- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
CPT.Pirk #40280 üzenetére
Az szopacs. Most legutóbb a T60-at telepítettem volna winre, de kb semmit nem mutatott a sys update. Még jó hogy minden driver le van mentve
Iscariah: USB hanggal áthidaltam
Még az is felötlött bennem, hogy beépítem, mert az elektronikája kicsi. Aztán az egyik portnál kivezetem. Mondjuk modem helyén - ha van benne - arra úgysincs szükségem.
Nekem asztali is közel hangtalan volt net alatt, de még terhelve se vészes. Persze nem is csúcskonfig volt -
sagit
veterán
válasz
CPT.Pirk #40216 üzenetére
Jogos.
Eddig az alatt az 2 hét alatt mióta használom a W8-at nem használtam Open GL igényes alkalmazást.
Most hírtelen nem is volt más a gépemen csak a jó öreg CS 1.6 ami természetesen nem ment Open GL módban.Kis guglizás után találtam egy moddolt W7 drivert amivel már működik is. Azért reméljük hogy lesz hivatalos update is.
Így most Open GL 2.1 kompatibilis lett.
-
Tim82
félisten
válasz
CPT.Pirk #39936 üzenetére
Az átlagos T42 Pentium M 725-735-745-tel (1,6-1,7-1,8 GHz-es órajel, 2 MB L2 cache) van szerelve, valamint Radeon 7500-zal (asszem, ezen nem fut az Aero). Az én régi T42-m (amit parkasz kolléga anno megvett) Pentium M 735-tel és Radeon 9600-zal volt szerelve (ez már képes az Aero futtatására), a T42p pedig Pentium M 745-tel és Fire GL T2-vel van szerelve (ami gyakorlatilag egy 9600, dupla annyi RAM-mal). Gyakorlatilag ha leszámítjuk az Aero-t, alig vannak különbségek.
Amúgy "lassú, kis HDD-vel" is tűrhetően fut a Win 7, ezeket meg azért jellemzően legalább 5400rpm sebességű vinyókkal szerelték.
-
Francia91
veterán
válasz
CPT.Pirk #39933 üzenetére
Sokan Windows pártiak, nem képesek elszakadni tőle, mert félnek az új megismerésétől. Meg amit írtam, arra tökéletes Windows 7-tel is a T43 / 2 Gb Rammal persze/, 720p-ig lazán viszi a videókat is /CoreCodec AVC-vel/. Nekem meg az AutoCAD és Inventor miatt kell Windows, amúgy tetszik a KDE.
-
Chaser
legenda
válasz
CPT.Pirk #39769 üzenetére
T60-ból csak ipst-
lapa: Az megvan ugye, hogy nem vagyok hülye? illetve nem teljesen. Fel tudom dolgozni amit 1-2 hsz-szel ezelőtt írsz, bármilyen hihetetlen. Nincs linkem, csak egy T60 mániás saját tapasztalata. Akinek van a T60p-jében meg a T61p-jében is crystal HD. Előbbiben a régi ver., utóbbiban az új. T500-ában is az új. Attól hogy nem írogat ide, még simán el tudom képzelni hogy neki van itt ezekkel a gépekkel a legtöbb tapasztalata, 100%-ban adok a szavára, bármit mondott úgy van/volt. Nem órákkal lesz több az akkuidő, de érezhetően több lesz crystallal. Anno senkinek még 5lete se volt, mért nem megy a T60-ban a crystal, ő rájött.
-
azbest
félisten
válasz
CPT.Pirk #39577 üzenetére
October 8, 2012
Mesa 9.0 is released. This is the first version of Mesa to support OpenGL 3.1 and GLSL 1.40 (with the i965 driver). See the release notes for more information about the release.Ahogy olvastam win alatt is lehet mesa-t használni, de csak alapszinten működik, nem prioritás, hogy megcsinálják teljes funkcionalitásúra.
Ha windows update rakta fel a drivert a 4500mhd-hez, akkor próbáld meg hogy lenovo / intel oldalán lévővel jobb-e. Az ms-nél ki szokták herélni az opengl hardveres támogatást a win update-s driverekből (így van ez már kezdetektől fogva, ki kellett valahogy írtani a directx konkurenciáját), lehet hogy szoftveresen renderel vele.
-
azbest
félisten
-
-
Integra
titán
-
törölt tag
válasz
CPT.Pirk #12969 üzenetére
sok lenne az a pár watt szerintem.
és nekem akkor is soknak tűnik ez a 10% feletti esés nem egész egy nap alatt, mert egyetlen másik notim sem produkált ilyet, de úgy tűnik, csak akkor esik le így, ha kihúzom a töltőt a konnektorból, de nem húzom ki a notiból a másik végét. h most van fizikai törvényszerűség, vagy csak véletlen egybeesés... -
Antonio
senior tag
válasz
CPT.Pirk #12988 üzenetére
Egyébként előző (mármint ami most ment tönkre) töltő sokszor olyannyira forró* volt hogy ki is kapcsolt a töltő (gondolom a termostat vagy valami bekapcsolt), télen kilógattam az ablakon hogy hamarabb lehűljön ...
*alig bírtam megfogni, mondjuk ez akkor fordult elő ha mondjuk ágyban használtam és a töltő a párnák közé keveredett ...
-
^Clown
addikt
válasz
CPT.Pirk #12881 üzenetére
Szintén zenész, az X41 akkuról üzemelve sistereg (terheletlenül). A ThinkWiki-n elég jó leírás van erről a problémáról ( high pitch noise néven keressetek rá ), illetve a lehetséges gyógymódokról. Elég szerteágazó kérdéskör ez, mert a tápellátástól kezdve a procin keresztül az usb portokig elég sok minden okozhatja. Nekem eddig nem volt türelmem utánajárni...
-
Toomy
senior tag
válasz
CPT.Pirk #12700 üzenetére
Felnyomtam a system update-t lefrissített mindent és továbbra is semmi. Látja a hálózatot de most már nem is tudom rábírni a csatlakozásra sem.
Elegem lett belőle majd használják vezetékesen. Ennyit még nem szívtam wifivel....
A LINUX-hoz meg nincs kedvem főleg hogy még az életben nem volt a kezem között. -
Toomy
senior tag
válasz
CPT.Pirk #12696 üzenetére
Igen, XP 32 van rajta. Az előbb feldobtam egy másik drivert is ahol egyből csatlakozott a hálózatra csak a netre nem látott ki, de még csak a routerbe sem tudtam belemenni...
Biztos hogy driver gond lesz. Amit belinkeltél ott csak várakozik a szerverre...
Megnézem majd a mai nap folyamás többször is hátha le tudom húzni a IBM oldalról a saját gyárit.
Nagyon köszi a segítséget! Írok ha sikerült.
i400 - Na ezt még megpróbálom -
atus72
őstag
válasz
CPT.Pirk #12545 üzenetére
sziasztok,
folytatódik a lenovo szívás sorozatom....
Kezdődött egy t410-el ami idegesítően hangos volt, visszavittem...
vettem egí x201-t ami pixelhibás lett, azt is visszavittem...
mivel úgy döntöttem hogy az x201 mellett maradok ezért rendeltem egy ugyanolyat, időközben elutaztam de az elutazás előtt mindent elrendeztem, megrendeltem, visszaigazolták, előleg bekérő, utalás stb.. megvolt és jeleztem hogy akkor a kiszállítást 1 héttel később kérem mivel nem leszek itthon... ma értem haza erre fogad az email hogy sorry de rossz volt a készletnyilvántartás és nincs az a konfig amit rendeltem és kifizettem...csodás, most lehet más konfigot nézni, talán lesz olyan ami majdnem ugyanaz amit akartam de a hsdpa-t utólag kell beletenni...
slussz poén: a visszavitt pixelhibás x201-t árulják a neten, újként feltüntetve (de pixelhibásként), ~80e-el olcsóbban..))))))
kezd a t***m telelenni.. -
törölt tag
válasz
CPT.Pirk #12443 üzenetére
szerintem abban az ulv kategóriában, amiben indul, még a 15w is kínos. bár én sem hiszek ezekben az adatokban, de anno tettem egy keresést és volt egy ipon teszt, amiben nagyságrendekkel többet fogyasztott az inteles procinál, ami az akkuidőben mutatkozott meg. plusz nálam a cnq sem ment. az a két szám közötti távolság azért valamilyen nagyságrendet mutat, ami még mindig sok. illetve kevés.
speciel én semmiképp nem vennék még egyelőre amd-s mobilprocit, még ha elhagyom az ellenszenvemet is az ati-amd tengely iránt, akkor sem. (just personal, a barton socket A zsákutca meg az alsógatya foglalat váltogatásaik és két db vga szívás után megfogadtam, többet színes papírfecnikkel nem tömöm ezen cég száját, legyen bármilyen ultrahiperszuper űberfasza gazdaságos ár érték gyémánt arany megoldásuk). -
törölt tag
válasz
CPT.Pirk #12373 üzenetére
Oliverda az egyetlen általam neten ismert AMD rajongó, aki érvekkel és tudással tudja alátámasztani a fanatizmusát-
egyszer kínáltak megvételre használtan, egy napig volt nálam, igazából teljesítményre teljesen jó, melegszik, mint a másságfesztivál egy forró nyári este, nekem legalábbis a p*csömet maj' megsütötte, az akkus üzemideje meg egy rossz vicc: ezt? nekem? eztnekem.
a billentyűzete szerethető, a pöcökegér meg szerintem ezzel a billmegoldással kúva jó, gépelés közben sem akadt el benne a kezem, ellentétben az r61-el. szerintem intel béllel sokkal jobb lehet, a vga meg kb. mindegy, az ati megoldása gémer fronton maximum a langyosvizet viszi el.
uff, én szólottam. -
törölt tag
válasz
CPT.Pirk #12362 üzenetére
ha én konkrétan elmondanám mit gondolok az amd neoról egy edge-ben, akkor egyből jönne az amd felkent hittérítő harcospapja, pl. Oliverda személyében, és egy rózsafüzért morzsolgatva mormogna fohászokat a lelki üdvömért, hátha nem jutok a pokolra. rosszabb esetben előkapna egy shotgunt, és a pokolra küldene.
Így inkább mesélek arról az autómról, ami kicsi volt, sokat fogyasztott, cserébe nem is ment, és még a hűtővizet is felforralta.
-
audi100td
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #11082 üzenetére
Egyébként volt már nálam pöcökegérrel ellátott Dell és HP laptop is, de egyiknek sem volt ilyen kényelmes a kezelése, sőt a HP megoldása majdnem, hogy használhatatlan. Ha valaki egyszer TP-t vesz, utána szerintem más nem igen kell neki, mondjuk ezek az új Lenovo gépek nem tudom mennyire hozzák a korábbi színvonalat, pl. X201, T410,...
-
audi100td
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #11079 üzenetére
Szia,
én most vettem X41-et kb. 1 hete, eddig nagyon meg vagyok vele elégedve, csak ajánlani tudom, egyedül a lassú 1,8-as vinyó zavar, de majd kap egy SSD-t. A képernyőn nálam is van néhány apró hiba (1-2 halványabb folt, néhány gyenge pixel), de nem különösebben zavaró.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest