Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
adm
őstag
válasz
Tea'lc #15129 üzenetére
1. olyanról is lehet olvasni hogy napok alatt tönkre mennek, meg olyat hogy évekig is mennek. neked kell tudnod akarsz-e/tudsz-e kockáztatni.
itt az eredeti 55Wh-s 24k.2. igen a feszültségnek (V) kell egyeznie.
3. csak lassabban tölti fel.
4. oda szokták írni milyen terméket helyettesíti, azt sem árt ellenőrizni...
-
spyduck
nagyúr
válasz
Tea'lc #14921 üzenetére
A 6910p egy eleve halkan cicergős fajta. Elvileg a CPU miatt csinálja, ha az energiagazdálkodást energiatakarékos módba rakod akkor elvileg bem cicereg akkuról. A többi problémádra nem tudom a gyógyírt, elég egyedi.... Nekem az eddigi legkedvesebb gépem a 6910 és a 8710w volt. Jelenleg is van egy 6910p-m és semmi gond nincs vele.
Ami nálad hibás lehet még az talán a CPU vagy a RAM esetleg a HDD. Az alaplapot kizárhatjuk
futtass le pár tesztet:
hdd-hard disk sentinel
ram-memtest86
cpu-passzaz erős cicergést a táp is okzhatja.
-
válasz
Tea'lc #13492 üzenetére
Ha cseréled a HDD-t, arra nem vonatkozik az HP garancia (kivéve ha hivatalosan támogatottat veszel), de a gép többi részére továbbra is él.
Viszont ha a cserélt alkatrész okoz esetleg meghibásodást, akkor sem tudod érvényesíteni a garanciát.Más: múlt hét szerdán felhívtam az HP Ügyfélszolgálatot, hogy kérhetek-e Windows 7 DVD-t, ha újra szeretném telepíteni az operációs rendszert, viszont nem a helyreállító partíciót szeretném használni.
Jelentem ma kaptam kézhez a Windows 7 DVD-met, driver telepítő DVD-vel kiegészülve.
Ez egy pirospont az HP-nek a hozzáállásért és a gyorsaságért. -
herendi
tag
válasz
Tea'lc #13488 üzenetére
Nem a gepeddel van problema, ez igy "normalis", es az Intel Speedstep korul kell keresgelni. Talan az energiagazdalkodas beallitasainal, a CPU teljesitmeny korul lehet vmit modositani ugy, h kevesbe zavaro legyen.
Nekem egy vevom emlitette eloszor ezt a cicergest. (en mar oreg vagyok es suket, igy fel fel sem tunt
) Utana meghallgattam az osszes eppen nalam levo gepet, es mind cicergett. Szoval cicereg a 6930p, 6530b es - a sajat gepem - a Dell Latitude E4300 is.
-
spyduck
nagyúr
válasz
Tea'lc #13488 üzenetére
Win7-et rakd fel és ha akkuról üzemelteted akkor állítsd energiatakarékos üzemmódba. Talán XP-n is van ilyen de Vistán biztos.
Ez vagy enyhíti vagy megszünteti a tüneteket.
Ha akkuról megy a 6910p akkor cicereg, viszont ha energiatakarékos módban van akkor nem. Az a baj, h nem hallom de az eddig 6910p-imen nem volt zavaró, csak közelről odahajolva hallható.
Ezt a témát elég rendesen körbejártam amúgy. Az első 6910p-mben alaplap és cpu csere is volt. A szervizes nem tudta miért csinálja. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Viccrovat
- VGA kibeszélő offtopik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 7
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad V15 G2 I5-1135G7/20 GB/256 NVMe /14" FULL HD laptop
- Lenovo Thinkpad E14 G4 I5-1235u/40 GB/256 NVMe /14" FULL HD magyar bill/10 magos
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i7-1185G7/32GB/1TB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Hibátlan Lenovo P14s Gen5 AMD Ryzen 5 8540U /16GB 512GB SSD/HUN BILL
- HP USB-C Dock G5 (HSN-IX02) ÁFÁ-s
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HP Elite Dragonfly G2 2in1 i5-1135G7 16GB 512GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest