- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Úgy néz ki hogy ma veszek egy Hp 630 laptopot.
Felszereltség:i3 370m
Hdd:320 GB
Mem: 4 GB
DVD RW
Wifi
Kijelző: 15,6 LED 1366X768
Radeon HD 6370M 512MBAz lenne a kérdésem hogy mit nézzek, mire figyeljek oda mikor kézhez kapom?
Esetleg tesztprogramokat (furmark, prime95) futtassak rajta?Köszönöm a segítséget!
-
Dhampir
félisten
válasz
lagarto21 #37497 üzenetére
Itt is megkérdezheted. Valószínűleg a kavalkádban elsiklottak felette a szakik.
-
lagarto21
csendes tag
köszönöm hogy semmire sem méltattatok szakik
-
spammer
veterán
Üdv!
A használt HP notikat nézegetem, de nem igazán tudok dönteni.
Kiszemeltek:
HP Compaq 6530B: Intel Dual Core T3100 /1.90 GHz - 1M Cache, 4096 MB DDR2, Intel GMA 4500MHD | 46k
HP Compaq 6910p: Intel Core2 Duo T7300 2x2.0Ghz 3Mb Cache, 2 GB DDR2, ATI Mobility Radeon X2300 | 38k
HP Compaq 6510b: Intel Core 2 Duo T8100 2x2.1Ghz, 2 GB DDR2-667, Intel GMA X3100 | 38kEz a helyzet:
- 6530B: több ram, újabb VGA, de gyengébb proci és ez a legdrágább (bár nem sokkal)
- 6910p: jobb anyagminőség, de mobility radeon (x1100) volt a régi acer laptopomba is, és linux alatt (Ubuntu és elementaryOS) az Istennek sem működött jól a sleep mode, gondolom itt az X2300 esetén is ilyen gond lenne.
- 6510b: jobb proci, nem túl erős VGA, de legalább inteles, amivel nem volt gondom linux alatt.Az volt a terv, hogy linux lenne az elsődleges, és ha kell, akkor virtuálisban futna egy Windows, ezért az érdekelne, hogy a valóságban mennyivel gyengébb a T3100-as proci, megbirkózna-e vele? Vagy felejtős?
Megérné a gyengébb procit bevállalni, ha ott van a 4500MHD VGA mellette? Mert a másik kettőben meg a VGA szutyok, hiába az erősebb CPU. Játék nem szempont, tudom, hogy ezek nem játékos gépek, főleg, hogy régiek is.
Kijelző ugyanolyan ezekben? Ledesek vagy nem? Állandó venti pörgést és melegedést sem szeretnék.
-
sagit
veterán
Sziasztok
Itt van nálam egy Pavilon DV7-6101eg
-i5-2410m 2.3 Ghz
-6 GB DDR3
-Radeon HD 6770m 2 GB GDDR5
-17,3" 1600*900
-Blu-Ray olvasó/DVD író
-640 GB HDD, 2. 2,5"-os hely üresen.
-Beats hangrendszer, kis integrált subbalFém fedlap és palmrest, használati nyomok vannak de nem vészes. Német bill.
Akku állapotáról nem tudok, le van jelszavazva a gép, még nem raktam újra.Valakinek vannak tapasztalatai ezzel a szériával? (hűtés, gyakori hibák stbstb. )
-
HP notinál nem lehet valahogy belőni azt, hogy a battery hány %-nál töltsön ? (9x%-nál lejjebb még nem láttam menni, ha hálózatról megy...)
L
-
Sotyks94
aktív tag
Sziasztok!
Van nekem egy HP G62-m, és nemrég újra raktam a WIN-t rá (Eredeti win, ugyanaz mint ami régebben is volt, Win7 (asszem) 64bit).
A problémám az lenne hogy win reinstall óta nem működnek a felső fn gombok. (fényerő, hang, média, stb...). Gondolom kell hozzá valami HP-s illesztőprogi. El tudná nekem mondani valaki hogy ez mi, és hol találom?
Elég sürgős lenne, így előre is köszi -
-
marci555
csendes tag
válasz
Dhampir #37485 üzenetére
Biztos, hogy nem hardver hiba, mert a biosban még tudom használni az egeret vele. Ahogy elindul a windows betöltődés megszűnik működni. Sajnos az illesztőprogramot már minden lehetséges módon megpróbáltam felrakni, de nem akar működni. Valami alternatív megoldás? Lehet windows reinstall lesz a vége sajnos.
-
batman25
csendes tag
Sziasztok!Venni szeretnék egy laptopot.Használtat max 1 évesig és max 100 ezrem lenne rá.Csupán netezésre kellene.Segitenétek ezért az árért mit lehetne kihozni?
-
-
marci555
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Egy éves a Probook 455 g1-es laptopom. Egyik napról a másikra nem működik benne a 2 usb3 portom. Előző este használtam aztán mára semmi. Az usb 2esek hibátlanul mennek, de a 3-asokat sehogy sem tudom életre bírni. Leszedtem, újratettem a hozzávaló amd drivereket, a chipset drivert. Az eszközkezelőben mind2 port az egyéb eszközök alatt, mint ismeretlen eszköz szerepel. A bootlog nézegetésével rájöttem, hogy a usbhub3.sys fájlt nem tölti be. A neten található módszerekkel nem sikerült rávennem h betöltse. Windows 8.1 van a gépemen.
Ha valaki tudja a megoldást, az válaszoljon
Köszi!
-
F.B.I.
veterán
Vásárolt már valaki ebay-ről megbízható aksit? Ha igen, esetleg link.
-
F.B.I.
veterán
válasz
SeniorTilla #37470 üzenetére
Nem segített, teljesen halott 2009/09 gyártmányú. Egyik nap még több mint órát tudott, másnap vége lett.
-
Ren Hoek
veterán
...és annak mennyire van realitása, hogy a folyamatos 100%-ra töltött akksi előbb utóbb romlik?
Tény, hogy a több éves régi notimat asztaliként használtam, nagyon kevésszer volt akksiról használva, mégis sokat romlott az évek alatt. Csináltak ezzel kapcsolatban tanulmányokat és tényleg nem tesz jót neki a 100%-os fesz és a meleg.
Azóta kiveszem 40%-ra töltve. Ha huzamosabb ideig nem használom akkuról.Vagy esetleg tudtok olyan HP programot amivel lehet a töltöttséget szabályozni, hogy 40% felett ne töltsön? Sajnos a HP oldalán lévőt nem lehet felrakni, mert csak japán biosos gépeken működik az az energy manager. (Ez elég brainfuck amúgy)
-
lolka1980
aktív tag
válasz
Ice&Lime #37477 üzenetére
Hát én egyszer ezt kipróbáltam mikor az aksim már a vége felé járt,lemerítés után teljesen reménytelen lett be se kapcsolt a pc és töltés sem volt.
Vagyis annyira mély pontra került az aksi,hogy nem indult meg a töltés úgy kellett "meglökni"külső töltőről.
No de azóta vettem új akkumulátort és föttög szépen. -
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #37476 üzenetére
Lehet, de nem úgy értettem. Szóval, kb. mennyire lehet életet lehelni az aksiba így?
-
válasz
Ice&Lime #37472 üzenetére
Nem értem mi bajod. Ez hivatalos mélymerítési procedúra, ami után az akksi elektronikája megtanulja a 0 és 100 szinteket. Ha nem tetszik nem gond, de mivel nem a te bajod, ne vitatkozz már. MAjd ha neked lesz rá szükséged, akkor eldöntöd, hogy megcsinálod-e vagy sem. Front van?
-
Wa2x_
veterán
-
trane95
csendes tag
Sziasztok!
Ismerős újrapattintott egy HP pavilion DV6-6b80ec notit, de nem talál hozzá drivereket. Hivatalos oldalon szétnéztem, és nem akadtam sehol egy linkre. Tudnátok esetleg ebben nekem segédkezni?
Előre is köszönöm!
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Gondolom ezt a szervizben nem szokták csinálni.
Egyébként kb. hány %-ot lehet ezzel nyerni?(#37471) Gedeon31: nem számoltad bele, hogy 3x feltöltöd és 3x lemeríted, az nem 15 perc.
-
Gedeon31
addikt
válasz
Szegénynek 15 perc alatt lemerül az akksija, annyira 15 perc nem unalmas.
-
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #37467 üzenetére
Ez komolyan segít valamit?
Ez a dolog, hogy biosban lemerít, majd teljesen feltölt, majd megint biosban lemerít 3x, ez mennyi időt vesz igénybe? Mert elég unalmas lehet. -
F.B.I.
veterán
válasz
SeniorTilla #37467 üzenetére
Kösz. Energiagazdalkosanal allitsak valamit, esetleg később legyen kritikus toltottseg?
-
-
djBaree
csendes tag
Sziasztok!Nemrég vettem használtan egy HP Probook 6450b tipusú laptopot és olyan kérdésem lenne hogy ideális e hogy olyan 50-60%-os proci használatnál a hőmérséklet 80-90 fok körül van....Baj lenne a hűtéssel esetleg? Bár ilyenkor a venti már maxon forog meg jön a meleg kifelé...Nemrég már volt ehhez kérdésem .. be is vittem üzletbe ott tesztelték és azt mondták hogy nincs gond a hűtéssel bár nem néztek bele...csak az Aidát futtatták le..Köszönöm a segítséget előre is
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Egy 3 hónapja vásárolt 6930p, az első hónapokban még 2 óra 30 perces, ennyi idő alatt 15 percesre adta meg magát. Feltöltésnél is, a töltőről lecsatlakoztatva, már csak 90%-ot jelez, majd 15 perc után, egyből kikapcsol. Mivel több ilyen gépet is vettem, másikon kipróbálva, szintén ezt produkálja az aksi.
Sajnos így a szülőknek asztalhoz kötötté válik a gép és hirtetlen nincs pénz, új aksira.Régebben olvastam valakinek a cikkét, régebbi aksi újrakalibrálásáról, kisütéséről, ami még vissza tud adni, az aksi időhöz. Ha tudnátok segíteni, ennek a cikknek a megtalálásában vagy, aki már csinált ilyet megosztaná, megköszönném.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
SeniorTilla #37454 üzenetére
a tablet részén kellett a Windows emblémát tapicskolni és úgy jött be
-
lolka1980
aktív tag
Sziasztok!
8470p típusba a gyári memory mellé milyen márkájú és típusú memóriát tudok tenni 4GB-ba,hogy ne legyen semmi akadás? -
Ice&Lime
veterán
SSD tudástár nagy cikk - minden ami SSD, egy helyen cikk és topik.
-
zsambek
aktív tag
Sziasztok!
Egy HP ProBook 450 G1-et szemeltem ki magamnak, viszont van pár dolog amiben nem vagyok tisztában.
1, Milyen SSD-t ajánlotok ár / érték arányban 120GB körül 20-25e Ft-ért?
2, Milyen optikai meghajtó helyére beszerezhető adaptert ajánlotok? (PL?)
3, Ha a optikai meghajtót kicserélem egy ilyen adapterre, akkor a garancia elvész?
4, Az optikai meghajtós adapterbe érdemes behelyezni az SSD-t, vagy inkább a HDD helyére?
5, Ha a HDD-t az optikai meghajtós adapterbe helyezem, akkor nem lesz baja (rázkódás, etc)?
6, Nekem is hasonló lenne a csere, mint Gedeon31 kollégának?Válaszaitokat előre is köszönöm,
-
ludmilla88
újonc
válasz
ludmilla88 #37455 üzenetére
Közben a google a barátom lett, sikeresen áthidaltam a problémát.
-
ludmilla88
újonc
Sziasztok! Nem tudom jó helyen teszem-e fel a kérdést, ha nem akkor bocsi.
Hp probookra szeretném a softpaq download manager-t felrakni, de nem megy, mert hiányolja a microsoft net framework 3.5 SP 1 vagy jobb verzióját. De van framework a gépen, szóval nem értem mi a gond, vagy mit csinálok rosszul. Köszönöm, ha válaszoltok! -
-
Victoryus94
őstag
HP probook 6470b notim van.
Láttam, hogy a BIOSba is lehet felhasználókat csinálni, meg jelszavazni.
A kérdésem az lenne, hogy be lehet-e állítani, hogy az elsődleges boot hdd-n kívül másik eszközről történű bootoláshoz jelszót kérjen? (illetve gondolom, akkor a biost is le kell jelszavazni, különben visszaállítanák).Ilyet lehet? És ha igen, hogyan? A szakmai angollal még nem boldogulok teljesen, nem szeretnék elállítani véletlenül semmi mást.
Aki tud segíteni, várom a jelentkezését!
-
Egye5ke
csendes tag
Erről mi a véleményetek? Menne még bele egy 120-as SSD is.
-
cellpeti
nagyúr
HP Split X2-n nem megy a recovery F11-vel. Ötlet?
-
SPeti1984
senior tag
Melyik SSD-t ajánlanátok egy HP nx7400-as laptopba (egyáltalán működne vele a gép?) az alábbi kettő közül? Az mindegy hogy az Adata 7mm az Intel meg 9,5mm-es?
-Adata 128GB ASP900S3-128GM-C
-Intel 120GB SSDSC2CW120A310 OEM -
troszti
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Nem tudjátok véletlenül, hogy egy HP 450 G1-es notebookba mekkora optibay kell?
SSD-t szeretnék az ODD helyére tenni. Ha van valami tuti tippetek milyet, az is jöhet
Ás még az érdekelne, hogy az ODD-nél vajon SATA II vagy SATA III a csatlakozás. Hogy hova érdemes tenni az SSD-t? Olyat is hallottam más gépeknél, hogy a merevlemeznél van egy szenzor, ami figyeli, ha hirtelen megemelem a gépet, leállítja egy pillanatra a merevlemezt.Előre is köszi,
Üdv: -
Ice&Lime
veterán
válasz
GrooveHero #37438 üzenetére
A hp leírásban szerepel az 1333MHz-es memória, de azt írja, hogy néhány processzorral csak a 1066 MHz-eset támogatja. A szóban forgó proci elméletileg mindkét (1066 or 1333) típust támogatja. Szóval van rá esély. De nem lenne egyszerűbb megérdeklődni a hp-tól biztosra?
(#37439) peter9228: akkor a drivereket ne a hp, hanem a saját oldalukról töltsd le és telepítsd.
-
XtremLor
őstag
8460p-hez csak es kizarolag azt a dockot lehet hasznalni amit javasolnak? A7E32AA#ABA
Van itthon egy HSTNN-I09X KP080AA dock csak ezert kerdem, tobb helyen keresgeltem, volt amiben azt irtak hogy a HP 2008 120W Docking Station (KP080AA) mukodik, de nehogy gondj legyen inkabb rakerdezek.
Koszonom elore is!
-
peter9228
aktív tag
Sziasztok!
Épp egy Elitebook 850-el kínlódok, egyszerűen nem akar rendesen működni a Win 8.1. Felteszem a HP oldaláról az AMD és Intel drivert, és kékhalál boot után... Aztán a következő indításra elindul. Ezt mindig eljátssza, minden 2. indításnál kékhalál. Szerintetek mit csináljak? Próbáltam már a Leshcat drivereket is, azzal is ugyan ez a helyzet.
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. HP EliteBook 8740w-m van, benne egy QM57-es lapkakészlet+i7 820QM. 4 giga 1066-os ddr3 memória van benne. Ha jól tudom ez 32-ig bővíthető, mivel ebben quad proci van. Sajnos nem találtam infót arról, hogy esetleg 1333-as ramot támogat e a gép. Tud valaki ez ügyben segíteni?
Köszi előre is
-
tomaxe
csendes tag
válasz
SeniorTilla #37435 üzenetére
Köszönöm.
-
-
-
-
tomaxe
csendes tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki az alábbi jelenséggel?
Van egy HP630-as noti, ami azt produkálja ha töltőn van, hogy:
néha "bepixelesedik" a kép, néha mozognak is, kisebbik gond.
véletlenszerűen, kifagy,felpörög a venti és leáll. Ezt win 7, win 8.1 alatt teszi, Linuxok alatt nem.
pályája elején használattól függetlenül lefagyott, restartnál túlmelegedés hibaüzenetet dobott.
Ami érdekes, hogy ha akksiról megy, szinte semmi baja, bár néha a pixeledés előjön, de sosem fagyott meg. A gyakoriság nagyon változó, win 7 alatt sűrűn tette, volt egy "jó" win 8.1-es telepítés amikor csak havi pár alkalommal tette, most újrahúzva, sűrűbben, heti jó pár alkalommal megy az idegeimre.
Féltem a benne lévő új vinyót is. Lehet esetleg valami memória hiba? Utána olvasva valószínű széria hibaElőre is köszi.
-
Fittike92
csendes tag
Sziasztok! Notebook vásárlás előtt állok.
Az egyik kiszemelt modell HP Probook 450 G1 - i5 4200m, 8gb ram, hd8750m
Két kérdés szeretnék feltenni:
1. Sima HD kijelzővel rendelkezik. Nagyon szemet vető (zavaró?) a különbség a HD és fHD közt?
2. HD 8750m. Elég lenne akár az új játékok medium grafikán való futtatásához? Itt extra kérdés azokhoz, akik world of warcraftal is játszanakMilyen grafikán milyen fps pl. egy 25 fős raiden?
-
pigmeus
tag
válasz
SeniorTilla #37428 üzenetére
és ez ellen mit lehet tenni ? Kicsit meg vagyok lőve mert nem előretelepített win8-al vettem és a hp terméktámogatásával meg vagyok lőve...
Van vmi program mint aTP-nél ami segít letölteni a szoftvereket, illetve az energiagazdálkodást?
Mert tudom, hogy nincs benne nagy akku de kb 2,5 órát ment a gép, ami elég hervasztó.... -
cellpeti
nagyúr
válasz
SeniorTilla #37427 üzenetére
naggyon szépen köszönöm
Illetve lenne egy Pavilion 15-052SH és meg sem mozdul. Kipróbáltam másik HP-s töltővel, ugyan olyannal és akkor se? Alaplap? vagy csak táp
-
-
-
pigmeus
tag
Sziasztok,
Hp probook A8 7100 telepítést követően idle-ben 13-14 wattot eszik és maxon tekeri a ventit.
Normális? -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Van egy HP Split X2 és le lett kódolva, és olyan kérdésem lenne, hogy vissza lehet-e állítani Recoveryből és ha igen, akkor hogyan? Köszönöm előre is a segítséged
-
Ren Hoek
veterán
Most kiszedtem az akksit 40%-ra töltve, és elraktam egy száraz helyre, mert alig használom akksiról (Így nem romlik az élettartama tutira) Sajnos HP-nál nem találtam töltésszabályozót.
Elméletileg ha 100%-ra van töltve a laptop hátuljában, és netán kicsit melegedne, akkor romolhat a teljesítmény idővel. Azért az évek alatt biztos meglátszana...Persze nem kell ezt sem túlspilázni...
Érdekesség, hogy így balancedben is gyakorta kikapcsolja a ventit teljesen. Tehát passzívban megy a gép, ha kicsit otthagyom/ Word-özök. Nem rossz a hűtése, és M-es proci is képes hűvös maradni
-
csibusz0314
aktív tag
Sziasztok hp probook 450 g2
Laptop jo valasztas? Kicsi jatek lenne d3, heartstone
Videokártya miatt kerdem -
misx
senior tag
válasz
Ren Hoek #37421 üzenetére
Alkalmi játékra jó ez is, ha már egyszer ragaszkodtam a dVGA-hoz, akkor csak használjuk már.
Persze komolyabbra ott a PS/XBOX vagy egy jobb PC. Engem nem zavar a hangja, volt már nálam hátsó ventis Codegen házas asztali gép, na annak csak a tápja 3x hangosabb volt, mint ez. Ha külső hangszórót rákötsz vagy fejhallgatóval tolod, akkor meg már nem is hallod. Egyébként érdemes az energiagazdálkodásnál a proci teljesítménnyel szórakozni, alapállapotban rohadt csendes és szinte nem is melegszik (felül). A játéknál meg ugye nem tudsz mit csinálni, oda teljes kraft kell.
-
Ren Hoek
veterán
Való igaz, azt nem tettem hozzá, hogy én nem szeretek laptopon játszani. Egyrészt időm sincs rá, mert főleg egyetemre és munkára használom. Kicsit hangosnak találom játék alatt, mikor a VGA, CPU is terhelve van. Tudom lehet szabályozni, csak akkor meg kitudja mennyit árt neki a magasabb hőfok.
...de a fő indok, hogy van otthon asztali egy Radeon R9 270X-el, ami egyrészt sokszor gyorsabb is, másrészt a hűtésProcin is a vastömb Scythe Mugen II
Persze ha a porszívó hangok nem zavarják az embert, és csak ez van, akkor biztosan jó játszani
Amúgy is inkább régi 2D-s dosboxos játékokat szeretem, vagy indie gémeket, mint Don't starve pl... ezek sokkal jobban lekötnek -
KZP
őstag
Szia!
Sajnos, a HP háklis arra, hogy csak a gyári hardvereket ismeri fel a BIOS. Vannak olyan laptop típusok, amikhez van valamilyen mókolt BIOS, ami pont azt küszöböli ki, hogy csak HP-s cuccok működjenek a gépben.
(Az én 8540P gépemben az előző tulaj VGA kártyát akart cserélni egy erősebbre, de hiába stimmelt a foglalat, nem ismerte fel neki a BIOS. Ezért -szerencsére- eladta a gépet.)
-
pigmeus
tag
Hogy lehet h ez a gép ennyi ?
És mit jelent a nemzetközi billentyűzet...
-
csibusz0314
aktív tag
válasz
freestailo #37413 üzenetére
Igen már megtaláltam
-
freestailo
őstag
válasz
csibusz0314 #37412 üzenetére
Van beárazós topic, ott próbálkozz...
-
csibusz0314
aktív tag
Sziasztok!
Samsung Np370r5e - 02-es laptopot kb mennyiért tudoném eladni?Köszi
-
Ren Hoek
veterán
Mire kellene, főleg ettől függ
Játszani? Mivel, milyen minőségben stb...
Radeon 8750 azért nem egy erős GPU, kb olyan 2x erősebb mint egy Intel HD4600...
i5 4200U nál ha jól emlékszem 30-40%-al erősebb az M-es. Nekem az van, meg vagyok vele elégedve. Játszani viszont nem nagyon játszanék rajta, max egyszerűbb gameket. (8750-en)
-
bAtt001
addikt
válasz
GrooveHero #37409 üzenetére
bizony és nem bántam meg, iszonyat jó gépecske
nekem csak egy dokkoló kell mert állandóan cipelem magammal a lakásban mindenhova meg egy magyar bill majd valamikor de az nem lényeges egyáltalán
8 giga ramos volt benne egy 750es vinyó de kicseréltem a régi 500asra ez jobb
-
Wa2x_
veterán
Sziasztok!
3. HP gépemet tervezem venni karácsonyra, eddig elégedett vagyok a márkával, leszámítva a ventiket, mert azok minden gépemnél behaltak, ezért most már egy minőségibb darab kellene hosszútávra, 160-180e HUF-ért max.
ProBookot szeretnék venni, 450 G1-et, mivel már 3 éve nem vettem, kicsit le vagyok maradva a HW-es fejlődés terén, azért utána olvastam persze.
Mit javasoltok? - alapvetően szoktam játszani is, film, net és képszerkesztés (Lightroom).
U-s proci (i5 4200U/4210U) elég ezekhez és inkább legyen egy jobb GPU (740M/840M, 8750M). Esetleg egy erősebb i3 (4000M)? Vagy erősebb proci (i5 3230M/4200M) és egy IGPU (HD 4600) vagy egy gyengébb (710M)? Az oké, hogy az i5 nagyvonalakban annyival jobb, hogy van bennük turbo, meg 4 szál. Mire kellene még odafigyelnem, hogy jól válasszak? Melyik online boltot ajánljátok?
Előre köszönöm a segítségeteket!
-
bAtt001
addikt
válasz
GrooveHero #37405 üzenetére
laptop nem asztali, ezt nem fejlesztjük
kijelzőt meg felesleges is inkább veszel egy normális külsőt jobban jársz én is 160ért vettem azért fájna kiadni a 35-öt egy dokkolóra hozzá, de úgyis rászánom majd magamat
-
Tomi_Sci
őstag
Üdv!
Adott egy 8560p, amiben lecseréltem az ODD-t egy optibay-re. Az optibay még üres, és a következő a problémám. A gépet nem lehet kikapcsolni, helyette úgyanúgy világítanak tovább a ledek, csak a képernyő sötétül el. Csak a bekapcs gomb hosszú nyomása és újraindítás segít. Sleep mode ugyanez, egyszerűen csak elsötétül a képernyő és jöhet a reset. Biosban nem találtam olyan beállítást ami az ODD jelenlétére vonatkozna, mi lehet a gond? Okozhatja ezt az, hogy nincs benne még SSD? -
GrooveHero
addikt
válasz
bAtt001 #37404 üzenetére
akkor el sem kezdem mondani, hogy az enyémbe 800k az új legerősebb proci, 400k a legjobb kijelző, stb....olyan két millát simán rá tudnék költeni, ha ezeket az árakat nézem. 125k-ért vettem, nem lenne olyan jó biznisz.
Visszatérve...hát nem tudom lesz e olcsóbban, max ebay. -
bAtt001
addikt
válasz
GrooveHero #37403 üzenetére
inkább arra irányult a kérdésem h van-e olcsóbban
de ha azt nézem h mennyi a gép listaára alapból nem sok a 35 se, de mivel én nem 500ért vettem nekem sok lenne
-
vzozo
senior tag
Sziasztok, wifi modul csere ügyében nem teljesen tiszta valami, remélem tudtok segíteni!
Adott egy HP 4340s, amiben gyárilag egy elég fos Ralink RT3290-es modul van, sajna 1x1-es, és emiatt az egyik szobában már használhatatlan a wifije. Összahasonlításképpen a saját 6235-össel rendelkező Dell notimban még vígan megvan a 144-180 mbps, ugyanott...
Szóval naivan azt gondoltam, hogy fel az ebay-re ~15 euró körül már vannak 6235-ös modulok, megrendelem, cserélem, és örülök neki. Csakhogy kb. mindenhol fel volt tüntetve, hogy HP-be NEM való. Na mondom WTF, ezek a mini PCI express kártyák nem lennének kompatibilisek a különféle gyártók alaplapjaival?
Végül a HP-nál megtaláltam, hogy ugyanennek a 6235-ös modulnak 670292-001 a hivatalos cikkszáma, és az rajta van a támogatott cserelistán a 4340-hez. Hát ezek már majdnem 2x annyiba kerülnek.
Most ez tényleg számít, vagy lehúzás a gyártó részéről, hogy kimondottan a HP által (át)címkézett modulokat vegye az ember?
-
bAtt001
addikt
sziasztok, érdeklődnék hátha tud valamit arról hogy 2570p-hez dokkolót reális áron lehet valahol szerezni?
vagy valami spéci cucc mert ilyen 35-50 közötti árakat látok a hivatalos hp honlapon látott 88 ezerről nem is beszélve
vagy ha venni akarok akkor tényleg ennyire bele kell nyúlni a zsebbe érte? köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- További aktív témák...
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged