- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Van egy Probook 430 G4-em, és az a problémám vele az utóbbi időben, hogy nem mindig érzékeli egyes billentyűk lenyomását, főleg az ékezetes magánhangzók, ileltve a számok érintettek, de olykor előfordul más billentyűknél is.. Az elmúlt hónapokban bőven volt használva a billentyűzet, szakdolgozatot írtam, nem tudom lehet-e köze hozzá. Tudtommal nem folyt bele semmi, más baleset sem történt vele. Kb. 3 éve javították az ujjlenyomat-olvasót (illetve venti takarítás történt), ekkor gondolom levették az előlapot is. Más 'atrocitás' nem érte a kicsi laptopomat. Mi lehet ennek az oka, hogy tudok utánajárni? Köszi a segítséget
-
DrDobos
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Értem, bocsi a tudatlanságomért
PN szám: 396Q4EA#AKC -
DrDobos
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nem HDD-t, hanem 2,5" SSDrol lenne szó. Vagy ugyanarra gondolunk?
-
-
DrDobos
őstag
Hali!
Akkor inkabb itt a szaktopicban kerdeznek tovabb errol: [link]
Szoval a terv az, hogy a gép amit leváltott abban van egy új 2,5" SSD tokkal, a cd lejatszo helyen. Ebben az uj gépben van ennek hely valahol?
Illetve az alap 8 GB ramja melle van e ertelme az elozo gepbe szinten ujonnan vasarolt 4 GB-os modult beletenni?Koszi szepen a segitseget

-
DrDobos
őstag
Hali!
Szervizzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? -
DrDobos
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
-
DrDobos
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Mi az a keretprogram es mi fan terem? Igen, Win10en és a Windows Hello kezeli. Ahogy emlitettem, regebben mukodott..apro erdekesseg, hogy barmelyik ujjammal probalom beallitani az ujjlenyomatot, azt irja, hogy piszkos az olvaso, toroljem meg. De ha mutatoujjal probalom, azt irja hogya Windows Hello problemat erzekelt es kilep..:D
-
DrDobos
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Igen, latom, elmeletileg mennie kene. Regebben hasznaltam, biztos hogy van :D ennyire hulye nem vagyok :D
-
DrDobos
őstag
Ha nem működik az ujjlenyomat olvasó, a driver frissítésén kívül tudtok valamit ajánlani?
-
DrDobos
őstag
Hali! Probook 430 G4re mennyi garanciat adtak? Vagy hol tudok ennek utananezmi?
-
DrDobos
őstag
Hali!
Remélem nem nagyon off a problémám. 2017 nyaran vasarolt HP Probook 430 G4-em, feltehetoleg procihutojenek van egy epphohy eszreveheto, halk bugasa, krepegese, berregese..beteg a ventillátor, vagy siman lehet eleg neki egy tisztitas? (Vasarlas ota nem volt tisztitva
) -
DrDobos
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Persze. Azt is írja, hogy megfelelően működik. Eszközkezelövel feltettem a legújabb drivert, azt értem el vele sajnos csak, hogy legalabb ha lehúzom az ujjamat az érzékelőn, akkor érzékeli azt és kiiírja hogy "Nem ismerte fel az eszköz. Tiszta az érzékelő"? Természeten tiszta, de nem tudom működésre bírni..

-
DrDobos
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ez így is ment már lassan másfél éve, de ma nem tudtam vele feloldani a gépet. Megpróbáltam új ujjlenyomatot hozzáadni, és ott sem érzékelte sajnos.
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Hogy tudom ellenorizni, hogy mukodik e / mi a hiba a HP Probook 430 G4em ujjlenyomat olvasójával?
Elore is koszi
-
DrDobos
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
A legtobb telefon szervizelesenel is pont ez a baj, hogy a TMX vegzi...
-
DrDobos
őstag
Húú. Ha erre mond nekem valaki megoldást..

Újratettem a gépemet(430 G4). Próbálom beállítani az ujjlenyomatos beléptetést, de bárhogy próbálom a jobb kezem mutatóujját beállítani, a legelső "végighúzáskor" rögtön kidobja a hibaüzenetet, hogy "Hiba történt. Zárja be a Windows Hello-t és végezze el újból a beállítás lépéseit." A poén az egészben, hogy a többi ujjammal megy a beléptetés..
-
DrDobos
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ezt már ne nekem mondd
Ki lesz cserélve benne a ram meg a plusz ssd is, hátha ez segít. -
DrDobos
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Koszonom

-
DrDobos
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
A hp honlapjan semmi ilyet nem talaltam

-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
430 G4-esem van, és az a kérdésem kezdő laptoposként, hogy a touchpad milyen "izgalmasabb" dolgokra képes? Gondolok itt a több ujjas manőverekre leginkább, például macbooknál láttam, hogy a dupla ujjas lefelé húzással lehet az adott ablakot lefelé görgetni? Ez is képes erre? Kellene hozzá driver? -
DrDobos
őstag
válasz
MaTpr0F
üzenetére
Mit értesz második nekifutásra? Ezek a funkciógombok érdekesek, mert erre drivert a linkelt lapon nem találtam. Elképzelhető, hogy ezek működnek a win telepítése után rögtön. Próbáld meg, hogy nyomod az dn gombot és úgy funkciógombok, majd ha nem megy, akkor fn nélkül.
-
DrDobos
őstag
-
DrDobos
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Pedig nem fáj a fejem..

-
DrDobos
őstag
válasz
DrDobos
üzenetére
L:/dl/upc/2017-06/04/471942_d7gntzevogfeqbyz_18927008_1490974184311239_1484503627_o.jpg]

Levideóztam a bootot, a felvételből fotóztam ki ezt. Érdekes, hogy az említett probléma 99%-ban nem történik meg, ha újraindítom a gépet, vagy 3 vagy kevesebb órája be volt kapcsolva a gép. Valaki valami ötlet, mi állhat a háttérben?

-
DrDobos
őstag
válasz
Lallerboy85
üzenetére
A boltnak mindenkepp, ugy indulna el a visszakuldeses procedura is
-
DrDobos
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ilyen a vilagon sincs
Akkor kuldjem vissza en is? -
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Én is egy 430 G4es vagyok. A problémám az lenne, hogy bekapcsoláskor a bios után a kép vilan egyet, mindig különféle "csíkozást" adva egészen különféle színekből. Ez mitől lehet? -
DrDobos
őstag
Hallottam pár dolgot erről a hibernálás és az ssd anomáliákról. Ez mit takar, nem igazán értem a dolgokat?
-
DrDobos
őstag
válasz
viharkabat
üzenetére
Lehet csak mashol van. Mi a bios verzioja?

-
DrDobos
őstag
válasz
viharkabat
üzenetére
Indításnal F10 a bioshoz, aztan rogton az elso oldalon System Options, majd alulról nekem a 2. az hogy Launch Hotkeys without Fn keypress
-
DrDobos
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Tutira nem tudom megmondani, de szerintem egy kingston ram. Most egy hyperx van benne.
++ Az F billentyűk plusz opciójaként a hangerő szabályzás stb a hotkey illesztőprogram feltelepítése után sem működik. Erre ötlet?
-
DrDobos
őstag
Ki lett cserélve a pluszba berakott ram, azóta hibátlanul működik.
Hogy ne legyen off: HP Elite USB-C Docking Station Driver mit ad nekem pluszba, nem nagyon értem a leírását.
-
DrDobos
őstag
válasz
adika4444
üzenetére
Holnap megérdeklődöm ennek lehetőségét is.
Az előző kommentedre válaszolva. Net nélkül tényleg tovább bírta, de max 5 percet, és kék halál. Volt úgy, hogy a bioszban fagyott le 0-ra. Egyszer bekapcsolás után a várt 1 perces működés alatt a feladatkezelőben a onedrive úgy elvitte a procimat, hogy 100%os használtságot írt, amikor leállítottam leugrott 1%ra, majd kék halál. (lejárt az egy perc
)
A biztos működéséről a sercegő hang sem nagyon árulkodik, mint ahogy azt sem, hogy nem is túlzottan meleg, hanem büdös volt a hűtőbordáknál, mintha a műanyag égett volna. Volt a közelben egy régi dell laptop, ami alsó kategóriás, filmet néztek rajta, azon semmi ilyet nem tapasztaltam, direkt az volt az összehasonlító alap. Ezek után nem tudom mit gondoljak
-
DrDobos
őstag
Nos, el sem jutok odaig, hogy telepitsek akarmit. Mire behozna egyaltalan a hp oldalat, kek halal

-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Windows 10 telepites utan, az összes illesztoprogramot dobjam fel a gepre, amit ir a HP-nak a weboldala erre a típusra? Vagy mik az elengedhetetlenek? -
DrDobos
őstag
válasz
kecsetif
üzenetére
Köszi ! Most lesz véve a gép, így ott elintézik. A gari ügyet meg valahogy elintézem. Igazából már intéztem is, rákérdeztem mi van, ha tönkremenne az ssd miatt a gép is, azt mondták mindent megoldanak..
legyen így. vagyis ne is kelljen majd midnent megoldani. Amúgy a Samsung 850 evo-t néztem most újabban. csábít az 5 év gari is. -
DrDobos
őstag
válasz
adika4444
üzenetére
Ó, semmilyen SSD-m nem volt még, nem vagyok semmilyen párti
Egyedül az húz feléjük hogy sokan veszik, és sokan hiba nélkül használják
Utánanéztem az Inteleknek és a HyperX-nek(ezt ajánlották még) nos, az Intelek drágák, a HyperX-et meg sehol sem találok a neten, 1-2 hete még láttam..
-
DrDobos
őstag
Mindegy, vessuk el ezt a kérdést..

Az utolsó dolog ami utamat állja, az az SSD kérdés.
HP ProBook 430 G4rol van szo. Valami miatt ez a szeria nem mukodik az Adata ssdkkel, illetve érdekes, de azt mondták meg a laptopszalonnal hogy sok Samsung is visszajön. Ok a Transcend mts800asat szoktak beepiteni, az azt mondjak nagyon jo szinte soha nem jonnek gariztatni. Bar en abban sajnos nem nagyon bizok, mert neztem rola itt a prohardveren tesztet, es ott nagyon melegedett..Milyen SSD-vel használjátok a laptopokat? Kell félnem a melegedéstől?
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Remélem nem ütközik szabályzatba, ha mégis, elnézést, törölni persze lehet, de nem nagyon feszegetném a témát

Veszek a jövő héten egy HP ProBook 430 G4-et, még pedig Windows nélkül szeretném, hogy ezen is spóroljak, mert még nem vagyok keresőképes ember, ballagásra lesz..
A kérdés az, hogy van olyan, aki "virágboltos" Windowst használ, mondjuk 10eset? Bírják ezek, van lényegi különbség az eredeti és a kevésbé között? -
DrDobos
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Akkor jól értem, hogy a G4 akksija sehogy sem cserélhető?
-
DrDobos
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Mindenesetre ranezek erre a Plextorra..

-
DrDobos
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nos, en egyiket sem ismerem..

-
DrDobos
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszi
Esetleg a fenti problémával nincs valami tapasztalatod, gondolatod? -
DrDobos
őstag
Sziasztok!
A közeljövőben szeretnék venni egy HP ProBook 430 G4-et, valószínűleg 500GB-os HDD-vel. Azonban már lehet a vásárlásnál rögtön bővítem is az M.2-es foglalatát egy 128/256os SSD-vel. Ha van köztetek ilyen, aki hasonlóan használ HDD-t és SSD-t is, milyen SSD-t vett?
Nekem a Laptopszalonnál ezt az SSD-t ajánlották, mert sokkal ritkábban jön vissza gariban, mint pl a Samsungok. A Transcendről elolvasva a teszt végén azonban komoly fejtörést okozott nekem az a gondolat, hogy a teszt alatt ezek produkálták a legmagasabb hőfokot, úgy, hogy nem laptopban, hanem asztali gépházban lettek tesztelve. Az jutott eszembe, hogy mi lesz ezzel az ssd-vel ha belepaszírozzák ebbe a 13.3 colos laptopba?
Segítsetek ki kérlek -
DrDobos
őstag
Arról tud valaki valamit, hogy a kinézett HP ProBook 430 G4 elméletileg van háttérvilágításos billenytűzettel is szerelve. Hol találhatok ilyet?

-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Ma vasarolnam meg ezt a gepet: http://www.laptopszalon.hu/hp/hp-probook-430-g4-y7z52ea-akc-laptop_24244-adatlap
Rendben van ez a gep akkor, szabad a palya?

-
DrDobos
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Számomra fontosabb lesz a gépelés, ezt jobban írják a HP-n. Továbbá jobb a kijelző is, ami megint fontos. Ami picit hátrány és előny egyben, hogy lehetne egy picivel nagyobb, ugyanakkor pont ezért kisebb a tömege, ami megint jó..

Pont ezekre a + dolgokra voltam kíváncsi, köszönöm!
Ezeket én nem tudom kiolvasni félig-meddig laikus fejjel a műszaki adatokból
-
DrDobos
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ezt értem én is. Csak az nem tiszta, hogy míg például ez a ProBook 430 G4 4 GB rammal és i3as procival jön, addig Dell társai 180-190k ft körül már i5el és 8GB rammal. És az a furcsa nekem, hogy mi a különleges ebben a gépben, hogy még így is eladható és veszik az emberek?
-
DrDobos
őstag
Sziasztok! Az alábbi igényekkel kértem ajánlatot a notebook-os csoportban:
Hosszú távra terveznék, játékra nem lesz használva, főbb felhasználási terület pedig a gépelés, apróbb irodai munkák. Sokszor lesz nálam tömegközlekedésen, hiszen egyetemre venném. A notis csoportban a HP Probook 430 g4-et ajánlották. Mik a vélemények róla?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Ha kell, lőhetek jobb képet.

)