- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwhy
veterán
-
kmisi99
addikt
8540 el akadt egy olyan gondom hogy mikor bekapcsolom van hogy nem vilagit az érintő gomb sor hol meg jó bekapcs után. Menet közben soha nem megy el. Valakinek valami tipp?
-
beholder00
tag
válasz
beholder00 #36895 üzenetére
-
beholder00
tag
Sziasztok
,
Beálltam a sorba és vettem egy HP gépet. Előtte Asus-om volt és eddig messze sokkal jobb. Sorolnám is problémákat, remélem tudtok segíteni mert ha nem tudom megcsinálni megy vissza (enélkül is gondolkodok a visszaváltáson)
1. Win 8.1-et raktam rá és ennek ugyebár úgy kéne működni, hogy megkeresi a driveteket, hát itt ez kevésbé működött., de ha még a letöltésnél minden rendbe még el is fogadnám de kevésbé. Kedvencem egyik driverre azt írta hogy nincs meg a minimális hardver
2. Win alapból írja hibának, hogy nincs meg ez a két driver és nem tudom mit kéne letöltenem.
3. A képen ha nem jól látszik: a bal oldalon elég homályosan látom az írást és a képet, míg jobb oldalon elég jó amit szintén nem értek miért van így.
4. WIFI, 2 méterre se ülök a routertől és 1 max 2-es a jel. Bár UPC is rosszalkodik, de a jelnek akkor se ez a normális.
5. az hogy próbáltam bele ssd-t rakni, hát a szétszedésről még videót se találtam
6 picit kopogós műanyag, jobb minőségre számítottam
7 Touchpad-ot nem tudom tiltani, jelenleg az fn gomb megnyomása nélkül mennek az fn funkciók?
Komolyabban még nem terheltem, 1440p videót viszi szépen.Vagy kezdjem újra a telepítést és én manuálisan mindent tegyek fel, ne bízzak a win8.1-ben? Tényleg várom hogy valami jó ötlettel előálljatok
Pozitívum:
1 az 1920x1080 kép elég szép, pici betűk amit imádok
2, hangázás elég jó, nem érzem egyáltalán doboznak -
pl. /nem is rég beszéltem velük erről is.../
"Tisztelt xy!
A garancia elvesztése nélkül lehet merevlemezt és memóriát cserélni a HP legtöbb notebookjában.
Ajánlani nem tudunk sem kereskedőt, sem típust. Ajánlatos a gyártó eszköz kompatibilitásáról tájékozódni.
További kérdés esetén keresse a vevőszolgálatunkat a 061 382 1111 számon.Üdvözlettel:
HP Magyarország"
L
-
-
JanR
addikt
Sziasztok!
Talán tudtok segíteni nekem.
Kinéztem egy Probook 430-s gépet, de bővíteném egy SSD-vel és +4GB rammal. A kérdésem az, hogy ahol veszem ezt nem csinálják meg. Ha én külön megvásárlom ezeket az alkatrészeket és kicserélem magam, az garancia vesztéssel jár? Az előző probookomnál (4530s) nem volt gond beletenni több ramot és a garanciáztatásnál sem kötöttek bele, de jelen esetben a 430-s gépnél a HDD a billentyűzet alatt van (igaz, hogy hátul 2 kis csavar tartja, utána a bill kivehető, de..). Na most kinek van ilyesmi tapasztalata? Szeretném kicserélni, vagy kicseréltetni. Mik erre az esélyek? Szakmabeli vagyok, nem okozna gondot, de a 3 év garanciát nem szeretném elveszteni egy ilyen miatt.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
-
kutga
félisten
Sziasztok!
HP ProBook 6465b LY430EA noteszgépbe kell vegyek egy új merevlemezt, konkrétan ezt:
ODD helyére, caddybe, kezel a gép egy ekkora merevlemezt?
-
GrooveHero
addikt
válasz
GrooveHero #36885 üzenetére
Na megjött az árajánlat a szervíztől. Kapaszkodjatok meg, szereléssel együtt (1 óra 7k):
bruttó 419735Ft!!!
mindjárt írok nekik, hogy köszi, kettőt kérek
Elmegyek bankot rabolni, oszt ha sokáig nem írnék, akkó elkaptak
Hát Dreamcolor kijelzőm se lesz. Pedig eddig azt hittem, hogy a Quadro 5000M lesz a legdrágább a gépbe a maga 300k-s árával. Há nem
-
GrooveHero
addikt
válasz
SeniorTilla #36884 üzenetére
Tegnap felhívtam az ügyfélszolgálatot, megadták a szervíz számát, velük is beszéltem, emailt kellett írnom. Várom a választ. Tegnap én olyan 700 fontos árat láttam, kb olyan 300k lenne. Na annyit nem adok érte, tekintve, hogy 125k volt maga a gép. De olyan 60k-ig meggondolnám
-
válasz
GrooveHero #36874 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék, az ára és a minősége miatt. Mondjuk a minőségérzet nagyon szubjektív lehet...
-
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Gedeon31 #36881 üzenetére
Köszi! Olvastam, hogy Secure Boot alatti kulcsgenerálásnál van akinek lefagy a gépe. HP-nál nincs ilyen gond? Régebben még ha jól emlékszem nem ajánlották az UEFI, GPT telepítést mert több gond volt vele, elég volt a hagyományos BIOS, MBR-el, de lehet, hogy most már más a helyzet.
-
Gedeon31
addikt
válasz
pinnacle #36880 üzenetére
Olyan csak I3-as.
A hütöpadot is csak azért vettem mindenhol azt írták azzal rosszat nem teszek. Anélkül is 40-47 fok szokott lenni terheléstől függően persze a pad alatta még jobb értékeket ad terhelés alatt is.
A wifi használaton sokat szívtam , de csak akksival. Azt végre a HP csevegőn kaptam egy új drivert, ami nincs szem előtt a weboldalon. Most az új driverrel semmi gond nincs, wifivel megszűnt a kék halál
Megoldja azt a problémát, amikor „kék képernyő” hiba (BSOD) jelentkezik a rendszer vezeték nélküli LAN hozzáférési ponthoz való csatlakoztatásakor
-
pinnacle
nagyúr
-
kozmy
őstag
Én egy 8540p használok i-7 tel 8Gb rammal ssd-vel meg támogatva és pörög mint állat még a grid autosportot mediumon 4x élsimitásal el viszi és stabilan jozza a 30-34 fps-t
-
pinnacle
nagyúr
válasz
MaxxDamage #36876 üzenetére
-
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Valaki foglalkozik HP EliteBook alkatrészekkel?
595709-001
Ilyen kódszámú 17,1"-os DreamColor IPS LCD kijelző kellene a 8740w-mbe, illetve először ár.
Semmi baja a mostaninak, patent, meg minden, csak kiváncsi vagyok hogyé lenne a kijelző. Sajnos a jelenleginek nem olyan jók a betekintési szögei, ez csak egy sima 1920X1200-as wide-os matt kijelző.
Gondolom a Dreramcolor színekben is szebb, mint az alap.Köszi előre is.
-
legendo
csendes tag
Sziasztok,
Egy HP Pavilion DV5 gépbe szeretnék több memóriát venni. Szerintem nem rossz kis gép, eléggé melegszik ugyan, de ha bele tudnék építeni 8gb ramot sokat gyorsítana rajta. Magyarán megérné áldozni rá, jó lesz még egy ideig
Jelenleg 2+1 gb ram található benne. A 4gb-os modulok elég horror áron kaphatóak. Mivel eleve aszimmetrikus a memória elosztása, lehetséges 1db 4 gigás modult beraknom a másik mellé (4+2)? A ram modulok kompatibilisek gyártók között? Tehát, ha veszek egy 200 Pin DDR2-800 PC2-6400-as rammodult (pl. ezt), akkor azt gond nélkül beépíthetem vagy csak bizonyos típusok lesznek jók a számomra?
Esetleg tudnátok ajánlani olyan helyet, ahol meg tudnám venni (megbízható, olcsó, stb.), akár használtan is érdekelne.
Nagyon köszönöm a segítséget. -
törölt tag
válasz
MuNy3Z #36870 üzenetére
Sajna nem tudok mit kezdeni vele
A hpfanc az enyémre jó, de tudni kell, hogy ez egyénileg szabáylozható teszi a ventit, viszont annyi, hogy csodát nem tesz. Hűtés problémája van. nálam pl ha a 60 fokot eléri, akkor nyom rá a venti, akkor hangos, mint egy mig29 utánégetővel
normál 2890rpm a venti sebessége, hallható, de elviselhető. Enélkül hangosabb.
Egy problémát okoz nálam: minden merülési cilkusban egyszer azt érzékeli helytelenül, hogy az akku lemerült és lehibernálja mintha full üres lenne, pedig nem az.
Ennyit kell elviselnem a hangért cserébe.
Cseréltek lapot, akkut, hűtést, semmi eredménye nem volt -
MuNy3Z
csendes tag
válasz
SeniorTilla #36868 üzenetére
Én is arra tippelek, mert valahol olyat is olvastam, hogy másik oprendszert tett fel, és attól kezdve csinálta ugyanezt a gép. Amúgy az üzletbe, ami nekik gyári nem regisztrált W7-volt, hangtalanul ment, nálam viszont egy másodperc nincs, hogy teljesen csöndbe menne.
-
törölt tag
válasz
SeniorTilla #36868 üzenetére
Helyesen:
Volt/van több HP gépem és mind zajosVan két Dell és egyik sem hangos
Volt egy anus gépem és az sem volt zajos
Így oké? -
válasz
MuNy3Z #36866 üzenetére
kíváncsi lennék, hogy egy gyári előtelepített windows-zal milyen
Amúgy nem igaz, hogy minden HP gépnek problémás a hűtése. Nem szabad ilyet mondani, azt kell mondani, hogy volt x,y,z gépem, és mindegyik hangos volt. Az én gépem pl. olyan csendes, hogy éjszaka is lehet alvó emberek mellett dolgozni rajta gond nélkül.
-
törölt tag
Alapvetően problémásak úgy tudom a HP notik hűtéseik. Ez, hogy állandóan mennek a ventik, zajforrások is egyben.
Nem értem őket.
nagyon jó a probook, de soha többet nem vennék újra hp-t, pedig ez már a harmadik. -
-
kmisi99
addikt
H2W infoban lehet szabályozni illetve van hp fancontroll de az csak régebbi modellekre és azokból is csak párat támogat.
-
MuNy3Z
csendes tag
Sziasztok!
Egy hete vettem egy HP Pavilion 17 - E113SH típusú notebookot oprendszer nélkül, én windows 7 home premiumot tettem fel, a gondom az vele, hogy állandóan megy a hűtés, a gép nem melegszik, amint betölt a windows máris szinte megállás nélkül megy, se egy program, se semmi nem fut közben.
Olvastam, hogy a HP-nál a szoftver vezérli a ventilátort, de arra nem találtam választ, hogy milyen szoftver, és honnan lehetne letölteni? Kezd zavaró lenni, hogy ok nélkül megy folyamatosan. Köszi. -
törölt tag
sziasztok
egy kis segítség kellene
Probook 4530s gépem van, hpfan tool fent van, nem tudom befolyásolja-e a dolgot..
szóval ha fel kell tennem tölteni a gépet, akkor eléggé melegszik az akku vagy a környéke, annyira, hogy a venti rákapcsolódik paksra is.
Mi lehet az oka? -
kmisi99
addikt
Rakott már valaki win8 at nem támogató gépre win8 at? Nekem a 8540w csak win7 ig van driverezve, most win8 at raktam föl, alapjában jól fut, de a ventit jobban pörgeti szerintem.
-
Proper16
újonc
üdvözletem, azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok hogy a hp probook HP6450b -m van .
El szeretném tüntetni a caps lock visszajelző felugró ablakát ami a bal alsó sarokban jön fel.
Válaszokat E-mailre vagy ide várom. Előre is köszönöm! -
0xmilan
addikt
Úgy néz ki, hogy meghalt a laposom aksija. Egy ideje már "csatlakoztatva, nem töltődik" állapotban volt, aztán szép lassan lemerült 0% környékére. Lefuttattam BIOS-ban egy Battery Test-t, aminek az eredménye FAILED lett, Battery Status: Replace(40). HP Support Assistant ugyanezt az eredményt adta, tehát elvileg cserélni kéne. Az 1 év gari már rég lejárt.
Régebben is volt ilyen, hogy nem akarta tölteni, meg pirosan villogott a jelző LED, de akkor sikerült megoldani egy hard resettel (aksi + perifériák kivesz és bekapcs. gombot nyomvatart 10 mp-ig), most ez nem sikerült.
Van rá valami mód, hogy életet leheljek bele vagy tényleg kuka? -
kmisi99
addikt
Van egy elitebook 8540w gépem, ugye ez alapból 3d tervezésre készült, mit kell beállítanom, hogy jól fusson autodesk inventorral? Ezzel kezdek foglalkozni iskolába aztán mintha kicsit darabos lenne gondolom quadro kártyának illene szépen vinni az iskolába fostos nvidia gt210 kártyás gépek vannak.
-
-
Gedeon31
addikt
válasz
MaxxDamage #36847 üzenetére
Van a gépeden AIDA az operációs rendszer fülnél meglátod a serialt.
-
Gedeon31
addikt
válasz
MaxxDamage #36846 üzenetére
Meglesem mit tud
Köszi
-
Akartam kérdezni, ugye HP gépet vettem amin van Win 8.1 Pro 64bit (Win 8 -as logo az alján , matrica) , de Serial pl. sehol
és ha netalántán újra kéne húznom akkor serialt honnan veszem elő ? (vagy nem kell?) /ilyet így még nem csináltam így ezért kérdem/
L
-
válasz
Gedeon31 #36752 üzenetére
Megtaláltam amit kerestem, ebbe a HP Client Security (nagyon le lehet védeni a gépet, jelszóval, ujjlenyomattal, mindennel...)
/még jó, hogy sok olyan program van a gépen (HP) amit nem ismerek.../
pl. (de van még pár módja / szekciója a beáll. alkalmazásának.../ - ezen a képen látható igazán, hogy nincs bekapcsolva, de be lehet/
L
-
-
Ba.G
aktív tag
válasz
MaxxDamage #36814 üzenetére
Én is ideértem a dilemmával: itt a SEAGATE ST95005620AS a kezemben: ez 9 mm vastag. Mielőtt kibelezném (erről írok): belemegy egyáltalán a 15-D052S-ba? (A gyári konfig szerint ilyen 7,5 mm-es hd van benne.)
Bónusz kérdés: ugye ezen a belépő szintű hp sorozaton nem lehet háttérvilágítósra apgrédelni a kbd-t?
-
-
kmisi99
addikt
Azt a kis pöcköt ami a laptopba odafogja a különböző kábeleket a csatlakozókra minek hívják? A billentyűzeten lévő trackpoint kábel kis lefogatója elkeveredett aztán most nem tudom lefogatni. ilyenekre gondolok
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #36838 üzenetére
Én is csak olyan gépet veszek, amihez megvan minden szükséges igazoló papír. Ezért is van meg hozzá mind a kettő. Ezért is mondtam, hogy szerintem mindig kell a számla.
-
válasz
Ice&Lime #36836 üzenetére
Igen, kell a számla. Én renew gépeket árulok, ezekhez nincs is garanciajegy, hanem - ahogy fentebb írták - a rendszer alapján, illetve ha eltérés van, a számla alapján érvényes a garancia. Ezért írtam már ezer helyre, fórumra, hirdetésekhez, stb, hogy csak olyan helyről szabad gépet venni, ahol adnak hozzá számlát is (eleve kötelező minden cégnek), vagy ha használtan, de még garanciálisan veszed, akkor megvan hozzá az eredeti számlája a tulajnak.
-
-
Ice&Lime
veterán
(#36833) SeniorTilla, (#36835) luimapeiz: tehát akkor mégiscsak kell az a számla papír.
Nálam sem hiába kérték, mondjuk tényleg, megvolt mind a kettő.
Nem tudom mi lett volna, ha csak a garancia papír lett volna meg egymagában...?. -
válasz
Ice&Lime #36828 üzenetére
Pont nem is rég beszéltem velük erről és a válasz:
Tisztelt xy!
Probléma esetén a vevőszolgálat (HP Probook 455 esetén a telefonszám:06 1 382 1111) a termékszám és a szériaszám birtokában a rendszer szerinti garanciális időt veszi alapul, ami a gyártástól számított idő, így elég a számlát megőrizni. A kereskedő által kitöltött hivatalos HP garancia levélre akkor van szükség amikor a rendszertől eltérő garanciális időben lett vásárolva a készülék, pl. évekig állt valamelyik kereskedőnél.
Üdvözlettel:
HP Magyarország
L
-
válasz
Liberator24 #36832 üzenetére
Szerintem átmegy a hang, de át kell kapcsolnod hozzá a lejátszóeszközt a hdmi-re
-
-
Liberator24
tag
válasz
Melack #36831 üzenetére
Sziasztok!
Vettem használtan egy 8440p-t. Displayporton keresztül, HDMI átalakítóval, átmegy a hang, vagy csak a kép?
Más: kikapcsoltam az automata fényerőszabályzót, mert idegesített (BIOS-ban is), mégis mintha néha ugrálna a fényerő egy-egy fokozatot. Ez miért lehet? Előre is köszi a válaszokat. -
Melack
veterán
válasz
simonlaci55 #36830 üzenetére
Őt keresd meg
-
simonlaci55
tag
Sziasztok tudna valaki adni egy hp szervizes telo számot aki maszekban csinál lapost?
Van egy dv6 1240sh lapos amit bekapcsolok és csak villog a caps lock de nem olyan mint egy hiba kód mert ez megállás nélkül villog előre is köszönöm -
spiercell
aktív tag
sziasztok!
A hp-nál ha van valami gond a géppel, elfogadják a garanciapapírt számla nélkül?
-
-
Atimen33
tag
válasz
206 cc #36818 üzenetére
Pont pár hete, mert előtte hűtési gondjai voltak a CPU nak. Akkor is volt vele ilyen probléma ezzel a kékhalállal egyben:
Leszedtem a vidikari driverét, és vissza raktam a régit ami még a telepítő lemezen volt..Aztán jó is volt, most kb egy hete írta ki hogy frissítenem kell a vidikari driverét , frissítettem, és most megint előjött, lehet a driver a hibája?
-
Atimen33
tag
Sziasztok!
Van egy HP 6550b notebookom, játék közben egyszer csak fekete lett a kép, aztán újra indítottam, egyből be is jött a Windows hibakeresője, amiközben ilyen szines lett a képernyő:Már korábban is előfordult ez a hibajelenség, van valakinek valami ötlete?
-
Tégla
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék, épp csinálok egy HP 15-d000sh típusú laptopot és a WLAN driver nem megy fel rá, minden más driver rögtön működik de a WLAN út közben megáll és semmi.
Pedig innen szedtem le minden drivert:
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?os=4063&lc=hu&cc=hu&dlc=hu&sw_lang=&product=6807344Esetleg van valami ötlet?
Köszi előre is. -
Valaki tudja esetleg, hogy ez a termék beépíthető-e egy HP ProBook 455 G1 notiba ? (csatlakozás stimm , de méretről nem vagyok meggyőzve - magasság) [link] - jelenlegi ODD (gyári) egy HP SU-208 DvD-RW amiről nem találtam méretbeli infót sehol...
L
-
Gedeon31
addikt
BIOS frissitéskor lett egy 2GB lemez a HDD-n, ezt lehet törölni?
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Dhampir #36808 üzenetére
Érdekes, de nem lehet máshogyan kikapcsolni csakis a touchpad driver feltelepítésével és akkor is csak magán a touchpadon a kis érintős részénél.
Eszközkezelőben nem akarnám teljesen letiltani, mert akkor egyfolytában tiltás/engedélyezés menne eszközkezelőben íráskor.
Az a kis érintőfelületes ki/bekapcs lenne jó, csak az a funkció a touchpad driver többi része nélkül, de gondolom azt nem lehet, hogy csak azt az egy funkciót kiszedni a driverből és valahogyan feltelepíteni rá, mondjuk jó lenne..
Egyébként azért nem teszem fel a touchpad drivert, mert egyszerűen ócska úgy ahogy van, nem jó vele egerezni és az oldalsó görgetés hiányzik. A mostani hpknál ezek a driverek már nem olyan jól működnek, mint a régebbi típusoknál.
Azt még hozzáteszem, hogy sokat használom a touchpadet. -
Dhampir
félisten
válasz
Ice&Lime #36807 üzenetére
Az eszköz letiltása lehetséges az Eszközkezelőben. Itt olvasható egy másféle megoldás.
Valamelyik F... billentyűvel nem lehet?
-
-
felis2
újonc
Sziasztok,
a napokban vettem egy HP 455-notebookot egy AMD A6 4400M apuval. Az a gondom hogy youtubon HD (1090p) video lejátszása akadozik rajt, nem is kicsit. A CPU 100% on megy, a lejátszás pedíg szaggat. A video lejátszást nem hardveresen gyorsítják már mostanában a GPU-val? Drivereket firssítettem, csak a videolejátszás fut, tehát más terheli komolyabban a rendszert a háttérben. A youtube 'html5ösként' nyitja meg/játsza le azt videot amit probáltam, nem flashban.
Van valakinek ötlete hogy mi lehet a gond és hogy miért szaggat a lejátszás? Vagy csak én várok túl sokat el a géptől
.
-
Ice&Lime
veterán
Lehet-e parancsikonnal megoldani notebookon azt, hogy az egérpad illesztőprogramja nélkül is be/ki lehessen kapcsolni az egérpadot?
(Az egérpadon van rá érintős funkció be/kikapcs, de az csak az illesztőprogrammal együtt működik. Direkt nem használom az illesztőprogramot hozzá). -
Dhampir
félisten
válasz
GrooveHero #36795 üzenetére
Fn + szóköz? (nem biztos, csak tipp)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest