- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Megoldások IBS/IBD-re
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
Sammmer
újonc
Sziasztok!
HP Probook 450 G2-t (i5-4210U Processzor / 4GB / 1TB / AMD Radeon R5 M255) tervezek venni, kérdésem az lenne, hogy ez a videókártya szerintetek elegendő lenne-e számomra? Mérnök/építész munkához használnám, 3D-s tervező programok futtatása, PS, Illustrator stb. Játszani nemigen tervezek rajta.
Korábban nem feltétlen volt jó tapasztalatom HP Probook 4540s géppel, AutoCAD Civil3D folyamatosan akadozva ment rajta, szerencsére csak néha kellett használnom, különben használhatatlan lett volna.Köszönöm a válaszokat!
-
Shanyy
csendes tag
Szervusztok!
ProBook 650 G1 típusú Win7-es aptopom összekötném LG W3000H-BN típusú monitorommal. Ez utóbbi két felbontást támogat, 1280x800 és 2560x1600, 60 Hz-en. A laptop specifikáció szerint DisplayPort 1.2-n keresztül képes erre. DisplayPort/DVI-D átalakítókábellel mégsem megy, csak az 1280x800-at engedi kiválasztani. Gyári driver, minden van, a kábelre gyanakszom. Kérdésem: lehetséges, hogy az átalakító kábelemen nem 1.2-es DisplayPort csatlakozó van? Változott ezeknek a verziójával a kábelezés is? Valakimek ötlet, tanács, hasonló tapasztalatok?
Van a közízlés, és van, akinek van ízlése.
-
veterán
-
NEMO1968
őstag
válasz ati888 #38293 üzenetére
Hello!
Szerintem mindet.
Ha kihagysz valamit,akkor nem tudod ki-be kapcsolni pl. a WiFi-t,vagy nem tudsz hálózatra csatlakozni.
A bluteoothnál nem tudsz fájlt küldeni fogadni,vagy nem is lát eszközöket,stb...[ Szerkesztve ]
Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.
-
ati888
senior tag
Hello!
Vettem egy használt HP 8440p-t, most hoztam el, új win7 van rajta, de nem látja a wifi hálózatot. Az eszközkezelőben a hálózati kártyáknál csak Bluetooth eszközök vannak. Gondolom nincsenek telepítve a hálózati dolgok. A HP honlapjáról viszont nem tudom melyiket kellene telepítenem ezek közül:
Valaki tud segíteni ebben?
köszi
ati
-
laleeka
újonc
válasz SeniorTilla #38287 üzenetére
És valami ötlet hogy mi lehet a baj? Mert a szervizes téma sajnos annyira nem egyszerű mert jelenleg svájcban vagyok és jó lenne használni. Itt meg szervízt keresni nem egyszerű pláne nem olcsó sajnos. Előre is köszönök minden ötletet.
-
flash-
veterán
válasz Ren Hoek #38282 üzenetére
szia
nekem hp 450 g2 van.
első indításnál szuper volt a touchpad, aztán ahogy feltettem a drivereket ( Synaptics Mouse Driver-t) úgy jöttek a gondok, nem érzékelt vagy nem jól,nem úgy ahogy pl a 8 éves hp notebookom,vagy az asszony óccsó asus netbookja,és még sorolhatnám...aztán uninstalláltam ezt a synaptics mouse drivert(programját na ami a tálcán óra mellett lakozik) azóta nincs a touchpaddal gondom. jó nincsennek a görgetős trükkök,sima mezei megoldás de legalább az rendesen működik
esetleg te is uninstalláld. mondom azóta jól használható..Gyomman:köszi azt pont nem tettem fel, akkor valószinü az a gond...
meg fogom nézni[ Szerkesztve ]
-
peter9228
aktív tag
Sziasztok!
Egy Elitebook 850 G1 nem engedi átállítani a fast boot-ot: [link] Mit kéne átállítanom hogy engedélyezze?
A drivelock-ot már kikapcsoltam, de az "enrolling BIOS users/ProtectTools users" résszel mit kezdjek? Egy darab user van, az admin, de azzal se tudok semmit csinálni: [link]
Még egy kép, hátha itt lesz a gond: [link] Itt próbáltam kikapcsolni a HP SpareKey-t, de ugyanúgy szürke a fastboot.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
laleeka
újonc
Sziasztok. Adott egy HP pavilon Dv6 2010 EH laptop. Win 8.1 pro lett rárakva. Következő hibajelenséget produkálja: bekapcsoláskor elkezd betölteni a windows majd egyszercsak elsötétűl képernyő leáll minden csak a hp jel és a hangerőszabájzó éríntőpanel világít meg a ventillátor megy. Ha indítás közben belépek BIOS-ba ott órákig van kép minden normálisan működik. Eresetileg WIN7 volt a gépen addig nem produkált ilyen hibát. Van valakinek ötlete mi lehet ez? Kb 1 hetet műköött a Win 8.1 el azóta monden bekapcsoláskor ez van. Plusz néha csak a numlock és a capslock villog 2 szer azt megnéztem biosolvasási hiba de ha resetelem biost akkor is csak win betöltésig jutok és ott leál. Tudom hogy így elég nehéz de valakinek valamitlet?
Előre is köszönöm.
-
Ren Hoek
veterán
válasz korpicschess #38283 üzenetére
Egyszer csak meghülyül. Néha akkor jött elő, érdekes módon, mikor a Váltható graf rendszerre kattintottam, de máskor teljesen random.
Igazából eddig nem is foglalkoztam vele, mert rühellem a TP-t, mindig egérrel használom. Csak azért néha kell
Szóval sleepből visszajőve mindig meggyógyul. Rákerestem, HP fórumon is írtak róla... Lehet win 7-el nem lenne, csak a 8-as driver rossz.
-
Ren Hoek
veterán
Valakinek valami ötlete?
HP 450 G1... Kezdetektől fogva fagyós a touchpad.
Ahogy olvastam nem egyedi probléma. Időnként (nem is olyan ritkán) befagy a touchpad, és csak horizontálisan lehet mozgatni ugrándozva. Valamikor teljesen befagy.
Sleep, majd visszakapcstól megjavul, illetve ha egérrel használom.
Legújabb bios/ touch driver van fent. Win 8 és 8.1 is ezt csinálta.
Valakinek megoldás/ hasonló probléma? Esetleg gari? Rohadtul idegesítő...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz #35193216 #38279 üzenetére
ezen kívül minden működik rajta? (több ujjas érintés, görgetés, gestures?)
amúgy nem a ledre kell rátapizni, hanem a touchpad bal felső sarkára
[ Szerkesztve ]
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
törölt tag
Van egy Probook 455 G2-m, és a touchpadon állandóan narancssárgán világít a LED. Annyira nem zavar, de azért rákerestem, és mindenütt azt találtam, hogy ez elvileg azt jelenti, hogy kikapcsolt állapotban van a touchpad. Pedig nincs, és driver is telepítve van, a beállításoknál sem találtam ezzel kapcsolatban semmit.
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
lenne egy olyan kérdésem hozzátok, hogy érdemes egy probook 450 alá külső hűtőt vásárolni vagy teljesen felesleges? gondoltam, hogy ha asztalon használom akkor dobok alá egy hűtőt. -
sirály69
őstag
válasz SeniorTilla #38273 üzenetére
Basszus! Nem is néztem, hogy ki a hirdető...
Szerver Hosting Debrecenben
-
veterán
válasz sirály69 #38272 üzenetére
Valszeg nem vették meg, azért kérdezi. Használtként nehéz lesz ennyiért eladni, a gép már legalább 7-8 hónapos, van rá még 4-5 hó gari (Angliában 1 évvel adják).
Ehhez képest:
HP Pavilion 15-n001sh fekete/ezüst - 139 900.-
Core i3-3217U,6GB,750GB HDD,AMD Radeon HD8670 1GB,Win8,2 év gar.szerintem a gyenge proci, használt állapot és kevés gari miatt max. 100-at ér.
Tudom ez nem a beárazós topic, de talán segítettem
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
sirály69
őstag
-
törölt tag
Sziasztok !
Szíves segítségeteket szeretném kérni hogy a Hp pavilion 15 n268sa laptopom mennyit érhet ... (Kérlek ne haragudjatok ha elrontottam vaamit azzal kapcsolatban hogy ide írtam)
A laptop adatai:http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=hu&lc=hu&dlc=hu&docname=c04072736
2014 augusztusában vettem a laptopot Anglában,bradfordban....
a laptopnak semmi baja nincsen szinte még uj arra lennék kíváncsi ,hogy jelenleg mennyit érhet ?
és persze angol billentyűs, ... előre is köszönöm a segítségeteket !Üdv Ben.
-
Gheldin
csendes tag
Sziasztok!
HP Pavilion g6-2303sh [link]
Lehetséges cserélni a dedikált videokártyát (HD7670M) ? -
kmisi99
addikt
8540w géppel lenne egy gondom. A történet röviden, hogy a windowsom egy ideje már haldokolt, lassú volt az utóbbi 1-2 napban nem akart kikapcsolni, a leállítás résznél megállt és 5 percig is töltött ezért kinyomtam a gépet. Most is ez történt, kinyomtam a bekapcsoló gombbal, majd mikor bekapcsoltam elkezdte a hibát.
A capslock+numlock gomb villog 4x5db ot. Szóval villog villog villog villog villog nagy szünet villog villog..... és az 5 villogást 4x ismétli meg. Majd mintha mi se történt volna megy tovább a bootolásra. A korábbi problémás windows már el sem indul, a másik gépen lévő hibátlanul elindul és látszólag tökéletesen használható. De így minden boot kor kell kb 2 perc mire a villogásokat abbahagyja és végre indul a gép.Sajnos sehol nem találtam a hibakódját a gépnek, hogy megnézzem mi ez.
-
densie
csendes tag
Sziasztok envy13 asom van sajnos meghalt a vinyòm ès ssd-re cserélném. Csak 1.8-ast lehet belerakni vagy 2.5 is bele fér?
-
4264adam
veterán
Sziasztok
Adott egy HP 250 g2 laptop. Windows 7 64.bit van rajta. Az órája késik Windows alatt majd gondol egyet és pontos lesz majd újra nem akar van akár nincs internet kapcsolat. Uefi módban telepítve.
-
veterán
-
flash-
veterán
hmm sőt az is lehet hogy az a baj hogy neked ultimate van és az a listában nincsen...
szerintem ha megoldható akkor formázd le a hdd-t, majd win7 ből home basic, home premium vagy professional változatot telepíts( azok közül is inkább a 64 bitest mivel 4 giga ramod van és ott már csak előnye van...)
és utána itt annak megfelelően válaszd ki a drivereket, illetve a softpaq-programot,stb...
[link][ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
válasz korpicschess #38254 üzenetére
esetleg itt nézd meg
[link] -
flash-
veterán
ez akkor van ha a nem a rendszernek megfelelő driverek vannak fent a gépen
(pl 32 bites a win és te 64 bites drivereket tettél fel)ellenőrizd újra a biztonság kedvéért hogy a vezérlőpult-rendszer nél milyen windowst ír ki,
aztán uninstalláld a drivereidet és ahhoz windowshoz való drivereket szedd le ami fent van! -
kalynder
újonc
Hali!
Keresek SSD hozzáadásához kábelt egy HP envy 17 j001sg laptopba. Sata3 csatival. Ha valakinek van ötlete hol juthatok hozzá kérem jelezze!
Köszi a segítséget előre is -
sirály69
őstag
-
korpicschess
veterán
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy hogyan lehet bekapcsolni/konfigurálni touch-pad gesztusokat? Mert Synaptics website ír egy csomót, de a HP oldaláról letöltött programban semmi ilyen nem látok, csak a szokásos dolgok működnek vele: 2 ujjas scroll, nagyítás/kicsinyítés.
(HP 840)
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
KisTücsök
addikt
Üdv!
8440p Nvidia-s változatnál, ezek normális hőmérsékletek? torrent megy, plusz netezés közben, csak torrent, Half Life 2 maxon, ez pedig, van egy ilyen laptop hűtőm, rá kell tenni a laptopot, gondoltam kipróbálom. Csak torrent ment.
A zöld a VGA, a másik kettő a core 0 meg core 1.
-
veterán
válasz korpicschess #38251 üzenetére
Normálisak a hőfokok. Ami nem normális, az a nagy ventilátor fordulatszám.
A hűtőcsövet cserélni kell, a komplett hűtőtönkkel együtt.
-
korpicschess
veterán
válasz lajtika #38250 üzenetére
Mondom, ezen szerintem kár rugózni, mert 50 foknál és sosem bírtam igazán jobb hőmérsékletet elérni a régi notimban (P8700 (25W TDP) + GT 240M).
Most i5-4300U-t (15W TDP) nyúzok, és böngésző (Mozilla, 15-20 lap) + pdf + zene, így még javarészt elmegy passzívan, vagy kis ventivel, de 45 és 50 fok között van a hőmérséklet (50-nél asszem bekapcsol a venti, utána visszahűl).A stresszteszt is teljesen normális, főleg ha mondjuk fél óra alatt mutatta ezt.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
lajtika
aktív tag
válasz korpicschess #38249 üzenetére
Aida 64 tesztel 82 fokig ment. Csak fura hogy alapból 50 fokos a proci. De igaz hogy régebbi darab.
Azt nem tudtam hogy gáz van a hőcsőbe. Ha nincs benne az javítható valahogy vagy csere? -
veterán
-
lajtika
aktív tag
Speed fan szerint átlagosan 50 fok körül van a proci. Szerintem kicsit magas, úgy hogy csak a chrome van megnyitva.
-
lajtika
aktív tag
válasz SeniorTilla #38245 üzenetére
Kipucoltam ez egészet, tiszta, és minden a helyén van. Lehet más hibája is a hűtőcsőnek?
-
veterán
-
flash-
veterán
válasz SeniorTilla #38241 üzenetére
Nem kötekedésből hanem azért kérdezem mert én nem jöttem rá hogy ezek közül melyik kell az ujjlenyomat olvasónak a driveren kívül?:
én odáig jutottam egyszer hogy a hp simplepass fingerprint reader az ami ezt végzi,igenám de a probook 450 g2 letöltései között nincsen ilyen alkalmazás..
ennek ellenére feltettem,de nem ismeri fel semmi sem az ujjlenyomatolvasót azon kívül hogy az eszközkezelőben a driver megfelelően ott van. -
lajtika
aktív tag
Üdv mindenkinek. Kis segítségre lenne szükségem egy HP Compaq 6510b laptoppal kapcsolatban.
A problémám az hogy a ventilátor nagyon pörög, ki lett cserélve egy újra, és újra lett pasztázva is. De olyan mintha folyamatosan maximumon pörögne. Van valami beállítás vagy szoftver amivel ezt szabályozni lehet? Előre is köszönöm. -
KisTücsök
addikt
Sziasztok!
Van akinek Quadro NVS 3100M vga-val szerelt 8440p-je van?
-
veterán
-
flash-
veterán
válasz SeniorTilla #38230 üzenetére
Van rajta ujjlenyomat olvasó, driver fent van, az ujjamat hiába húzom rajta, semmi sem történik.
-
psyho85
aktív tag
Bocsi! Köszi, hogy szántok rám pár percet!
A töltésvisszajelző világít, tölt; aztán nem világít, értelemszerűen nem tölt. Ez kb. fél-egy perces váltásokban.
A HP Battery Check hibát nem jelez, de kalibrálást kér. A kalibrálást elvégeztem volna épp, a merítéssel semmi gond nem volt, de föltölteni a hiba miatt nem tudtam. A kapacitás elvileg a gyártási 55%-a, a Win által kijelzett töltöttség 47% fölé nem megy. És bocsánat, 2485 napos, de "csak" 70 ciklus van benne. A "Jelenlegi állapot: ismeretlen" (ez együtt váltakozott a szakaszos töltéssel ,tehát a töltést helyesen jelezte vissza).
A gép amúgy a tápról akksi nélkül nagy terheléssel gond nélkül megy, így sajnos gondolom akksi csere lesz, hacsak nem a töltést vezérlő áramkör hibásodott meg.
[ Szerkesztve ]
Álmában nagy folyó volt, de amikor felébredt, maradt kis patak. S csak csordogált tovább, mint könny az arcon, az óriás fák alatt.
-
veterán
-
sirály69
őstag
-
psyho85
aktív tag
Tiszteletem!
Általános notebookos kérdés, de mivel jelenleg HP notim van, itt kérdezem meg: ha az akkumulátor nem töltődik folyamatosan, csak szakaszosan, akkor az akksi döglődik nagyobb eséllyel, vagy a táp? Az akksi egy 2008-as darab 2500+ ciklussal, szóval simán kiöregedhetett már (többször is).
Vélemény?
Álmában nagy folyó volt, de amikor felébredt, maradt kis patak. S csak csordogált tovább, mint könny az arcon, az óriás fák alatt.
-
veterán
válasz barnajoc01 #38231 üzenetére
Ha valaki nem kap itt választ, az pontosan az ilyenek miatt van. Valaki kérdez valamit és kap rá választ, de nem kezd vele semmit, akkor meg minek? Csak koptatom a billentyűzetet feleslegesen. Ez itt karitatív dolog, nem kötelező senki problémájával foglalkozni, főleg ha ő sem tudja, mi baja van, vagy volt vagy mittudomén. Agyrém.
[ Szerkesztve ]
-
TurpiUrfi2
tag
Olyan kérdésem volna hogy Dell-ek házhozmenős NBD garijához hasonló szolgáltatását lehet-e igényelni bizonyos HP-knál és ha igen, melyik forgalmazót tudnátok ajánlani ahol jó árak vannak ezekre a gépekre mostanság? Használt - külföldről behozottat már nem preferálnám. Csak új.
Ezen cikk alapján lehet:
http://www.hwsw.hu/hirek/49671/notebook-garancia-acer-asus-apple-dell-hp-lenovo-sony-samsung-toshiba.html
Köszönet!
-
barnajoc01
csendes tag
válasz SeniorTilla #38229 üzenetére
Lehet, hogy félreérthetően írtam, 3 héttel ezelőtt már nem tudom pontosan mi is volt.
-
veterán
válasz flash- #38227 üzenetére
tegyél már fel egy képet a géped palmrest-jéről
ha van benne fr, akkor ha lehúzod az ujjadat rajta, elindul a varázsló, ahol be tudod tanítani az ujjaidat
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz barnajoc01 #38226 üzenetére
Mi van? Milyen 3 héttel ezelőttről beszélsz? Itt volt az ötlet, bakker!
[ Szerkesztve ]
-
sz.j
nagyúr
válasz barnajoc01 #38226 üzenetére
"Gyanús ez nekem, sztem megsz*patott egy vírus "
Ha esetleg Senior Tilla-nak lenne igaza, akkor egy bootolható vírusirtóval próbálkozhatnál, ez vagy megerősíti (és nem mellékesen lehet, hogy meg is szűnteti a hibát) vagy cáfolni fogja ezt a feltevést. Például Kaspersky Rescue Disk-el.
[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
flash-
veterán
sziasztok
nekem lenne egy gondom:
HP probook 450 g2 es notebooknál nem tudom kipróbálni az ujjlenyomat olvasót.
Persze most itt nem a fontosságán van a hangsúly hanem azon hogy nagyon szeretném kipróbálni ha egyszer már van rajta ilyen.
driver fent van, de hiába semmit nem tudok vele kezdeni.
Windowsnál nem találtam olyan beállítási lehetőséget amiben belépésnél meg lehet adni a használatát.
(pedig elvileg win 8.1 támogatja)akkor van ez a hp simplepass fingerprint reader nevezetű program.
indításnál fel kellene hogy ismerje az ujjlenyomatolvasót vagyis ilyet kellene hogy mutasson de ez sincs:biosban be van kapcsolva az ujjlenyomatolvasó mielőtt valaki megkérdezi.Bios le is van frissítve...
Nem kívánok sokat, csak annyit hogy legalább le tudjam tesztelni
jó lenne -
barnajoc01
csendes tag
válasz SeniorTilla #38225 üzenetére
Jó kérdés, hogy pontosan mi volt 3 héttel ezelőtt. lehet, hogy felveszem a kapcsolatot a hp-val.
De ha van valakinek ötlete szívesén fogadom.
Köszi. -
veterán
válasz barnajoc01 #38223 üzenetére
Itt valami nem stimmel. Ha kevés a hely, eleve nem ajánl fel a win töredzettségmentesítést, mert ahhoz legalább 20% üres terület kell. Ráadásul a töredezettségmentesítés után egy bittel se lesz több helyed, csak másképp átrendezett hdd lemezstruktúra...
Gyanús ez nekem, sztem megsz*patott egy vírus
-
wwhy
veterán
válasz barnajoc01 #38223 üzenetére
Sztem hívd fel a HP szervizt, ilyen hibaüzire még a gugli sem tudja a választ
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
barnajoc01
csendes tag
Sziasztok. Megkérdem még egyszer, hátha tudtok segíteni.
Segített kérnék. Adott egy hp 630-as gèp. Azon a partíción amelyiken a Windows 7 van kevés volt a hely. Ezért töredezett mentesítést kínált fel a gép, èn jóvá hagytam.
Újraindítás után ez fogad fekete képernyő mellett: UEHCM is compressed. Press Ctrl+Alt+Del to restart.
Billentyűkombináció lenyomása után újraindul, bevillan a hp logo, ès megint ez fogad.
Valaki tud segíteni? -
OrLiX
tag
Sziasztok!
Jól látom, ezen HP ProBook 450/455 G2 Notebook PC Maintenance and Service Guide manual alapján, hogy csak a Probook 450-ben van M.2 SATA hely és a Probook 455-ben nincs?
Köszönöm a segítséget!
ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ.
-
Picur123
csendes tag
Sziasztok, DV6500-hoz keresek akksit és ezt a kettőt nézegetem, mintha csak pár apró eltérés lenne közöttük, szerintetek az "eredeti" akksi belemegy az én DV6500-as jelzésű laptopomba?
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok!
Van egy HP 6530b laptopom és azt szeretném megkérdezni hogy a hp-k hoz létezik e ilyen akku kímélő progi vagy valami. Arra gondolok hogy az újabb Lenovok-ban van olyan lehetőség hogy csak 60%ig töltse az akksit a töltő. Ilyet lehet állítani a hp-k nél is?
Üdv.: Aszti
-
Gedeon31
addikt
válasz SeniorTilla #38216 üzenetére
Ebben igazad van köszönöm
-
kromatika
veterán
sziasztok hp elite book 8470 ről szeretnék tapasztalatokat kérni.14 es notit szeretnék venni.böngészés,zene halgatás,képek nézegetése stb...Think pad T420,és ez között vacilálok.Köszönöm előr is a segítséget.
-
veterán
-
Gedeon31
addikt
válasz SeniorTilla #38134 üzenetére
Egyébként a hibernálás tényleg jobb és ,ha igen miért ?
Nem kötekedni akarok ne azt hidd megint , csak érdekel a véleményed.
-
veterán
-
smiti
veterán
válasz SeniorTilla #38212 üzenetére
Köszönöm!
Az elképzelhető, hogy alapértelmezettként a HDMI-t állítja be és akkor ezt kell belőni?
-
veterán
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Adott egy HP Pavilion g6-1104sh noti.
Újra kellett telepítenem a Windows7-et ( Eredeti Home Premium 64 bit járt hozzá), és azóta a hangszórói nem hajlandóak megszólalni.
A hivatalos oldalról leszedett audio driver van fent ( IDT High-Definition (HD) Audio Driver
2012-10-18 , Version6.10.6425.0, 43.27M ), de csak a fejhallgató kimeneten ad ki hangot.Minden egyéb rendesen működik, csak ez a fránya hangszóró probléma áll fent. Mi lehet a baja? Valamit kell még állítani rajta?
A segítséget előre is köszönöm.
-
Red@Arc
tag
válasz SeniorTilla #38206 üzenetére
És azt lehet tudni, hogy msata vagy m.2 sata? Vagy az m.2 csak egyes változatokban érhető el? Ebben van, ebben nincs.
...csak álmodni mentél! https://www.flickr.com/photos/138293221@N04/
-
Ice&Lime
veterán
válasz SeniorTilla #38206 üzenetére
Én kicsit félre terveztem anno ezekkel az eb.-kel az msata dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Ice&Lime
veterán
válasz SeniorTilla #38201 üzenetére
A típusok is le vannak írva hozzá, vagy nem fog beleütközni kompatibilitási problémába?
Vagy pl. a 8000-es széria 60,70p-nél csak dísznek van az msata foglalat. -
sz.j
nagyúr
válasz SeniorTilla #38203 üzenetére
Köszi az infót, megnézem.
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
veterán
-
sz.j
nagyúr
válasz SeniorTilla #38201 üzenetére
És azt hová és mekkorát?
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Zenbook 14X OLED UX5401 - Space edition - 145"2.8K 90Hz OLED érintő - i9-12900H - 32GB - 1TB -
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest