Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
valeno
tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Köszönöm,hogy valaszoltal.
Itt mar jo parszor rakerdeztem,de a lenovo z50-70-t ajanlottak i5 4210u-s procival meg gt 840m-es videokartyaval,de en ezt gyengenek talalom,illetve lenovot garancia miatt se szeretnek venni,ezert gondoltam,hogy kulon topikokban rakerdezek hatha az ottani emberkek nem csak ezt tudnak ajanlani
-
Ice&Lime
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
Igen, engeriagazdálkodásban van benne.
-
Xantor
tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Ezt inkább op.rendszerben tudod beállítani.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
A hp leírásban szerepel az 1333MHz-es memória, de azt írja, hogy néhány processzorral csak a 1066 MHz-eset támogatja. A szóban forgó proci elméletileg mindkét (1066 or 1333) típust támogatja. Szóval van rá esély. De nem lenne egyszerűbb megérdeklődni a hp-tól biztosra?
(#37439) peter9228: akkor a drivereket ne a hp, hanem a saját oldalukról töltsd le és telepítsd.
-
bAtt001
addikt
válasz
GrooveHero
üzenetére
bizony és nem bántam meg, iszonyat jó gépecske
nekem csak egy dokkoló kell mert állandóan cipelem magammal a lakásban mindenhova meg egy magyar bill majd valamikor de az nem lényeges egyáltalán
8 giga ramos volt benne egy 750es vinyó de kicseréltem a régi 500asra ez jobb 
-
bAtt001
addikt
válasz
GrooveHero
üzenetére
laptop nem asztali, ezt nem fejlesztjük
kijelzőt meg felesleges is inkább veszel egy normális külsőt jobban jársz én is 160ért vettem azért fájna kiadni a 35-öt egy dokkolóra hozzá, de úgyis rászánom majd magamat 
-
bAtt001
addikt
válasz
GrooveHero
üzenetére
inkább arra irányult a kérdésem h van-e olcsóbban
de ha azt nézem h mennyi a gép listaára alapból nem sok a 35 se, de mivel én nem 500ért vettem nekem sok lenne 
-
206 cc
senior tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Értem..köszi közben a linket megtaláltam én is itt a PH-n.SSHD-t azért hanyagolnám ,mert van egy újszerű 500GB-s hdd-m de a rendszer gyorsabbá tételéhez jól jönne egy 60-100GB körüli ssd.
-
válasz
GrooveHero
üzenetére
semmi értelme, inkább sshd
nem véletlenül mondtam
ennyi erővel egy M5-be is tankolhatunk etanolt...
merugye elmegy vele oszt óccsó is -
206 cc
senior tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Pl.ilyen ugye?Csak azt nem tudom HP-hez is jó ez?
-
kmisi99
addikt
válasz
GrooveHero
üzenetére
Kénye kedve szerint állítja. Gondolom fullraterhelve nem bírja kiadni hisz így is meleg de azért szépen fel fel ugrál 2,7ghz körülig. Az aid cpuid kiírja milyen órajelen fut épp.
-
válasz
GrooveHero
üzenetére
ha garis, akkor a hibát garban orvosolják majd
-
válasz
GrooveHero
üzenetére
Nincs időm visszaolvasni, hűtőpasztázást csináltál már?
-
bAtt001
addikt
válasz
GrooveHero
üzenetére
szevasz kék fejű

-
Fritz Teufel
addikt
válasz
GrooveHero
üzenetére
Valószínűleg a túlmelegedés miatt áll be a kék halál. Ez védi a géped a fizikai haláltól. Ahogy fentebb javasolták, hőmérséklet mérés, de ha kézzel forró a notebook, az is árulkodó. Azért megy 100%-on, mert már ekkora fordulat szükséges a hűtéshez, de ha meghajtod, már az is kevés. Szervizben egy napra szokták vállalni a tisztítást 5-8.000 Huf magasságában. A processzorhűtőt és a ventilátort kell kitisztítani, majd újrapasztázni.
-
válasz
GrooveHero
üzenetére
Futtass hőmérséklet, figyelő (GPU-z, CPU-z) programot és kiderül. Az, hogy 100%-on megy a venti, még nem azt jelenti, hogy 100%-ban le is hűti a gépet.
-
válasz
GrooveHero
üzenetére
Ha minden igaz, hamarosan lesz olyan fólia, ami a kijelző fényétől már fluoreszkál. Azaz majdnem olyan lesz, mint a világító billentyűzet. Pár ezerért.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
Matrica nem oldaná meg? Tudom nem olyan, de olcsóbb.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
Tudod ki venni meg annyiért, akkor már inkább nem kellene.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
Képes lennél 30e-t kiadni egy világítós bill.-ért?
-
válasz
GrooveHero
üzenetére
A lámpaszerűség a fényérzékelő, ezzel méri a környezeti fényt a gép.
Tényleg nincs benne világítás.
-
wwhy
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
Egyértelmű ... neked csak kamera van.
-
wwhy
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
Nem is a bill. világít, hanem egy LED, ami a villanykörte mellett van, és ha benyomod a villanykörtét, akkor a mellette lévő kis fekete négyzet kipattan, és lőn világosság, mert a LED lefelé megvilágítja az alatta levő területet.
A másik a kamera. -
wwhy
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
A kijelző tetején lesz az, a villanykörte

-
válasz
GrooveHero
üzenetére
Igen, a kijelző tetjén van egy led, ez viágítja meg. Egyszerűen be kell nyomni, kinyílik és akkor világít, de elég zavaró, mert a kijelző alsó részét is bevilágítja.
Magyar billentyűt a swissparts-tól tudsz rendelni.
-
válasz
GrooveHero
üzenetére
Most mi is a kérdés? Ha majd cserélteted világítósra, akkor most nem világítós van benne... amit hol is lehet bekapcsolni?

-
GrooveHero
addikt
válasz
GrooveHero
üzenetére
Na megjött az árajánlat a szervíztől. Kapaszkodjatok meg, szereléssel együtt (1 óra 7k):
bruttó 419735Ft!!!

mindjárt írok nekik, hogy köszi, kettőt kérek

Elmegyek bankot rabolni, oszt ha sokáig nem írnék, akkó elkaptak

Hát Dreamcolor kijelzőm se lesz. Pedig eddig azt hittem, hogy a Quadro 5000M lesz a legdrágább a gépbe a maga 300k-s árával. Há nem

-
válasz
GrooveHero
üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék, az ára és a minősége miatt. Mondjuk a minőségérzet nagyon szubjektív lehet...
-
Dhampir
félisten
válasz
GrooveHero
üzenetére
Fn + szóköz? (nem biztos, csak tipp)
-
Dhampir
félisten
válasz
GrooveHero
üzenetére
Itt azt írják, hogy Az AHCI legnagyobb problémája, hogy amennyiben az operációs rendszer telepítése előtt a BIOS-ban nem engedélyezzük, akkor az utólagos módosítást követően PC-nk nem tud majd betölteni.
-
Dhampir
félisten
válasz
GrooveHero
üzenetére
Rufus-szal vagy Windows 7 USB/DVD Download Tool segítségével írd ki.
-
válasz
GrooveHero
üzenetére
A pendrive-boothoz nem kell driver, ezért is sikerült bootolnod róla. Nézd meg, hogy jó-e a telepítő, ami a pendrive-on van, sztem ott lesz valami bibi.
Vagy: telepítsd dvd-ről

-
Dhampir
félisten
válasz
GrooveHero
üzenetére
F10
-
válasz
GrooveHero
üzenetére
Nem FullHD az, hanem FullHD+ 1920x1200 felbontással, mint az ény Sárkányom is

Milyen a 8740w képminősége? Anno én is eladtam jópárat belőle, még magamnek is meg akartam tartani egyet, de pont a képe miatt nem tettem.
Komoly volt a listaára a HP-nál: 849 900.-Ft
-
Dhampir
félisten
válasz
GrooveHero
üzenetére
Elhiszem, hogy kibírod, de írtad is:
Annyira nem para, de azért bennem van a tudat, hogy ott van.Én nem bírnám ki.

-
Dhampir
félisten
válasz
GrooveHero
üzenetére
Nem lehet kicseréltetni a pixelhiba miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nekem csak egy dokkoló kell mert állandóan cipelem magammal a lakásban mindenhova meg egy magyar bill majd valamikor de az nem lényeges egyáltalán 

Pyttawrx