Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kmisi99 #38599 üzenetére
Ezért (is) szerettem a Sony Vaio-kat. Sokan nem tudják, de a sony nagyon jó gépeket csinált, üzleti kategóriában is.
SVS13, SVS15 sorozat pl.
Magnézium ház, FullHD IPS kijelzők, háttérvilágításos billentyűzetek, nagyon jó minőség és tartósság, második akkumulátor hely, stb-stb. Mindez volt nálam már 200 ezer alatt is, de a fullos kivitel is 400 ezer alatt maradt, i7-tel, ssd-vel win prof-fal, 3G modemmel... és sokkal kevesebb baj van velük, mint a HP-kkal.
Kár, hogy eladták a Vaio termékcsaládot, és nem csinálták olyan jól, mint anno az IBM a Lenovo-val
-
djBaree
csendes tag
-
-
Dell XPS
veterán
válasz
kmisi99 #36537 üzenetére
Ha korrekt műhelyben történik és megfelelő hozzáértéssel akkor nincs baj a reball-al, a gond inkább az, hogy sokkal gyakoribb a chip-en belüli BGA -érintkezési hiba, sérülés általában (flip-chip), és ilyenkor cserélni kellene egy hosszabb távú működéshez. Természetesen ez már inkább 30k iránya, de így akár 1-2 évet simán elmehet még a noti normális, megbízható módon. Reball, reflow esetén chip-en belül is megtörténik ideglenesen az érintkezés (hőhatás), ilyenkor tényleg elég kiszámíthatatlan a jövő.
-
-
-
And01
aktív tag
válasz
kmisi99 #36256 üzenetére
Nekem 8540p- vel voltak (vannak) hasonló hűtési gondok!
Bár szerintem abban a szériában a driverekkel is vannak gondok, egy sima
youtube videó, és sivít a ventillátor!Rendeltem egy 450 probookot, a hűtése sokkal jobb, mint az elitebook-é
(egész jó gép, viszont a kijelző borzalmas rossz)Egyébként hogy le lehet letiltani biosban az inteles integrált rettenetet (450g1)?
Nem vagyok meggyőződve hogy az intel-radeon vátogatás jó dolog! -
-
kmisi99
addikt
-
Chaser
legenda
válasz
kmisi99 #36246 üzenetére
Ilyen egy munkaállomás... p sokkal hűvösebb
core i cpu-t már nem lehet mangelni, c2d-nál vége volt. Intel valszeg befenyített mindenkit, azóta semmilyen management program nem jelent meg.
32 fok az vicc lenne, ha 25 fokos szobában tesztelik akkor is...ne higgy el mindent amit a neten látszegyébként lehet nem jól illeszkedik a hűtő pl, de mivel i7 és erős vga optimus nélkül, nem kell tőle csodákat várni hangban.
-
Chaser
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali fotós kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OpenWRT topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Celsius H770 15.6" FHD IPS Xeon E3-1505M v6 M2200 32GB DDR4 512GB + 1TB HDD magyar vbill ujjlolv gar
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest