladó Lenovo Yoga Pro 7 14ARP8
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest