- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kmisi99 #38599 üzenetére
Ezért (is) szerettem a Sony Vaio-kat. Sokan nem tudják, de a sony nagyon jó gépeket csinált, üzleti kategóriában is.
SVS13, SVS15 sorozat pl.
Magnézium ház, FullHD IPS kijelzők, háttérvilágításos billentyűzetek, nagyon jó minőség és tartósság, második akkumulátor hely, stb-stb. Mindez volt nálam már 200 ezer alatt is, de a fullos kivitel is 400 ezer alatt maradt, i7-tel, ssd-vel win prof-fal, 3G modemmel... és sokkal kevesebb baj van velük, mint a HP-kkal.
Kár, hogy eladták a Vaio termékcsaládot, és nem csinálták olyan jól, mint anno az IBM a Lenovo-val
-
kmisi99
addikt
válasz
SeniorTilla #38598 üzenetére
Ez azért van, hogy fizess mondjuk 100 000ft ot ha már 500 000 ret kicsengettél és dream colort kapsz. Gyűlölöm ezt az üzlet politikát. Az árba simán belefér, de egyértelmű hogy ha van 500k gépre akkor lesz 6-700 000 red is az "olcsó" extrákra! Nekem is a 8560w gépben gyárilag nincs háttérvilágításos billentyűzet. Nyilván nem 2-3000ft felára volt pedig nem kerül többe valójában! így sötétben tippelgethetek. Egy darab ragasztószalaggal kellett egy fél milliós gépen bejelölnöm, hogy hol van az F5 hogy sötétben ne kelljen végig tippelnem. Jó ilyen géppel nem este szoktak szórakozni, hanem kivilágított irodában, de akkor is!
-
Az elitebookokkal semmi bajom, gondom azzal van, hogy sokan lenézik a konzumer gépeket, és az elitebook az isten. Pedig ez nem igaz. Én személy szerint konzumer gépet használok profi célra, és hidd el, sok elitebook megfordult már a kezeim között, köztük a legjobbak is, 800-900 ezres kategória. Most is van a raktáramban néhány darab. Bármelyiket megtarthattam volna, de mivel nem tudták azt, amit ez a konzumer gép, ezért maradtam ennél. És itt elsősorban a képminőség és a kényelmes egész napos használat a lényeg, mert nem fárad el a szemem 8-10 óra alatt sem. Ezt nem tudja egyik elitebook sem. Akkor meg miért olyan jó?
-
KZP
őstag
válasz
SeniorTilla #38596 üzenetére
Hát, nekem a ProBook 4520s-ben nagyon ratyi látószögű (matt) képernyő volt, de az EliteBook 8540p-ben (szintén matt) viszont már lényegesen jobb. Te valamiért nagyon nem csíped az Elitebook-okat...
-
válasz
lolka1980 #38595 üzenetére
Tökmindegy milyen készülék, az elitebook is csak egy notebook: a közhiedelemmel ellentétben ugyanolyan kijelző van benne, mint bármilyen más notiban. Sőt, a kontraszt és látószög általában sokkal gyengébb, mint a konzumer gépek kijelzőjén.
Pixelsor-hiba, a teljes sor állandó színnel világít. Kijelzőcsere.
-
lolka1980
aktív tag
Sziasztok!
Hp 8440p laptop win7 64bitKijelző közepén vízszintes vonal ami bekapcsolás pillanatában megvan.
Fehér alapszín monitor esetén lila fekete esetén zöld vonal
Vonal kb 0.5 mm vastagMi lehet a hiba oka?No és a hiba megoldása?
-
Kempeti
tag
válasz
MasterMark #38591 üzenetére
Már párszor lett rá téve másik is.
Ha bios-ba belépek, akkor is megfagy az egész, és semmitsem birok kezdeni vele. -
Kempeti
tag
Sziasztok.
Van egy hp 530-am, és az a baja, hogy ha bekapcsolom, bejön a bottmenü, de ahol a win logónak kéne feljönnie, nem jön be semmi, és bal felül villog a kurzor. Általában ezt csinálja, de néha gondol egyet, és mintha misem történt volna, bejön minden. Kérdés, mi lehet vele? -
johnny500
tag
válasz
MasterMark #38585 üzenetére
Kiegyensúlyozott (Ajánlott). Akksi most nincs benne ha ez számít.
-
kmisi99
addikt
válasz
MasterMark #38587 üzenetére
Igen én is így gondoltam, kösz a megerősítést!
-
kmisi99
addikt
Mennyire érdemes biost frissíteni 8560w gépen? A HP softpaq critical nak írja a mostani bios verziót, de azért sokszor hallani rémhírt, hogy új bios verzióval rosszabb lesz pl a ventilátor vezérlés stb, és nekem most tökéletes nagyjából a gép.
-
johnny500
tag
Sajnos nem. Így sem lett jobb.
-
johnny500
tag
Üdv mindenkinek!
Lenne egy HP 6730b laptopom ami az utóbbi időben nagyon lassan tölt Wifin keresztül még a telefonhoz képest is, az asztali PC-ről nem is beszélve. PC-n 55 Mbps, a teló 24 Mbps, a laptop viszont csak 8 Mbps max. a feltöltés meg 10 Mbps, de mindig több mint a letöltés (netspeed test alapján). Friss Win7 van rajta ezért is raktam újra mert feltűnt, hogy lassú mostanában a letöltés. Persze UPT kábellal hozza ugyan azt mint a PC. Driverek naprakészek elméletileg. Ötlet valakinek? Előre is köszönöm! -
-
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla #38576 üzenetére
Azt megnézném, hogy egy 10 kg-os betontörő kézi kalapács (amivel a régebbi időkben vertem szét a betont) sújtásait meddig állná.
-
-
kand Úr!
csendes tag
Sziasztok!
Mikor várható a jelenleg futó elitbook/probook széria újabb kiadása? Vagy ezt nem lehet tudni?
Ez a jelenlegi külső és amit írtok, hogy az ujjlenyomatokat képtelenség eltüntetni, hát mit ne mondjak elkeserítő. -
ottobacsi
tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget!
Nemrég vettem egy Probook 450 G2-t + egy m.2-es SSD-t.
Az a kérdésem hogy milyen programokat érdemes/kell/ajánlott illetve nem ajánlott felpakolni a softpaq-al win 8.1-re?
Annyi minden van hogy felét se tudom hogy mire jó.
+ van az eszközkezelőben egy ismeretlen eszköz: ACPI\HPQ6007
Ha jól sejtem akkor az ujjlenyomat olvasóhoz van köze, vagy épp az, de nem tudtam megoldani a problémát. -
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla #38571 üzenetére
Ugyanígy nem jön le az új 820 EliteBookról sem
-
válasz
bAtt001 #38570 üzenetére
Az új probookoknak borzalmas a gumis festékkel festett felülete talkarítás szempontjából. Ha ujjelnyomatos lett, semmivel nem lehet letakarítani. Már mindennel próbáltam, de semmi nem hozza le. Az elitebook és a fémburkolatos gépek (Envy, pavilionból is jónéhány) a legjobbak, de a fényes műanyag felület takarítható a legkönnyebben. Letörlöd és kész
-
bAtt001
addikt
válasz
SeniorTilla #38569 üzenetére
nekem 4 évig volt 4520s-em semmi különösebb baj nem volt vele, a ventilátort kellett cserélnem 3 év után valamikor kb. mert borzalmas hangja lett már, de azon kívül semmi működésbeli problémája nem volt.
az esztétika megint más dolog, hogy az a zongoralakk felület eléggé csúnya tud lenni pár hét után, poros, ujjlenyomatos, állandóan takarítani kell, lehet az új probookok ilyen szempontból is jobbak már, nem tudom azóta elitebookra váltottam és sokkal jobban szeretem -
-
horakor86
újonc
Hamár 8440p, a boommelectronics /Discount Laptop Shop boltról mi a véleményetek? Ahogy néztem jó áraik vannak és nagyon olcsón lehet az alap 1 évre +1év garanciát venni. Van valami buktatójuk, vagy valakinek pozitáív tapasztalata velük ill. a szervizükkel?
-
Firpo
tag
Erre valaki? 38550
A wifi lassulás problémája érdekelne főleg.
-
_ak_
addikt
4320s-el mi a baj? Sehol semmi tesztet nem találok.
-
Hát igen, a notebookokat PONT ezért találták ki
Az akksi nem szükségszerűen fárad el, erre van itt még két élő példa a raktáramban, meg a többi amiket már elvittek. Fontos még a garancia is és a win licensz is, de ez itt nem hirdetési felület, nem is akarok jobban belemenni. Mindenki úgy vásárol ahogy akar és ahogy/amennyiért tud, aztán a végén meg majd rájön, hogy az olcsóbb húsnak hígabb a leve
-
_ak_
addikt
válasz
SeniorTilla #38561 üzenetére
Kinézetre nincs rossz állapotban, persze azért üzleti gép. Az akkumulátor gyártási dátuma 2010/6/22, ennyi idő alatt gondolom amúgy is elfárad, de az gáz, hogy ennyire drága vagy nehézkes az utánpótlás. Nem életbevágóan fontos, hogy több órán át aktívan tudjam használni, csak kellemetlen, hogy laptop lévén, mégsem tudok eltávolodni a 220V-tól.
Egyébként pont egy új gyári akkisval lenne olcsóbb, mint amiket nálad láttam a hirdetésben.
szerk.: Esetleg jobban megérheti egy core i3-as 4320s? Állítólag abban jó kondíciójú akksi van, de egyelőre többet nem tudok arról.
-
Ha 1 órás a gyári akksija, az elég gáz. Nekem is vannak 8440-eseim, 3-4 órás gyári akkumulátorokkal. Valószínűleg amit kinéztél, már egy agyonhasznált gép lehet, ha csak ennyit tud.
Egy új akku húzós tétel, ezt te is jól látod. A gyári akkisja 20 ezernél biztosan drágább, inkább 30e, az utángyártottak olcsóbbak, 15-20 körül, de minőségben meg sem közelítik az eredetit.
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Ha minden igaz, ma csatlakozom én is hozzátok egy 8440p-vel. Egyetlen gondom, hogy az akksi benne kb. 1 órás és ahogy látom nagyon nincs is már, csak 20k-ért eredeti vagy 10-ért valami kínai, amivel meg 2 órát megy el?
-
-
kmisi99
addikt
Lenne egy gondom 8560w nél, az előző gépemnél, ha gépeltem akkor tiltotta a touchpadot, hogy ha hozzáérek, akkor nem ugrik más helyre a kurzor. De itt hiába van benn a touchpad driver, állandóan a "mondat közepébe vág" ha hozzáérek!
-
grex4
aktív tag
Sziasztok!
Van egy HP G62-b60sh notebookom, van benne egy integrált HD 4250 vga, és egy dedikált HD 5470 vga.
Pár éves gép, nemrég viszont játék közben kékhalálozott, és azóta nem indul el a dedikált vga. Gyári HP drivert (ami mindkét videókártyát egyszerre telepíti, csak a gyárival működött mindkettő!!!) amint felteszem, ujrainditást követően kékhalál és nem indul el a gép. Viszont letiltva a dedikáltat, vagy csak az integráltnak megfelelő drivert telepítve minden oké a géppel. Catalyst-ban átváltva a dedikáltra látszólag átvált, viszont 2mp és visszaugrik az integráltra.
Tönkrement a dedikált 5470? Ha igen, eszközkezelőbe letiltva, ugye nincs áram alatt, hogy termelje a hőt és fogyassza az áramot?
Ha viszont működésre lehet bírni, hogyan?köszönöm mindenkinek előre is.
István
-
-
kmisi99
addikt
Megérkezett az új workstation!
-
LilOg
csendes tag
válasz
SeniorTilla #38553 üzenetére
Igen jó volt, pasztázva lett, artic cooling mx-4 el tegnap este kibontottam a kijelzőt (csak a keretből).
Bekapcsolás után az érintőgombokra reagál de semmi egyéb...kijelző fölött kis lámpa működik - talán ez a legfontosabb
Viszont még nem feküdtem neki annyira majd holnap de kérdésem az lenne, hogy a kijelző mögötti panel ha hibás lebéníthatja-e a gépet? -
-
kmisi99
addikt
Egy 8560w géppel lenne gondom aminek olyan a hátlapja, hogy egy csúszkát kell eltolni és simán lehúzható! Minden videóban tök könnyen elhúzza és le is csúszik a hátlap. Nekem az istenért se sikerül! csak eddig jön le Valami tipp? Az akksit kivettem, videót is néztem! HDD-t és ramot cserélnék benne! Kb már nincs ép körmöm annyira nehezen jár!
-
Firpo
tag
Üdv!
Vettem egy hete egy HP Probook 455 G2-t. Az alábbiakban kérném a segítségeteket:
1. A wifi letöltés sebessége rohadt lassú, ha elindítok egy letöltést alig vánszorog lefelé. Speedtesten mérve a sebesség folyamatosan csökken. Gondolom valami driver gond lehet. Mit csináljak, hogy stabil és nagy legyen a letöltés sebessége?
A drivert a HP oldaláról töltöttem le, de ez így katasztrófális.
2. A touchpad görgetése sem valami jó, van hogy nem tudok egy oldalon lefelé görgetni. Elég össze-vissza működik.
3. Ezt a modellt vettem: [link]
Itt azt írják hogy a vga memória mérete 2 GB, nekem az a Aida csak 512 mb mutat. Hogy is van ez?Remélem a wifi ügyben valaki tud segíteni!
-
LilOg
csendes tag
Üdv!
Hp elitebook 6930p-re kéne pár segítő tipp.
Egy bekapcsolásnál a kijelző becsíkozódott (világos barna csíkokkal vízszintesen és függőlegesen is,és külső monitorra sem adott képet.
Alaplap lett benne cserélve első bekapcsolásnál ugyan ez volt a szituáció majd, majd leállt magától azóta bekapcsoláskor a kijelző sem kapcsol be és a gép bekapcsolás után 10-15 mp elteltével újraindul.
Előre is köszi. -
-
misx
senior tag
Üdv! Ha ezt az ajánlott frissítést Windows Update-n keresztül ráteszem, az nem okoz gondot? (pl. kiüti a VGA-váltás lehetőségét, mint a gyári AMD driver)
Advanced Micro Devices, Inc. - Graphics Adapter WDDM1.1, Graphics Adapter WDDM1.2, Graphics Adapter WDDM1.3 - AMD Radeon HD 8750M - released in January 2014
Letöltési méret: 62,7 MB
ProBook450 G1-em van 8750M-el.
-
KisTücsök
addikt
Üdv!
8440p kezel 2Tb-os HDD-t? Arra gondoltam, második vinyónak beszerzek egy ilyet. 12.7 vagy 9.5 mm-es keret kell bele?
-
Lalaland
tag
válasz
MasterMark #38543 üzenetére
Holnap rápróbálok. Köszi.
-
icons
addikt
válasz
doora18 #38542 üzenetére
SSD benne a gépben, minden szuper a boot villámgyors (W8.1). Az egyedüli probléma, hogy az SSDhez nem adtak csavart, és (elvileg) a géphez se volt az M.2 csatlakozóhoz. Úgyhogy a házat egy oldalról 3 csavar tartotta össze, jobb híján onnan az egyikkel rögzítettük az SSD-t.
Beszerelni kb fél perc egyébként (berakod, csavar becsavar, és kész)Sok sikert!
-
Lalaland
tag
Üdv a segítő csapatnak!
Nem találok egy programot a Hp Pavilion n000sh géphez, ami az FN+F1+F2 gombokkal stb. vezérli a fényerőt, hangot.. Az összes driver megvan hozzá de ezt az osd menüs programot nem találom. Valakinek tipp? -
-
JanR
addikt
válasz
SeniorTilla #38534 üzenetére
Teljesen új laptop (3 hónapos) és új kora óta hangos a ventije. Igazából az elején be sem kapcsol, akkor zajtalan, de ahogy kapcsolt a ventilátor mindjárt zajoskodik. Zavaró :\ Akkor lehet felkeresem a szervizt, hátha kicserélik valami jobb, vagy is inkább csendesebb ventilátorra.
-
icons
addikt
Hello!
450 G2 Win8.1en nem sikerül belőni az ujjlenyomat leolvasót, aki meg tudta oldani, neki hogy sikerült?
Volt alap driver, Simple Pass, Lenovos megoldás, HP Client Security (utóbbinál nem találom, hogy hol lehetne beállítani azt, h menjen.)BIOSban engedélyezve van, Eszközkezelőben látja. (a Windows beállításoknál az Accounts menüpontban sincsen Ujjlenyomat leolvasós menüpont)
Köszi!
-
v.attis
őstag
Sziasztok!
HP 15-g068ca. Újra tettük win7 64-el. nincs wifi. Mi kell hozzá? Valami chipset driver, vagy ilyesmi? Elméletileg realtek RTL 8188ee van benne, bár a hp honlap szerint nem. ez a típus a gép alján van matricán. -
-
JanR
addikt
Sziasztok!
Van egy HP probook 430 (G1, vagy G2, fogalmam sincs) notebook-m. Az a problémám vele, hogy mocskos hangos a ventilátorja. Lehet ezzel valamit kezdeni? Cserélni, vagy van valami turpisság benne? Nagyon bontogatni a laptopot nem szeretném, elvégre garanciális, viszont a zaj zavar. Tudok ez ügyben lépni valami? Esetleg ha márkaszervizbe beviszem ott beleraknak egy csendesebbet? Vagy éljek ezzel együtt?
Köszönöm!
-
doora18
csendes tag
válasz
MasterMark #38525 üzenetére
Nagyon köszi!
M.2-re gondoltam. Ez is "mini karácsony", hogy belemegy. Egyébként tud valaki ajánlani megbízható belevalót?
Kerettel bohóckodást úgy értettem, hogy odd ki, helyére bevarázsolva a sata ssd.
Egyébként ha nincs szükségem rá, az odd kivehető? -
szata.68
senior tag
Megjött az utángyártott akksi,eddig jónak tűnik.
-
MasterMark
titán
válasz
SeniorTilla #38524 üzenetére
M.2 SSD megy bele értelemszerűen.
-
válasz
MasterMark #38523 üzenetére
m2 igen, de sata ssd nem
ne tévesszük meg a kérdezőt, felteszem erre gondolt:
Mindenféle kerettel bohóckodás nélkül?
-
MasterMark
titán
válasz
SeniorTilla #38522 üzenetére
Miért ne férne be? Ott az M.2 foglalat, abba lehet tenni SSD-t és igen befér mellé.
-
-
Viktor77
titán
válasz
Viktor77 #38509 üzenetére
Azért érdekes.
Feltettem a legújabb Omegát, ebben ugye benne van a VGA driver is. WoW WoD-ban lett 15-25fps-em full low-on. Mondom ez nem oké, ennél több rémlik.
A HP oldaláról leszedett 2011-es! driver leszed, feltesz, ugyanott 30-50fps fair-en. Mindjárt játszható lett.Ja, meg drivercsere elött, leszedtem az újabbat a saját leszedőjével, régij fel, persze CCC nem megy, OpenCL driver nem megy, ilyesmik. DisplayDriverUninstaller kellett, hogy minden eltűnjön, és így kellett feltenni a régi drivert.
-
doora18
csendes tag
Helló!
Egy HP probook 450 g2-t tervezek venni. Jól értem, hogy a hdd mellé befér az ssd? Mindenféle kerettel bohóckodás nélkül?
-
icons
addikt
válasz
MasterMark #38518 üzenetére
Azt hiszem teljesen igazad van
Köszi!
-
icons
addikt
válasz
MasterMark #38516 üzenetére
"Internal Storage / up to 120 GB M.2 SSD"
-
icons
addikt
Üdv!
HP Probook 450 G2-je van ismerősömnek. Tervezünk M.2-es SSD-t belerakni, de a spec szerint csak 120asat fogad, mi pedig 250eset álmodtunk meg.
Úgy sejtem nem lesz probléma, valaki meg tudna erősíteni/el tudna bizonytalanítani?Köszi!
-
Red@Arc
tag
válasz
szetcsuszott #38510 üzenetére
-
MasterMark
titán
válasz
szetcsuszott #38510 üzenetére
Del?
-
szetcsuszott
aktív tag
Sziasztok!
HP 455 G2-nél hogy tudok belépni a BIOS-ba, hogy beállítsam a penndrive-ról bootolást? -
Viktor77
titán
Van nekem egy Pavilion G6-om.
A3400+6520G.
Újra szeretném telepíteni, de nem tudom melyik chipsetdriver kell hozzá.
Ha az AMD oldalán végigcsinálom a választósdit, akkor egy Omega drivert ajánl fel, ami szerintem grafikai driver. Amit amúgy már feltettem, mert valami ősrégi volt fent. A HP oldalán sem épp új driverek vannak. -
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla #38503 üzenetére
Olvassátok el az 5 év garancia apróbetűs részeit is
Mi a lényege?
Időközben kerestem, de nem találtam ilyesmit.
[ Módosította: radi8tor ]
-
Firpo
tag
válasz
SeniorTilla #38503 üzenetére
Nem látok apróbetűs részt. Mire gondolsz?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 256GB magyar bill ujjlolv IR kam gar
- XPS 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 32GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest