- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexwo
őstag
válasz
SeniorTilla #39999 üzenetére
Köszönöm a választ!
-
-
nexwo
őstag
HP ProBook 470 G2 G6W70EA laptopban két operációs rendszer van? (Win 7 Pro + Win 8 Pro)
Mindkét lemezt odaadják? (Esetleges újratelepítés) -
gyuszmó
őstag
Kedves Kollégák
Örömmel konstatáltam, hogy minden ellenkező híresztelés ellenére , hogy a kis pro.455 nem tudok játszani,csak 100 éves cuccokkal letöltöttem a Sniper Elit 3 at (2014.06 kiadás) közepes felbontáson szépen elmegy.
-
válasz
gyuszmó #39991 üzenetére
Szvsz az anyag fárad el rövid időn belül a 8 órás, hurcolós napi használattal: repedő burkolat, gallyra menő zsanérok, kopó billentyűzet, fényesedő tapipad, stb. Rövid időn belül hányás lesz az egész gép, inkább a napra néznél, csak a gépre nem.
130-150k-ért olyan használt üzleti notit legózol össze magadnak, hogy megszólal, és az életben vissza nem nézel a konzumer gépekre.
Laptopsystem.hu-n erősen ajánlott körülnézni. -
gyuszmó
őstag
Üdv
Többször olvastam, hogy az olcsóbb gépek ( pl probook 455 ) de más gyártóké sem alkalmas, nem tesz jót neki ,ha nap mint nap ingázunk vele.
Én pl rendes, kipárnázott hátizsákban hordom. Minek lehet baja, mi az ami sérülhet utazás közben ?
Nem arra gondolok, ha leejtem és fizikailag sérül.pl.......
"Ha otthon használod az asztalon, akkor 130 körül egy Dell 3543/5558 vagy Probook 455. Ha napi szinten hordozni is akarod, akkor már vagy használt üzleti, vagy feljebb kell menni, jelenleg 230k a legolcsóbb Probook 650"
-
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy a 8560p-ben lehet váltani az Intel HD3000, és a Radeon 6470m VGA között?
-
adatfalo
senior tag
válasz
SeniorTilla #39983 üzenetére
Szia!
Köszi, próbáltam fellelni a gyári drivereket, de a HP weblapján egyszerűen semmi nincs jelenleg ehhez a típusú gépekhez, de ha esetleg tudnál adni egy működő linket azt nagyon megköszönném. (google most nem volt a barátom).
-
Atomantiii
addikt
válasz
SeniorTilla #39986 üzenetére
Igen azt tudom, hogy a 32 bites nem használ annyit.
-
válasz
Atomantiii #39985 üzenetére
A bios látja, de nem használja. A 32 bites windows sem használja. A 64-es már próbálja, de nem sikerül neki.
-
Atomantiii
addikt
válasz
SeniorTilla #39984 üzenetére
Mint már írtam nincs nálam a gép, ezért fogalmazok én is így. De akkor továbbadom, hogy próbáljanak csak 1 rammal telepíteni, valamelyikkel hátha beindul. Csak az az érdekes, hogy a bios meg látha a 8 gigát. Azért köszi, remélem jutunk valamire.
-
válasz
Atomantiii #39982 üzenetére
Nem hiszem, a biosnak a ram kezeléséhe nem sok köze van, mármint azoknak a lehetőségeknek, amiket ott állítani tudsz. Mindenesetre töltsd be a gyári értékeket, azzal mennie kell. De szerintem rossz a ram, vagy a kettő nem bírja egymást.
Sokkal könnyebb lenne, ha leírnád, mi is történt valójában. Barkóbázni is lehet, de nem hiszem, hogy sok mindenkit érdekelni fog
-
-
Atomantiii
addikt
válasz
SeniorTilla #39977 üzenetére
Nem lehet, hogy a biosban kell neki állítani valamit? Valakinek valami ötlete még esetleg?
-
adatfalo
senior tag
Hello!
Kaptam megnézésre egy Pavilion DV6 3106sl-t
Elvileg ugye az integrált vga-n kívül kell, hogy legyen benne egy AMD-s is 5xxx valami, nos ezt az istenért sem tudom működésre bírni, ha feltelepítem a gyártó által ajánlott catalyst-ot, akkor azt írja, ki, hogy nem ismerte fel a videókártyát, ha mind két hardver engedélyezve van az eszközkezelőben, akkor 10 másodpercenként elsötétül a kép egy pillanatra, ha le van tiltva az amd-s vga, akkor működik a gép, csak ugye jó lenne az erősebb videókártyát használni. (ha meg a prociba építettet tiltom le, akkor szintén működik a gép, de az amd-s mellett ott a felkiáltójel, és nem ismeri fel...Volt már valakinek ilyen problémája, dell gépek tudom, hogy finnyásak az illesztőprogramok sorrendbeli telepítésére, a hp is ilyen volna? (egyébként a hp webes troubleshooter nem talált semmi frissítendő dolgot). Ráadásul, ha a linkelt oldalon megnézitek a driver-es oldalt, akkor azt írja, hogy nincs ehhez a géphez driver... így csak a google-ről különböző oldalakról tudtam levadászni a vga drivereket. (próbáltam már az amd oldaláról letöltöttet is)
Szóval teljesen meg vagyok lőve, ötletek?
-
Csokiii
aktív tag
Sziasztok
Kinéztem egy elitebook 8560p-t viszont német a bios. Tudok vele valamit kezdeni hogy angol legyen? -
Atomantiii
addikt
válasz
SeniorTilla #39977 üzenetére
Biosban látja a 8 GB-ot, de akkor megírom neki, hogy próbálja egyesével külön hátha úgy tovább megy a telepítő.
-
válasz
Atomantiii #39976 üzenetére
Az érdekes, mert a 32-es win7 ezt biztosan nem tudta kezelni. A 64 bites már igen, és gondolom valamelyik ram rossz, ami most derült ki.
-
Atomantiii
addikt
válasz
SeniorTilla #39975 üzenetére
Nincs nálam csak kérdezték tőlem, hogy mi lehet a gond vele, mert nem tudnak rá telepíteni win 8-at. Azért akarnak 64 bitest, mert 8 GB ram van benne.
-
válasz
Atomantiii #39974 üzenetére
próbálj meg 32 bites oprendszert tenni rá
-
Atomantiii
addikt
Tudtok tanácsot adni, mit lehet a probléma HP DV6-os laptopon, ha win 8 (64 bites) telepítésnél ez a hibaüzenet fogad?
IRQL NOT LESS OR EQUAL
Előtte win 7 32 bites ment rajta hibátlanul.
-
törölt tag
-
meili
tag
Sziasztok!
Kevesebb, mint egy éve vásároltam 2 db Lenovo B590-es laptopot, melyektől a hétvégén sikeresen megszabadítottak, így pótolni szeretném őket, de pár napig még csak az egyiket, mivel még egy kicsit reménykedek, hogy meglesz az emberem, viszont egyre mindenképpen szükségem van.
A Lenovók az alábbi paraméterekkel rendelkeztek:
- Intel Core i3-3110M 2.40GHz processzor
- 4GB DDR3 memória
- 500GB merevlemezzel
- Intel HD Graphics (2/3/4/5000) integrált videokártya
Az igazság az, hogy ezeket a gépeket kicsit lassúnak éreztem, mivel a munkahelyemen jóval erősebb gépeket használunk, ezért egy kicsit erősebb gépre neveznék be, mondjuk egy i5-ös procival, ha csak a proci teljesítmény növelése segít rajtam. Legfőképpen otthoni felhasználásra kellenének, de az egyiket szoftverfejlesztésre is használnám, bár arra nem szokott nagy erőforrás kelleni.
Az előző gépeket 120.000 Ft-ért vettem, most az elsőre olyan 150.000 - 160.000 Ft környékén szánnék.
Ajánlották a HP ProBook-okat, hogy azok minőségibb gépek, ezek közül mit tudtok ajánlani? De jöhet más megbízható típus is. Mielőtt ellopták őket, pont hallottam a rádióban, hogy egyes HP modellekre valahol valamilyen szülinapi akció keretében ingyen 5 év garanciát adnak. Erről tudtok valamit?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
válasz
fbeni91 #39969 üzenetére
Akkor modul szinten vagy szervizes, ami itt már kevés. Vagy alaplapcsere, vagy javítás, ITT érdeklődj.
A helyesírást azért kell nézni, mert - mivel itt írásban kommunikálunk - illik helyesen írni. Ha telefonon beszélnénk, ott mindegy, le tudod-e írni rendesen amit akarsz, vagy csak elmondani. Ez alapján sok minden kiderül a HSZ írójáról, intelligencia, iskolai végzettség, stb.
-
fbeni91
tag
válasz
SeniorTilla #39966 üzenetére
jó igaz nem úgy írják. de próbáltam eggyesek kedvé-ért le egyszerűsíteni a dolgott. akko CPU. ennyi. Helyes írást mért kéne nézni? én sem nézem senkijét.
más részt pedig szervizes vagyok. de sajnos az electronikai részhez nem értek, nincs micro electronikai végzettségem! :/
nem néztem le senkit, csak kár olyanokat írni h tápot néztem-e h jó? aksi jó-e? stb.....
thx... -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
+1
leírtad ami eszembe jutott amikor olvastam az írását az Úriembernek -
KZP
őstag
válasz
Ritkán értünk egyet, de most a szívemből szóltál!
-
válasz
fbeni91 #39965 üzenetére
Szerintem rajtad egy szerviz tudna segíteni. Ha már így letudatlanozol itt minket, mindegy, hogy nem tudsz helyesen írni vagy normálisan segítséget kérni, erre magad is rájöhettél volna.
Egyébként nem tudom mit értesz az alatt, hogy proci chip, de ilyen nincs, ebből látszik, hogy nem igazán értesz hozzá. Ezért sem szép, amit írtál. Először magadból indulj ki mielőtt akár feltételesen is ócsárolsz másokat, mert a tudatlanság, hozzá nem értés, amit el akartál kerülni, ott van veled
Ha nem kap tápot az egész alaplap, azaz nem villog a capslock, numlock páros, akkor az alaplapon lévő tápáramkörben kell keresni a hibát így első körben.
-
fbeni91
tag
Üdv Srácok.
Lenne egy nagy problémám! LAPTOP!
Most hírtelen nem találtam megfelelő forum szobát hozzá. :/ Remélem tudtok segíteni!?
Lenne egy HP 15 - N000SH laptop-om. és egyik napról a másikra Se kép se hang!
Se töltőről se aksiról. :/
2 aksival is próbáltam. 2 töltővel is de semmi. lehet problémás ez miatt az elem meletti vezérlő chip?
vagy proci chip?
töltőre dugva a csati meletti vissza jelző led sem világít!!
Ötleteket várok!
Tudatlanok. kezdő próbálkozók kíméljenek! köszönöm! -
Thusor
őstag
válasz
SeniorTilla #39962 üzenetére
Akkor gondolom ezt garanciába cserélik. Még november végéig garanciális a gép. Melyik szervíz ajánlott most garanciában?
-
-
Thusor
őstag
Van nekem egy HP elitebook 2540p notebookom, aminél ma vettem észre amikor bekapcsoltam, hogy a monitor közepén egy szürkés csík jelent meg. De az a csík néha voltoztatja a színét is, attól függően mi volt a háttér szine amit megjelenített a monitor. Biosban, bootoláskor és a windows alatt is csinálja. Ha egy kicsit megnyomom hátúlról a monitort akkor abba hagyja de mozgatásra újra visszajön. Szerintetek mi lehet a baja? Esés, ütődés nem érhette a gépet. Mindig asztalon használom, szálításkor pedig laptop táskában van.
-
szata.68
senior tag
Helló
8440p laposom van,gyári win7-tel,amit most frissítettem win10-re. Olyan bajom van,hogy hiába tettem fel az audio,meg a video drivereket,néha a filmek kockásodnak,kikapcsoláskor a hangszóró meg "csattan" egyet. A karácsonyfaizzón a némítás gomb sárgán világít a kék helyett (mintha le lenne némítva), de mégis ad ki hangot. (a némítás működik,de marad a sárga szín).
Megnéztem a HP oldalát,meg a Softpaq-ot is,de egyik sem tud drivert ajánlani,a Win7 volt az utolsó.
Lehet,hogy így marad,nincs tovább támogatás? Esetleg valaki nem jár(t) hasonló cipőben?Üdv.
Tamás
-
Picturemaker
őstag
Üdv!
Pavilion 15-p257nh laptopnál telepítés után (Win 8.1) marad néhány "ismeretlen eszköz" illetve egy "PCI titkosítás/visszafejtési vezérlő" amihez nincs driver. A HP honlápjáról mindent felraktam amit felkínál, a Win Update nem talál semmit. Ilyenkor mi a teendő?
Köszönöm.
-
Viktor77
titán
Na, töröltem az agymenést, térjünk vissza a topic témájához, ha kérhetem.
-
válasz
GEPESZ66 #39933 üzenetére
CSAK azért gyártják, mert kell egy olcsó belépő modell is a konkurencia nyomása miatt.
A kérdés nem ez volt, hanem az, hogy érdemes-e ilyet venni, vagy egy probookot. NEM érdemes, mert sokkal gagyibb, mint a probook.
Nyilván vannak és mindig is lesznek, akiknek megfelel a legolcsóbb belépőszintű termék is, de aki minőséget akar, az vegyen ettől magasabb kategóriás gépet.
-
gyuszmó
őstag
Üdv Urak
Nektek sikerült az ujjlenyomat olvasót használni más opcióra mint belépés ? Netes fiók pl vatera ?
Izgatja a fantáziám , hogy azt használjam több helyen, elvileg a rendszer tudja is, csak ezt a gyakorlatban még nem látom, tudom.
Köszi
-
GEPESZ66
veterán
válasz
SeniorTilla #39931 üzenetére
A feleségemnek otthonra vettünk 1 éve egy HP250-et,semmi bajunk vele.A vele egy árban lévők is hasonlók voltak.Szerintem ez is pénztárca függő.Ha nem fogyna,nem gyártanák.
-
-
Khelben
nagyúr
válasz
Indirana #39929 üzenetére
A 455-öt vedd. A 250-es a teszkó gazdaságos tejfölöspohár kategória. Esetleg érdemes megfontolni a Fujitsu A514-et, ennyiért kapsz SSD-vel szerelt változatot is és azért az Intel platform jobb, mint az AMD (kisebb fogyasztás, kisebb melegedés). Ha meg hozzátennél még 10k-t, akkor ott az Asus K501 fullhd kijelzővel, fém házzal, erősebb vga-val. Jelenleg ez a legjobb ár-érték arányú gép a 200k alatti kategóriában.
-
Indirana
újonc
Sziasztok!
Véleményt szeretnék a két gépről:
http://www.laptopszalon.hu/laptop_notebook/hp/HP_ProBook_455_G2_AMD_A6_Pro-7050B_4GB_750GB_AMD_DOS_Ezust_G6W40EA_13704.html
http://www.laptopszalon.hu/webshop/product/?search=hp+250+g3++k3x71#pid_16759
Minimális munkára, filmnézésre és a szokásos egyebekre lenne használva.
Játék inkább csak a régebbiek.Ezért talán a második is elég lenne, de megtetszett az első masszívsága,
és az 5 év gari. Mit gondoltok róla? És esetleg a második helyett hasonló tulajdonságokkal rendelkező gépet tudnátok ajánlani? Köszi -
GEPESZ66
veterán
A HP250 G2-re telepítettem a WIN10-et. Az eszközkezelőben van egy kérdőjel. A HP Wirelles Button Driver kellene neki.
Honnan tudom ezt letölteni?
A HP250 G2 letöltéseinél a HP oldalán nem találom. -
kmisi99
addikt
válasz
Khelben #39926 üzenetére
Nekem is ez a firepro van benne, de attól eltekintve, hogy meghülyült a hűtés, néha jó néha leáll aztán órákon át nem jó, néha pár percig jó stb. Szóval ez előtt hibátlan és halk volt a hűtés. Igen azt tudom, hogy nem szabad a TDP-t nagyon túllőni. A firepro 35w os, olyan 50w ig talán lehet esély, némi hűtés módosítással. Gondoltam rá, hogy a VGA memória chipekre gap pad helyett gyártok pont akkora méretű réz lemezt. Azaz jóval nagyobb hőátadó felületet kap 10x jobb hővezetéssel.
-
kmisi99
addikt
Lenne egy olyan elképzelésem, hogy a 8560w elitebook gépemnek van pár apró problémája de azoknak a megjavítása nagyobb összegekbe kerülhet nekem. Ezért gondoltam arra, hogy új gép helyett szét fullozom ezt a gépet ahogy tudom. Gondolok itt erősebb vga kártyára például. Esélyes, hogy a HP a bisoban letiltotta a gyáritól különböző videokártyákat?
-
dani9228
csendes tag
Üdv! Az lenne a problémám, hogy a 6530b típusú gépem kijelzője magától kikapcsol időnként.Szerintetek mi lehet a problémája?
Köszi! -
gabee jr
tag
!Update!
Előzmény.
Utózmány:
Mindenki aki nem akar úgy járni, mint én (lásd előzmény), mentesen rendesen, és írja fel a rohadt Windows aktiválókulcsát, hogy ne kellejen ezzel szarakodni egy Windows tiszta telepítéskor. Ezzel a progival a BIOS-ban lévő gyári licenckulcs is kiolvasható. (nagyon sok hulladék van a neten, ami nem tudja ezt)A BIOS-ban kódolt/tárolt aktiválókulccsal csak a gyári állapotú oprendszer aktiválható, frissített rendszer nem! Tehát, mint esetemben, hiába volt meg a BIOS-ból kiolvasott gyári licenckulcs, azt a Windows 8.1-es telepítő nem fogadta el.
Ha valakit mélyebben érdekel a dolog keressen meg privátban, nem akarom szétoffolni a HP fórumot, mert igazából ez brand és típusfüggetlen probléma, azt meg mondjuk pont véletlen, hogy nekem egy HP laptopon jött elő a gond...
-
OnlineWolf
tag
Használ itt valaki HP ProBook 470 G2, Intel® Core™ i5-4210U AMD Radeon™ R5 M255 2GB DDR3 specifikációval rendelkező notebook-ot?
-
gyuszmó
őstag
Üdv
Szeretném használni az ujjlenyomat olvasót, de azt írja a rendszer,hogy nincs csatlakoztatva az olvasó .
Mit kell tennem ?
köszi
-
b.kov
senior tag
Sziasztok!
Probook 450 G2-t használok win10-zel. Tegnap még ment a jack dugóm, ma már nem. Egy új hangeszköz volt beledugva a gépbe, lehet ez okozza a gondot. A DTS Sound felismeri, hogy ki-be dugom a jacket, azonban hang nincs. Beállításokat nézegettem, de nem igazán találtam semmi említésre méltót. Valaki tudna esetleg segíteni?szerk.: Megoldottam.
-
OnlineWolf
tag
válasz
SeniorTilla #39903 üzenetére
A mobiltelefonok is újonnan a boltban ezért vannak 50% körül.
-
-
aktív tag
válasz
OnlineWolf #39900 üzenetére
Köszi a segítséget, akkor nem a géppel van probléma.
I7-4510U, Intel HD Graphics 4400
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Lenovo mini laptop suli kezdésre!
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Omen - i5-7300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest