Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breeze
aktív tag
Üdv! valaki tudna segiteni egy hp dv 6700bios irásban? külső usb és bekapcsolo gomb nyomása elött windows + b gomb lenyomása.
ez meg is lenne csak nem találom az adott biost stb
üdv
-
Hency77
tag
Sziasztok!
HP 530 as notebookra szeretném visszatenni a widows XP-t,de sajnos mindig azt a hibaüzenetet kapom a driverek betöltése után a telepítőben,hogy nem talál merevlemezt.
Előzőleg a w7 starter volt fent. Az zavarhatta meg?
Mit lehet tenni ilyenkor hogy lássa a telepítő a merevlemezt?Köszönöm előre is a segítséget!
Hency
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok. Használ valaki 8460p gépet? Tudnátok róla mondani pár szót? Ezen vagy egy T420ason gondolkodom
-
TriX2010
tag
Kedves Fórumtársak!
Az alábbi problémám adódott..:
Adott volt egy HP DV6 (dv6-6c73el - ez van odaírva a gépre az akksi alatt) laptop. Hibás volt az alaplap, ami most cserélve lett. HP spare szám alapján természetesen ugyanolyan alaplap került bele. A régi alaplapon a BIOS F.18-as.
Az új alaplappal az alább olvasható hibaüzenettel indul a gép. Emellett a HP support honlapon mikor automatikusan felismeri a gépet az oldal, már dv6-6124ca -ként lett azonosítva. Az új alalapon F.1C bios volt mikor megkaptam. Sem ezzel, sem a már F.21-re frissített biossal nem működik a gép, ha benne van a wlan kártya. F.18-as BIOS-t pedig egyszerűen nem találok, hogy azt rakjam rá. Ahogy semmilyen értelmes megoldást sem, olvashattam bármilyen fórumot."Wireless Module not supported
The system has detected a Wireless module installed in the system is not supported. System halted. Please remove device and restart.
WLAN Module ID (702)
For more information ..... "
Én már egyszerűen nem tudok mit kezdeni a helyzettel. Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném!

-
Breeze
aktív tag
Üdv! valaki tudna segiteni egy hp dv 6700bios irásban? külső usb és bekapcsolo gomb nyomása elött windows + b gomb lenyomása.
ez meg is lenne csak nem találom az adott biost stb
üdv
-
-
gerii
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Láttam hogy nem ugyanaz a felirat, olyat mint az enyém nem lehet kapni. Ezzel volt a legnagyobb az egyezés, az AV08 felirat például a képen is megvan.
Viszont amit kaptam az nem olyan mint ami a képen van, pl: négyszögletes HP logós, amit a kutatásaim során a vagy "fehér holló" vagy "hamis" jelzőkkel tudtam illetni. Szóval direkt nem ilyen logósat akartam venni, erre...
Viszonylag drága volt, 60$, ezért gondolkodom refund-ban, mert 40$-ért tudtam volna olyat mint amit kaptam.
A kérdés, hogy eredeti lehet-e ezek ellenére szerintetek (programok alapján?)

Ha eredeti, akkor csak partial refund-ot kérek, mondjuk 20$-t.
-
donjohnson
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
köszi az infót. nem öntöttem bele. vigyázok a dolgaimra.
remélem, most már sokáig jó lesz. -
válasz
donjohnson
üzenetére
Ha nem öntöttél bele semmit, akkor garban kicserélik a billentyűzetet.
-
donjohnson
addikt
válasz
donjohnson
üzenetére
nyomogattam a széleit és most úgy néz ki megjavult.
újra enyhén "kattogós" a hangja, nem olyan tompa, mint ami be akar ragadni.micsoda gyenge minőség, hihetetlen. azt hinné az ember, hogy csak a lenovo thinkpad-eket érinti ez az újfajta szigetes billentyű őrület.
-
donjohnson
addikt
sziasztok,
hp elitebook 840 space billentyűje nehezen jár és hajlamos a beragadásra.
lehet ezt valahogy orvosolni billcsere nélkül? ezek a gombok kipattinthatóak? -
-
hoffman_
nagyúr
válasz
korpicschess
üzenetére
1000 ciklus után már általában töredékét tudják csak a régi erejüknek. napi 1 vagy 2 töltéssel számolva (1,5) ez is majdnem két év, szóval még fölé is lőttem.
-
gerii
addikt
A HP Battery Check mennyire megbízható program?
Rendeltem eBay-en új, eredetinek mondott akksit, ezt kaptam:
Az eredeti pedig ez:

Valóságban fenti- új; lenti -régi, eredeti:
A rendelten 5100mAh van feltüntetve, a program szerint viszont 4400mAh-s csak. Az üzemidő sem túl acélos, kb 2 órás (a régi 4 órát ment hasonlóan használva).
Vélemény?

-
-
szabonagyur
félisten
Jól látom még mindig nincs javítva a Skype+HP HD webcam gyöngyörű kapcsolatából adódó kékhalál? Pont ma telepítettem egy G6-ot, fenti hardverrel és legújabb skype... és jött egy véget nem érő kék halál folyam...szerencse, hogy volt visszaállítási pont, meg a neten egy 5.9-es driver hozzá... A driver azért is vicces mivel a HP oldalon nincs driver hozzá, MS drivere van mindig fent csak... most visszaraktam a 5.9-et és hibátlan, de már rakni akarta fel az WU a 6.X-et...
-
-
Ren Hoek
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Vagy tényleg csak annyi a helyzet, hogy ha azt javasolják, hogy 40%-ra töltsed az akksit, az baromira nem felhasználóbarát. Bármikor kéne az akku, csak 40% van :/ Ezt lehetetlen lenne beadni a vásárlóknak... így a még "pont jó" kompromisszumot hozzák a 80%-al. Ha kimérnénk feltehetőleg nem lenne számottevő különbség.
Szerk: Amúgy HP-nek is van ilyen alkalmazása? Mert én még nem láttam
Ha tudsz ilyenről légyszi oszd meg
-
-
-
Ren Hoek
veterán
válasz
sirály69
üzenetére
"For long-term storage, manufacturers recommend a 40 percent charge. This allows for some self-discharge while still retaining sufficient charge to keep the protection circuit active. Finding the ideal state-of-charge is not easy; this would require a discharge with appropriate cut-off. Do not worry too much about the state-of-charge; a cool and dry place is more important than SoC. Read more about How to Store Batteries."
Ez eléggé kiterjedt mérésnek tűnik nekem azért.
...de ez a long term tárolásra vonatkozik... Azért aki nap-mint nap használja, annak ez nem optimális. -
ati888
senior tag
válasz
üzenetére
Hello!
beírod a keresőbe, hogy 8440p back és kidob egy csomó találatot, ebay stb. Ha nem akarsz rendelni akkor keress használt laptoposoknál, mert ebből a típusból nagyon sokat hoztak be használtan, így gyanítom alkatrész is sok van hozzá. Én is most vettem egy ilyet.
ati
-
törölt tag
Sziasztok! Van egy Elitebook 8440p-m és a kijelző hátlapja kissé sérül a sarkainál. Neten keresgéltem, de nem találtam sehol hozzá hátlapot. Tudnátok ajánlani valakit, aki tudna segíteni a hátlap cseréjében?
-
flash-
veterán
válasz
razero
üzenetére
Filmnézésre ma a csúcsot (minden bd lejátszót,médialejátszót,stb..) jelenleg a madvr képviseli.
már egy csomagban is felrakható,így nem kell vele vacakolni.
ajánlom neked, szerintem megoldaná a gondodat,plusz jóval jobb képminőséged lenne.
miután feltetted már csak ennek megfelelően állítsd be:
-
Nincs név
tag
válasz
korpicschess
üzenetére
Köszi a gyors választ, most angol billentyűzet van benne ezt kéne cserélni, méretre szerinted ez egyezik a magyarral? Nem tudom reklámozni ér-e ha nem akkor esetleg privátba elküldenéd az árus nevét?

-
hoffman_
nagyúr
köszönöm a választ mindhármótoknak

ez így teljesen jó, nem tudtam, hogy van lehetőség a recovery partíció mentésére
a Sony-nál asszem meg lehetett venni 30k körül 
peter9228: igen, téged olvastalak a napokban, hogy ebbe futottál, erre nyilván innentől kezdve figyelni fogok.
köszi még egyszer uraim!
-
korpicschess
veterán
-
korpicschess
veterán
válasz
Nincs név
üzenetére
Szia!
Szervizkönyvben benne van, hogy ez felhasználó által cserélhető elem.
Attól függ milyen a billentyűzet, például a brazil, német, dán, stb. az pont ugyanakkora, mint a magyar, de esetleg az US billentyűzet más méret, és oda nem biztos, hogy jó a magyar helyére. Ezt meg kell nézni cikkszám alapján.Egyébként a csere kb. 5 perc: 2 csavart hátul kitekersz, vékony csavarhúzóval egy helyen megnyomod, kipattan, és kész. 2 szalagkábel van, amit ki kell cserélni.
Billentyűzetet pedig egy kolléga árul itt a PH-n elég jó áron: magyar 9k, világítós magyar 12k azthiszem. Én is gondolkozom, mert a del gombom kiesett. (Brazil világítós 28$ körül van aliexpressen)
-
peter9228
aktív tag
válasz
hoffman_
üzenetére
Nekem is egy 850 G1-em van, most is arról írok

Az a legjobb, ha elmented a recovery partíciót, jól jöhet később. De én amikor SSD-re váltottam nulláról telepítettem, mert Win 7 járt a géphez, én meg 8-at tettem inkább fel. Tökéletesen működik, az AMD driverekkel kell vigyázni. A HP oldalán 3 féle 850 G1 van, nem mindegy melyiket választod, nálam amikor véletlen a rosszat töltöttem le boot után kékhalál fogadott... Az a biztos ha sorozatszám alapján töltöd le a drivereket, vagy Softpaq.
-
-
-
Ren Hoek
veterán
válasz
sirály69
üzenetére
Pont nem... elég sok akksis cikket és kísérletes tanulmányt elolvastam a témában... és saját tapasztalat is, hogy nekem magától szinte használat nélkül romlott eléggé le a régebbi notim akksija. Nagyon kevésszer használtam akkuról, szinte végig tápról ment 100% töltöttséggel.... és 30-40% romlott magától 6 év alatt.
A legrosszabb a Li-ion akksiknak ha 100%-os töltöttséggel melegebb helyen vannak. (Pl forró gépház)
Kimérték, hogy a legideálisabb állapot élettartam szempontjából, ha az akku 40%-os töltöttségen, és hűvös száraz helyen van tárolva.Sajnos a HP-nál nincs töltés szabályzás, mint Dellnél például (40%-nál megáll a töltés)
Úgyhogy aki huzamosabb ideig használja tápról, annak érdemes 40%-ra lemeríteni és elrakni egy száraz helyre. Néha pedig rá kell tölteni kicsit, hogy tartsa ezt az állapotot.Persze ezt sem kell olyan vérszigorúan betartani, de én 90%-ban tápról használom, úgyhogy így ideális. Persze a szünetmentes funkciónak lőttek. Na meg valaki szerint az akku fogyó eszköz, előbb utóbb cserélni kell minek kímélni.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
korpicschess
üzenetére
nagyon rápörögtem a 800-as szériára, februárban, ha lesz alkalmas darab, akkor ráugrok.

ez már úgy mindenkinek:
ehhez kapcsolódóan merült fel bennem kérdés. tudom, hogy ez ritka kivétel, de... anno rengeteget szívtam egy Sony Vaio géppel, míg megtanultam a rejtett partíciójának a használatát. utána kikerült a kezemből, el is baszták azonnal, mivel formázták. nem lehetett utána rendesen telepíteni, valami sose működött, a telepítési sorrendekkel bárhogy is trükközött az ember. máshol ez ennyire nem drasztikus, de amit eddig én láttam, ott mindig szűk és fontos keresztmetszet volt a driverek telepítésének módja és sorrendje.
kérdésem:
ha én a gyári hdd-t formázom, és belepattintom az ssd-t mellé rendszernek, akkor arra nulláról fel lehet konfigurálni a gépet probléma nélkül? minden funkcióba és driverbe lehet életet lehelni? Elitebook 850 kapcsán érdekel a dolog, de gondolom a 840 se üt el tőle annyira.
köszi előre is

-
Nincs név
tag
Sziasztok esetleg arról tudtok valami infót, hogy HP 840 G1 billentyűzetet cserélnek / és ha igen mennyiért? Arra lennék kíváncsi lehet-e angolról magyar kiosztásra váltani.
Előre is köszi a segítséget,

-
SeatZola
őstag
Azt szeretném megkérdezni, hogy egy HP 8740w notiban (i5 520, 8GB, ATI FirePro M7820 1GB) amennyiben szeretném erősebbre cserélni a VGA-t, akkor mire lehetséges? Lehetőleg 2 GB-os VGA kellene bele...
-
razero
csendes tag
Helló!
Hp Probook 450 G1 laptopom van, és mostanában olyan, mintha filmnézésnél pár képkockát valahogy kihagyna, mert nem annyira sima a kép (VLC-t használok). Nem olyan feltűnő, csak úgy érzi inkább az ember, h nem teljesen jó valami.
Szerintetek ezt mi okozhatja, a VLC-ben valami beállítás vagy a videókártyán valami? Mert van benne dedikált AMD Radeon™ HD 8750M 2048MB kártya és az AMD Caralyst-on úgy van beállítva, h a VLC-het teljesítményt maximalizáljon...
Ja és még az is közrejátszhat, h hozzá van kötve egy monitor és Actual Multiple Monitor-ral dualmonitorban használomÉs ha már itt tartunk, tudtok valami jó programot, amivel nyomon lehet követni éppen melyik kártya dolgozik (alaplapi v. dedikált) meg be lehet állítani vele a dolgokat?
Előre is köszönöm
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ha nincs is használva, de állásában is romlik az aksi nem? Ezt még valakik mondták.
-
sz.j
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszi az infót.
Így legalább nem terhelem feleslegesen az aksit. -
-
sz.j
nagyúr
Lenne egy láma kérdésem ...
HP 250 G3 notim van, kérdésem, hogy lehet aksi nélkül közvetlen a hálózatról is használni a gépet, nem fog károsodni? -
-
Tibroo
aktív tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nem villog csak újraindulgat.!
-
-
hoffman_
nagyúr
válasz
korpicschess
üzenetére
igen? ez jó hír, köszi a pontosítást. én az angol oldalon kerestem, de ott a világért se találtam.
nézegettem a hozzá való akksit, elvileg van iponban is gyári, 17k-ért. ha tényleg eredeti (gondolom az), akkor az nem tétel. m.2-vel csakis, azokat is válogatom már. köszi a linkeket és a tapasztalatot

nagyon tépelődöm, de ha a még lesz nála február végén, akkor azt jelnek veszem, és elhozom

-
korpicschess
veterán
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok!
gondolkodom egy 850 G1 vásárlásán. még nem tudom, hogy kell-e bele új akku, de lehetséges. 3 cellással van hirdetve, gondolom az nem a gyári, ha nem tévedek, az 6 cellás. kérdésem a következő: hol érdemes ilyet beszerezni? itthon van forrása? HP hivatalos oldalán 100 dolcsi, legyen mondjuk 25k, sippinggel se megy 35 fölé gondolom.
vélemény, tapasztalat? köszi előre is

-
Tibroo
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem,van egy HP Pavilion dv 9000 Notim AMD turion X2 Procos!
Olyat csinál,hogy nem ad képet,de a venti felpörög mintha rendesen indulna,megy kb. 1 percig, a venti majd ujraindul,se kép se hang.Már többféle rammal is próbáltam,de ugyan ez!Még másik procival nem próbáltam!
Kérdésem Alaplap vagy a Proci a probléma?Bármilyen megoldás is érdekel.

-
kabelmania27
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
Szerencsére kaptam hozzá garanciát pecsételve, leven írva a hp szerviz elérhetősége.
Telepítéskor derült ki hogy két videókártya van benne egy intel és egy ndvidia. -
válasz
korpicschess
üzenetére
így van: hardverapor, olx, jofogas, esetleg vatera, de az nem ingyenes
de sajnos arra is van esély hogy offline kerül gazdához és akkor b..szhatja az ember
-
korpicschess
veterán
válasz
dangerzone
üzenetére
Hát, így, hogy nem írtál semmi konkrétat a gépedről, így elég nehéz. Ha nem volt benne GPS, akkor szerintem amúgy is.
(Esetleg ha volt rajta valami felhős tárhely lehet lesz olyan gyökér, hogy oda véletlen automata szinkronnál feltölt képet, de ehhez teljesen sötétnek kell lenni.)
Olx, jófogás, ilyesmi oldalakat esetleg figyeld.
-
válasz
dangerzone
üzenetére
Szia Mester!
Hirdetések böngészése, külön figyelemmel a különös ismertetőjegyekre, vannak ezek a lopott laptopos adatbázisok, ide feltölteni az adatait, fényképeit (ha vannak).
Továbbá feljelentés rendőrségen az alap, de ettől az égvilágon SEMMIT ne várj! Csak legyen papír a kezedben hogy te ott is jártál. Minimális az esély rá hogy igazoltatásnál megfogjanak vele bárkit is.
Igazából - mind beismerhetjük magunknak - a könnyes és fájó búcsún kívül körülbelül semmit nem tehetünk.
Hogyan, mikor, hol történt az eset?
-
dangerzone
addikt
Sziasztok. Elloptak a laptopom. Van szerintetek ra valami mod, ami alapján meg lehetne találni, rakeresni
-
zsolt1129
addikt
Sziasztok. Egy kis segîtséget szeretnék kérni. Egy hp laptopon ùjra volt ìrva a bios. Minden jò lett, de a hálòzati kártya, azòta nem működik. Rádugom de net nincs. Mit lehet ilyenkor tenni? Köszi előre is.
-
psyho85
aktív tag
válasz
Ice&Lime
üzenetére
A táp is döglődhet, a 6910p nem mai csirke már...
Persze a nagyobb az igazi, kétségtelen.Jut eszembe, erre semmi?

-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Csak azért, mert eddig úgy tudtam, hogy integrált karis notinál elég a 65W is.
-
Igazán nem értelek titeket. Teljesen egyértelmű, hogy kicsi a táp a géphez, ki is írja, meg is mondtam. Mit kell még ezen gondolkodni?
Ha a kocsiból kifogy a benzin, tankolni kell bele, nem elmélkedni azon, miért is fogyott ki

-
-
somasz
addikt

ezt mivel lehetne eltüntetni? nem hiszem, hogy a 6910p-nek kevés a 65W-os táp, de indokolatlanul belassul, visszavesz a proci órajeléből. T8300-as van benne.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
ati888
üzenetére
Az, hogy nem ébred fel nem tudom miért van... (nekem már csináltak olyat gépek, hogy bekapcsolt, de a képernyő nem "ébredt" fel) de azt tudom, hogy miért alszik el.
Szerintem kapcsold ki az automatikus "elalvást" ... Energiagazdálkodásnál be tudod állítani mikor aludjon el. Ez sleep biztosan, mert hibernáláskor teljesen kikapcsol a gép és nem villog semmi.
Ja és legújabb BIOS-t, chipset drivereket tedd fel, és nézd át a BIOS beállításokat, hátha van valami a sleep-el kapcsolatosan.
-
ati888
senior tag
Hello!
Van egy olyan gondom még a frissen telepített 8440p-vel (Win7 Pro 64 bit), hogy ha nem nyúlok hozzá hosszabb ideig akkor kikapcsol (hibernál?) és csak a bekapcsológomb villog. A baj az, hogy ilyenkor akármit csinálok már nem tudom felébreszteni a gépet, bekapcsoló gombbal sem, semmivel. Ha áramtalanítom utána tudom bekapcsolni.
Mi lehet a baj? Valami drivert nem telepítettem esetleg?
ati
-
törölt tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Igen, minden működik rajta tökéletesen, és állítgatni is tudom ezeket, leszámítva azt, hogy a led mindig világít.
Mindegy, hogy konkrétan a leden vagy a bal felső sarokban tapizok, ugyanúgy semmi (de sima (dupla) klikknek sem számít a LED és környezetében).
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Nekem G2 van ubuntuval, a taccspad nekem is szarakodott az elején, én is a synapticsot találtam meg, abban van egy csomó beállítás, érzékenységtől kezdve minden szarság, ott keresgélj, nekem azóta jó, működik a horizontális-vertikális görgetés, a kétujjas nagyítás, kétujjas görgetés, minden.
-
Adam264
újonc
válasz
szabonagyur
üzenetére
Köszönöm szépen

-
Adam264
újonc
válasz
szabonagyur
üzenetére
1 éve vettem, hp pavilion 17-e113sh

-
Adam264
újonc
Sziasztok. Laptopom eléggé kemény hőfokokat képes generálni netezés közben. Jó környezet van neki biztosítva, hűtőpadon csücsül. Valami vélemény, tanács? Garanciában mit csinálnának vele? Játék közben már eléggé látszik hogy az FPS a felére csökken.
http://prohardver.hu/dl/upc/2015-01/25/534555_rbogzbyrxxrrvrjs_nevtelen.jpg
-
szabonagyur
félisten
válasz
SeniorTilla
üzenetére
3D-ben nagyon necces a HD4600 amúgy bőven elég lenne, na meg a 650-es Probook kiesik a kereten.
-
ati888
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszi, ez volt a gond. Nekem is az a bajom, hogy felajánl a HP oldal millió drivert, de pontosan nem tudom melyik kell. De most már úgy néz ki összeáll.
ati
-
válasz
Praetorianus
üzenetére
Az intel HD4600 kevés a feladatra, egy jó i5-4200M vagy i7-4702MQ mellett? Mert ha nem, akkor érdemes megnézned a 650-es probookokat.
-
válasz
ati888
üzenetére
QuickLaunch gombok illesztője kell hozzá.
Miért nem teszel fel minden drivert rendesen?
A többieknek: persze az a legegyszerűbb, ha felraktok mindent ész nélkül. De nem értem, miért van szükség 2 lan, 2 wlan illesztőprogramra? A gépben csak egy van. Azért van fent több driver a hp oldalán, mert vannak gépek amiket ezzel, és vannak amiket a másikkal szereltek. A sok összevissza installált driver később csak bajt és lassulást fog okozni, semmi szükség rájuk, ha nincs a hardver a gépben. Pl. WWAN modul sem kell, ha nincs benne.
De cáfoljatok meg
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ati888
senior tag
Még mindig a 8440p-t rakom össze, most az a gondom, hogy a billentyűzeten az fn+F9-cel nem reagál a fényerő semmit. Meg nem tudom hol lehetne kikapcsolni, hogy ne állítgassa a fényerőt az érzékelője.
ati
-
NEMO1968
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Szia!
Az enyémben is INTEL van.
Használtan vettem a gépet,újrahúzás után én is úgy voltam"Ó,ez valszeg nem kell!!!!"
Utána az istenért nem csatlakozott a WiFi sehova
,még ide is bedobtam a problémát.
2 nap után rájöttem,mégiscsak kell minden driver
.
Újra letöltögettem,telepítgettem mindent,láss csodát,működik
Ezzel a szösszenettel nem kötekedni,kioktatni és a hozzáértésed megkérdőjelezni akarom,csak a saját tapasztalatom írom le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Le Mans Ultimate
- eBay-es kütyük kis pénzért
- World of Tanks - MMO
- Milyen notebookot vegyek?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Lenovo ThinkPad P16V Gen2. Munkaállomás Intel Core Ultra 7-165H/32RAM/1TBSSD/RTX2000Ada 3év gar
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, meg persze az akksiknál nincs olyan, hogy önkisülés...

Persze a nagyobb az igazi, kétségtelen.

Pyttawrx