- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
rico21
tag
Sziasztok!
Van egy kis gondom, került hozzám egy egy HP6930p aminek Admin Password-os a biosa, amin nem segít az elem kivét 5 órát meg ilyesmi néztem már googlt, Hirens boot meg volt az sem valami ötlet -
Sziasztok!
Ismerős notit venne. Kinéztem neki egy HP ProBook 455 G2 G6W39EA-t. Bekérdeztem Milyen notebookot vegyek topicba, de nem érkezett válasz. Ránéznétek, hogy jól választottunk e? Minden ötletet szívesen fogadok.
Köszi előre is!
-
h4mi1
tag
nem tudom mi az , de bios recovery után beindult
-
Sz7Cs
aktív tag
válasz
SeniorTilla #37289 üzenetére
HP 641839-001 ventilátor
-
Ren Hoek
veterán
Hahh, ilyen nekem is volt...elég ijesztő... Valamit a Radeon driverekkel mókoltál ugye?
Nekem Win 8.1 pendrive -> csökkentett üzemmód -> rendszervisszaállítás... (simán hibával kidobta ha csak pendriveből próbáltam)
utána hp driver fel és azóta nem rakoncátlankodik. Szerintem valami driver maradvány okozhatja...
-
h4mi1
tag
Sziasztok, az a problémám h bekapcsolom a gépet és a HP logó urán csak feketén világít a kep.. Akármit csinálok 3 napos a gép. HP probook 450
-
-
-
Sz7Cs
aktív tag
Sziasztok !
Alkatrészt melyik szervizből érdemes rendelni, egy már nem garanciális hp notebookhoz ? -
Ren Hoek
veterán
válasz
gilfoyle #37285 üzenetére
Van egy olyan BIOS beállítás, hogy Always use fan on AC... (Vagy valami ilyesmi)
Ez nálatok működik rendesen? Lehet a BIOS frissítés óta, de nekem nem működik.
Hiába kapcsoltam ki ezt a beállítást, a FAN-t nem lehet 0%-ra korlátozni, ha tápon van.Persze ez részletkérdés, de néha nálam órákig power saverben van, és simán elmenne passzív hűtéssel is.
Ha kihúzom a tápot, akkor notebook fan controllal le is tudom szedni 0%-ra, (de csak akkor, ha kb 36 fok körül van a szerkezet) és akkor sokáig megy passzívban ha csak gépelgetek mondjuk - még ha vissza is dugom a tápot... de ha egyszer újra bekapcsol pl 45 fokra beállítva, akkor már nem lehet 0%-ra állítani, csak ha újra lehúzom tápról ésatöbbi... ja és ilyenkor -17.5%-ot ír a Notebook Fan ControlLényegében azt hiányolom, hogy nem lehet úgy beállítani, mint ahogy lakótársam Acer-je hűt: szinte passzívban megy végig, és ritkán kifújja magát, és vissza passzívra... Lehet régebbi biossal még jó volt ez az Always use fan on AC setting.
-
Ren Hoek
veterán
Mondom, hamis adatokat küld. Fel se ismeri rendesen. HP-s driverrel menni fog...nem hinném, hogy akkora különbség lenne a játékokban HP-s és új catalyst között (maximum Mantle?)
Új catalysttel mennek rendesen a játékok? Mert ha igen, akkor nem érdemes annyira mókolni vele...
A hűtés meg egyetlen heatpipe-on megy, a közös ventihez, tehát nincs olyan amúgy sem, hogy a dVGA-t hűtené. Annak a FAN speednek semmi köze a tényleges fordulatszámhoz.
Notebook Fan Controllal meg tudod nézni, hogy éppen hány %-on pörög a venti, illetve profilozhatod is, hogyha néha feleslegesen hangosnak találod (de ezzel azért óvatosan)
AIDA64 meg szép grafikont rajzol a hőfokokból.
-
h4mi1
tag
Ez lenne a problémám 100% on megy a gpu load a fan 0% on ha kilépek a játékból akkor a fan 100% a gpu 0% 70 C fok videókari, probook 450 g1
Ez normalis?
-
-
lolka1980
aktív tag
válasz
SeniorTilla #37275 üzenetére
Utánanéztem és ezt is találtam többek közt:
" gyorsuásmérő chip, olyasmi mint a mobilokban a giroszkóp ami a gyorsulás (szabadesés) utáni hirtelen megállásokat nézi, és menti egy adatbázisba (még kikapcsolt állapotban is!!). és amint szervizbe viszed, ezt ők megnézik, és ha azt tapasztalják, hogy a chip regisztrált ilyen eséseket, akkor az automatikus garanciavesztés."
Már ha ez volna az
-
-
lolka1980
aktív tag
válasz
SeniorTilla #37272 üzenetére
Köszönöm.
-Na most a HDD védelmet sejtem(gondolom valami mechanikai dolgok ellen véd pl elejtem a laptopot.vagy ilyesmi)
-Laptopba mire tudom kihasználni a mozgásérzékelőt?Milyen feladatokba tud engem segíteni?stb?
-
-
gilfoyle
őstag
válasz
spyduck #37267 üzenetére
Szia,
nálam az SSD ment a HDD helyére, egy 2,5-ös HDD optibaybe (a gyári még nincs beszerelve) az ODD helyére, így telepítettem W7-et. Gond nélkül megy.
Viszont, a bootot a W7 valami miatt a HDD-re tette, így ha azt kiveszem, akkor nem indul a gép. Szóval most újrarakom a windowst optibayes HDD nélkül, remélem úgy is megy majd minden. -
lolka1980
aktív tag
válasz
freestailo #37263 üzenetére
Félreértesz.
Telepítve van meg minden ok vele csak azt nem tudom mi célt szolgálnak. -
spyduck
nagyúr
válasz
MaxxDamage #37268 üzenetére
Kipróbálom az utólagos telepítést, olyat még nem csináltam. Elképzelhető, miért ne. Köszi a tippet. Lehet a chipset vezérlőn múlik.
-
válasz
spyduck #37267 üzenetére
Szia,
Én SSHD-t vettem a gépbe (Momentus XT) és beraktam ODD helyére majd klónoztam 1in1 -be és a gyári HDD helyére beraktam az SSHD-t és minden OK vele...
/most gyári ODD van az ODD helyén, de gond nélkül ment a gyári HDD is ott (már eladtam) így javaslom ezt a módszert kipróbálni, bár én gyári Win8.1 Pro 64bit -el vettem a HP notit/
L
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok,
Valaki rájött már arra, hogyan működik egyszerre az SSD és a HDD a HP ProBook 450 G1-ben? Nekem 2 órám ment rá, de nem jöttem rá. Ezekkel a problémákkal szembesültem:
(1) HDD az ODD helyén, SSD a HDD helyén - nem látja a HDD-t
(2) SSD az ODD helyén, HDD a saját helyén - windows települ majd kifagy az elején
(3) SSD az ODD helyén, HDD kivesz a gépből - tökéletesen működik minden, de ha visszarakom a HDD-t meghal a rendszer.Próbálkoztam játszani UEFY és LEGACY módokkal is, boot sorrenddel, utólag berakott HDD-vel, se nem jutottam semmire. Több Box-ot és több ProBook-ot is kipróbáltam, h kiszűrjem a hardverhiba lehetőségét. Úgy sejtem, h valami BIOS beállítás lesz a ludas. Valaki rájött már esetleg a megoldásra?
-
válasz
donjohnson #37265 üzenetére
Pff.
/szép/
Volt itt a T-s szaki azt annak az x éves thinkpadje tudta mindkettő opciót és volt rajt auto is (tehát automatán érzékelte frekitől függetlenül...) ez a HP meg csak a 2.4-estEzt lehet amúgy cserélni a notiban garivesztés nélkül?
L
-
donjohnson
addikt
válasz
MaxxDamage #37264 üzenetére
sajnos csak 2,4 ghz-t. írja is valaki, hogy szerinte visszalépés a hp részéről.
-
-
lolka1980
aktív tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná nekem mondani mik is pontosan ezek?-hp mobile data protection sensor
-Egyszerű eszköztájolás-érzékelőEzeket találtam az eszközkezelőben de nem tudom mik is lehetnek ezek
-
hroberto
veterán
Sziasztok!
Pavilion G6 1202eh laptopba szeretnék SSD-t tenni a HDD helyett. 120Gigán bőven elférnék. Tudna valaki mondani olyat ami jó vétel, és biztosan kompatibilis lesz? -
peter9228
aktív tag
Sziasztok!
Ha a BIOS-ban letiltom a dedikált GPU-t, azzal csökkenni fog a fogyasztás ahhoz képest, mintha a Windowsban tiltanám le? (Tehát netezés közben Windows energiatakarékos mód / BIOS-ban letiltott dgpu)
-
h4mi1
tag
Hello, sziasztok
Kérdésem milyen beállításokat használtok? Képernyőn? HP PROBOOK 450 G1
Mert olyan hidegek a szinek
-
Tim82
félisten
válasz
lolchief70 #37256 üzenetére
Socket P a foglalat és nem, nem tudsz beletenni Core i procit. 1066 MHz-es FSB-s Penryn magos (= utolsó generációs) mobil Core 2 Duo procikat tudsz beletenni. Ebből a legerősebb a T9900, ez a maximum, ez nagyjából megközelíti egy első generációs mobil Core i3 erejét.
-
lolchief70
aktív tag
Sziasztok!
A szakértőktől kérdezem: az alábbi géphez proesszort szeretnék fejleszteni, milyen típust lehet beletenni?
Milyen foglalatú a benne levő P8600 core 2 Duo?
Kompatibilis-e Core i3 vagy Core i5-el?HP 6930P
- Intel Core 2 Duo P8600 2.4GHz
- Intel GM45+ICH9-M chipset
- 4GB DDR2 800MHz memória
- 160GB SATA merevlemez
- DVD-RW optikai meghajtó
- Intel GMA4500MHD videokártya
- Exp.Card, SmartCard, 3x USB
- WiFi, Gigabit LAN, Bluetooth
- Ujjlenyomat olvasó, Card Reader
- Angol billentyűzet + világítás
- 14.1" 1280 x 800 LED kijelző
- 6 cellás, 55Wh akkumulátorKöszi előre is!
-
válasz
MaxxDamage #37254 üzenetére
téves , sorry
L
-
Esetleg valakinek van hivatalos Win 8.1 64bit drivere a WiFi eszközhöz ?
/weboldalon nincs (HP) és gondjaim vannak vele, már 2 Telekomos szaki is kijött és talán a driver update segíthet a progblémán... (5GHz -t nem kezeli, ismeri... csak a 2.4GHz -t) meg net 1x van 1x nincs a térerő meg maxon.. (2.4GHz-s hálózaton)L
-
Szatesz.
aktív tag
Tud esetleg abbna segiteni valaki hogy miert sokkal lassabb vontatott az egermozdulata a jatekok alatt? Pedig van kellő fps. Felraktam a drivert pedig hozzá. Elég zavaró.
-
Suprax
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tud segíteni ebben a kérdésben? -
Ren Hoek
veterán
válasz
Szatesz. #37247 üzenetére
Az lehet. Nekem eleve fel sem ismeri a 8750-et benne a legújabb Catalyst-tel.
Csak a HP-s driverrel megy rendesen szerintem. Alaposan töröld le a Catalyst-et mindennel együtt és rakd vissza amivel jó volt.win 8 ->8.1-re váltásnál csinált vicces dolgot, akkor meg totális fekete képernyő, csak ISO-ról sikerült visszaállítani. Szerencsére azóta jó
-
Szatesz.
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Hp probook 650 G1 esem ati 8750 vgaval de valamiert a catalyst a netes oldalakat olyan homalyosan hozza be. Valoszinuleg nem a vgat hasznalja es hiaba allitgatom ez igy is marad...
Esetleg valaki segitene benne nekem hogy mindig csak az ati vga menjen ,hogy szep legyen a kép? Mindig töltőről hasznalom ugyis!
Köszönöm! -
Rota
tag
Sziasztok .
A HP pavilion dv5 [link] pont ugyan ezt produkálja.
megnyomom vagy megérintem a quickplay gombot felvillan a ledsor egy nagyon rövid ideig és nem csinál semmit. Se ventilátor semmi..
Aksi jó töltő jó. Próbáltam a bios resetet amit írtak -1 percig nyomva a power gomb - de mint sejtettem nem használt.Mi lehet a probléma?
-
206 cc
senior tag
válasz
freestailo #37242 üzenetére
Szia!
Kiszedném én de csak holnap jutok a géphez....ezért nem tudok konkrétumokat.A linkelt leírásában a gépnek amit megtaláltam elsőként,hogy a hdd az biztosan sata csatis.Az odd-ről erre emlékszem így fejből : DVD+/-RW SuperMulti DL LightScribe Drive ....de átböngésztem újra a leírást és megtaláltam : Interface : EIDE -
206 cc
senior tag
válasz
GrooveHero #37240 üzenetére
Értem..köszi közben a linket megtaláltam én is itt a PH-n.SSHD-t azért hanyagolnám ,mert van egy újszerű 500GB-s hdd-m de a rendszer gyorsabbá tételéhez jól jönne egy 60-100GB körüli ssd.
-
válasz
GrooveHero #37237 üzenetére
semmi értelme, inkább sshd
nem véletlenül mondtam
ennyi erővel egy M5-be is tankolhatunk etanolt...
merugye elmegy vele oszt óccsó is
-
206 cc
senior tag
válasz
GrooveHero #37237 üzenetére
Pl.ilyen ugye?Csak azt nem tudom HP-hez is jó ez?
-
GrooveHero
addikt
válasz
SeniorTilla #37236 üzenetére
Ahhoz speckó optibay kell
-
-
206 cc
senior tag
válasz
SeniorTilla #37234 üzenetére
A hdd az sata csatis, oda menne az ssd ....a dvd helyére ami talán ide csatis oda meg betenném a meglevő sata csatlakozós hdd-t egy optibay segítségével.
-
válasz
206 cc #37233 üzenetére
Nem igazán tudok segíteni, mivel alkatrészekkel külön nem foglalkozok, csak a gépekkel.
De ide felületre ssd-t nemigen lehet illeszteni, az tuti
Én a helyedben inkább vennék egy jó kis hibrid SSHD-t, és be a régi hdd helyére
ITT a gyári szerelési utasítás, meg tudod nézni benne
-
206 cc
senior tag
válasz
SeniorTilla #37232 üzenetére
Szia Tilla!
Egy kis segítséget kérnék.HP 8710W-be ssd-t bele lehet fabrikálni a hdd helyére a hdd-t meg a dvd író helyére egy optibay-el.Van lehetőség ehhez a típushoz is beszerezni ilyen átalakítókat?A HDD ugye sata 1-es lehet a dvd meg nem is tudom, talán ide csatolású?Szóval esetleg tudnál tanácsot adni mit kell beszerezni...érdekelne jó áron ssd is kb.120GB körüli csak szinte a rendszernek,hogy kicsit gyorsabb legyen a gép.
Köszi az infókat előre is!
Üdv! -
-
jorden06
senior tag
válasz
SeniorTilla #37230 üzenetére
Ok, az teljesen rendben van, ha mondjuk az inverter megtörik a sok kijelző csukogatástól, de egy billentyűzetben, ráadásul úgy, hogy egyszerre, több különböző betű, mi a fene megy tönkre?
oké, oké, nem bírja a "sok" leütést a billentyű alatti kapcsoló, de apámék ~10 éves és cirka 800 forintos Genius billentyűzete még a mai napig kiválóan funkcionál
-
-
jorden06
senior tag
Sziasztok!
A napokban elkezdtek random meghalni az egyes billentyűk a 8440p notimon. Először az "á", utána a "-", majd F5, printscrn és ilyenek. Szóval egymástól távol eső billentyűk. Az billentyűzetet már leellenőriztem, hogy a csatlakozó mozdult-e ki a helyéről, de nem.
Szokott ilyen random meghalásokat produkálni egy ilyen beviteli eszköz? Azt hittem ezek örök élet + 1 nap
-
gerii
addikt
Üdv!
Tudtok valami típushibát ezek között? Az első 3 közül.
Melyik lenne a jobb vétel, minőség, tartósság szempontjából?Köszi!
-
pimpa1974
csendes tag
válasz
SeniorTilla #37226 üzenetére
ok értem ,akkor esély sincs arra hogy legyen belőle valami mármint a memória slot ból .
Akkor ezek szerint 1 slotba csak 1 db 512 est lehet rakni?
Esetleg ha van valakinek akkor vevő lennék rá.Ja és kösz a segítséget.
-
-
kmisi99
addikt
válasz
pimpa1974 #37224 üzenetére
Csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy ezen a gépen úgysem lesz játék. Rakj rá egy puppy linuxot vagy hasonlót. Nagyságrendekkel stabilabb és gyorsabb egy ilyen kis erőforrás igényű linux mint egy régi xp kövület. Itt pedig biztos van akinek az üzletébe van elfevőbe 512 es modul és sörért/csokiért oda adja. [link]
-
pimpa1974
csendes tag
Jó estét mindenkinek.
Szeretnék egy kérdést jobban mondva egy kicsit összetettebb et fel tenni.
:Vettem a fiamnak egy hp compaq evo n800v gépet
Tudom nem a legjobb nem a leg újabb de nekem most erre tellik.
A kérdésem :valamiért az egyik ram slot állandóan rosszalkodik,512 mb ram volt bent 2x 256 ba.
1.9 intel proci 32 videó kari.
Xp sp3 op rendszer.
Mikor megvettem nem vettem észre hogy melegszik kicsit az eladó meg nem is mondta (miért is mondaná)
Gondoltam mi baj lehet biztos csak ki kell takarítani meg újra kell pasztázni aztán jó lesz.
Az xp már az elején is szórakozott nehezen töltött be de gondoltam tele van a régi tulaj szarjaival,
nem gond majd újra teszem aztán megy ahogy kell.Hát nem így lett már telepítéskor kékhalál és folyton memóriát írogatta,
ja közben persze megvolt a tisztítás és pasztázás,
Hát nagy nehezen felment rá az xp de folyton újra indult meg kék halál meg ilyenek.ki vettem az egyik memóriát pont a jót ezért már be sem indult.
na akkor itt a gond. gondoltam van ilyen veszek másik ramot azt kész.
De bökte a csőröm a dolog gondoltam csak megnézem már a másik foglalatban a ramot hát ott meg ment.Hmm most jött a döbbbb enet hogy most akkor a SLOT a rossz
És itt a kérdés : szemmel nem lehet sem sérülést sem mást látni mi lehet a gondja?
Vagyis inkább mi lehet a megoldás??
Erre kéne megoldás??JA és nem az hogy vegyek másik gépet mert ha lenne rá valóm ezt sem vettem volna meg. én is vettem volna újat vagy legalább is újabbat.
U.I:a 256 mb rammal igaz lomhán de megy szépen.
Ezen kéne kicsit gyorsítanom .
Esetleg nagyobb ram? Mondjuk 1 db 1 gb os azt kezelné 1 slot ba? -
djBaree
csendes tag
-
kmisi99
addikt
válasz
djBaree #37220 üzenetére
Általában én azt gondolom a legnagyobb a fontos. Általában nagy a ballansz a két érték közzött bár nálad kicsit túl nagy. 90 foknál már maxon kell hogy járjon a ventilátor és forróságot okád magából. Ha ez nincs akkor vagy rossz az érzékelő, vagy nagyon régi a pasztázás így nem tudja a hűtőnek átadni a hőt és azért nem fúly meleget. Nem olyan hű de ördöngősség egy hp-t szétszedni szerintem 5-6 csavar és már ott vagy hogy pasztázhass. A youtube on van szétszedési videó. Persze ha totál nem értesz hozzá hozzáértő ismerős, vagy ha az sincs akkor valamilyen üzlet, de ott ugye megkérik az árát.
-
Dio111
tag
Sziasztok! Abba kérnék tanácsot , hogy a hpnál is van olyan wwan kártya amiben van gps?
-
kmisi99
addikt
válasz
GrooveHero #37216 üzenetére
Kénye kedve szerint állítja. Gondolom fullraterhelve nem bírja kiadni hisz így is meleg de azért szépen fel fel ugrál 2,7ghz körülig. Az aid cpuid kiírja milyen órajelen fut épp.
-
djBaree
csendes tag
Sziasztok!Most vettem használtan egy HP Probook 6450b tipusú laptopot és olyan gondom lenne bár még nem néztem bele a belsejébe de eléggé melegszik még laptop hűtő felett is.Ha elinditom a mozillát leterheli a procit keményen és már volt hogy felment 89 fokra is... Ez gondolom nem természetes..Mi lehetne egy megoldás lehet hogy nincsen paszta a hűtőn?? Mert a venti megy sőt akkor még fel is pörög jobban...
Ezek a hömérsékletek voltak mikozben irtam ezt a kérdést és ment a laptop hűtő is
Köszönöm a segitséget előre is
Hőmérsékletek:
Alaplap 38 °C (100 °F)
CPU 39 °C (102 °F)
1. CPU / 1. mag 60 °C (140 °F)
1. CPU / 2. mag 60 °C (140 °F)
PCH dióda 61 °C (142 °F)
IMC 57 °C (135 °F)
GMCH 35 °C (95 °F)
ST9320423AS 35 °C (95 °F) -
kmisi99
addikt
válasz
freestailo #37214 üzenetére
Mindegy azóta sikerült megcsinálni. Egyébként ezek gyárilag ilyenek. Nem ölgépeknek készülnek. Az újabb elitebookok is ilyenek a dell precision gépek is hangosak erősek melegek hisz asztali gépet kiváltó teljesítményük van. Már a netes tesztekben lévő darabok is 90C mennek azok meg vadiúj gépek. Na meg azért 90 kicsit túlzás ha jól szellőzhet akkor 80 ami bőven jó.
-
kmisi99
addikt
8540w nél a turbo funkció hőmérséklet függvényében jön elő a cpu ból?
-
GEPESZ66
veterán
Feleségem laptopján a Mcafee Live Safe van. Az webvédelemnél szerepelne kellene szerintem a Mcaffee Site Advisor-nak is, de nincs, s az IE11-ben sem látom, hogy minősítené az oldalakat.
Használja-e valaki ezt a szoftvert, s ha igen, ott van-e az a Site Advisor? -
freestailo
őstag
válasz
SeniorTilla #37209 üzenetére
Kösz ez a környezetifény érzékelő kikapcsolása javított a dolgon, de két gép van nálam és még így is látható a különbség...
-
válasz
BeriHampeR #37207 üzenetére
Csak a gyári jó hozzá, de ahogy néztem a hp nem találja az oldalt, ahol a driverei vannak. Keresgélj tovább
-
válasz
freestailo #37208 üzenetére
Nem hiszem, hogy az inverter rossz lenne. Ha rossz lenne, nem lenne kép.
A gyenge fényerő a gyenge minőségű kijelző miatt van, ami már nagyon sokat mehetett, és előregedett benne a neon, ami a háttérvilágítást adja.
Persze ez csak akkor igaz, ha a fényerő a maximumon van, és úgy is gyenege. Az automata fényerőszabályzó is be tud kavarni.
-
freestailo
őstag
Sziasztok, HP 8530p -nél van egy jelenség, hogy a képernyő fényereje elég alacsony. Ezen szeretnék javítani az inverter cseréjével. Jól gondolom hogy az esetek többségében ez okoz ilyen hibát? Valamint ha valaki tudja hogy honnét tudnék szerezni ehhez a géphez teljes csavarkészletet az kérem priviben vagy itt jelezze, mert nagyon kéne. Köszönöm szépen
-
BeriHampeR
aktív tag
Hello
Van egy hp dv7 6031eo notebookom, amit használtam vásároltam viszont drivereket nem mellékeltek a géphez és a hp oldalán meg nem lehet megkeresni a géphez tartozó drivereket.
Valaki tudna olyan oldalt linkelni ahol elérhető ehhez a géphez az összes driver?
A gépben HD6650M vga van, viszont az AMD oldaláról letöltve a drivert telepítés közben kékhalál majd újraindul.
Melyik verziójú driver jó ehhez a típushoz?
üdv
-
eli56
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van egy Hp nx-6125-s laptop amibe beraktam egy hibátlan hdd-t. A vindows telepítő azt írja ki, hogy nem található telepíthető merevlemez a gépben, ugyannakkor a telepítő hibakeresőjével simán tudom böngészni a hdd-t. A hdd ide felületű és a biosban a bootolási sorrend beállításán kivűl semmi Hdd- hez kapcsolódó beállítás nincs. Mit lehetne csinálni, hogy mégis tudjak telepíteni akár xp-t akár w7-t. Előre is köszi a tippeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest