Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Goatman
üzenetére
Attól függ, mekkora a kettő közötti árkülönbség. Ma beszéltem egy 8730w tulajjal, aki ugyanebben a dilemmában van (érdekes, az üzleti gépekben is elromlik az akkumulátor, nem csak a pavilionokban
) és azt mondta, hogy a gyári 26, az utángyártott 18-19 ezer. Simán nem éri meg utángyártottat beletenni szerintem, legfeljebb akkor, ha féláron vagy alatta van. -
Tikakukac
titán
Na. Mivel a net és fórumok agyig vannak lapátolva félinfókkal, így leírom akinek később kell: a 8510W tud SATAII-t.
Tag: Sata2 Sata 2 SSD SATAII átvitel sebesség -
Goatman
aktív tag
Hello!
Hozzám került egy 2710p, látszólag haldokló akksival. Eredeti holmi; AIDA64, BatteryBar, minden 0%-os elhasználódást ír, mégis alig lehet 1 órát kicsiholni belőle. Megpróbáltam BIOS-ban járatva Self-Testtel kalibrálni, ott tűrhetőbb, de másfél órát ott sem haladta meg a kapacitás. Tesztek szerint ennél azért lényegesen többet kéne bírnia..
Érdeklődnék, van-e valami megoldás a problémára, ami elkerülhette a figyelmemet a netes olvasgatás közepette, illetve kérdeznék is elsősorban tulajoktól, hogy van-e olyan utángyártott akksi, amibe érdemes befektetni, vagy kizárólag eredetit válasszak, ha úgy alakul?
-
johndeegwed
tag
Na valaki????
Hello mindenki segítségeteket szeretném kérni.
Tegnap vásároltam egy Hp 6370s típusú laptopot.
Problémám az vele hogy fényerőt nem tudok állítani rajta hiába nyomom fn+F7-8.
nem változik semmi , esetleg biosban kell állítani valamit????
Remélem tudtok segíteni. Előre is köszönöm a válaszokat -
csonti07
tag
Sziasztok, ki szeretném tisztítani a 4530s-em hűtését, mert az utóbbi időben nagyon lelassult és lehet ki szeretném tisztítani a hűtését, hátha az felel érte, valaki tudna esetleg honlapot linkelni, vagy segíteni ez ügyben?
előre is kösz. -
albi31
aktív tag
válasz
tamas.nick
üzenetére
de ez nem kijelző probléma,nálam eddig mindig kábel volt,vagy megtakarítottam az érintkezőket,és jó volt minden.... a kábel meg garanciás,megkaptad a régit?
-
tamas.nick
aktív tag
válasz
albi31
üzenetére
Ha visszaviszem az egész kijelzőt kicserélik, annyit mondtak, hogy ha visszatér a probléma, akkor LCD csere lesz, azt meg nem akarnám, mert ha nem mozdítom el a fedelet a képernyő se vibrál.
A hűtőventilátorért is el akartak kérni 20eFt-ot, akkor a kijelző mennyi lehet? (4eFt-ért vettem ventit azt megoldottam
) -
albi31
aktív tag
válasz
tamas.nick
üzenetére
nekem úgy tűnik,hogy nem cserélték ki a kábelt,vidd vissza!
-
tamas.nick
aktív tag
Sziasztok!
HP G62-es noteszem képernyője [ezt] produkálja, ha mozgatom a kijelző fedelét. Szervizben is volt, ahol kicserélték az LCD kábelt, pár napig jó volt, de újra visszatért a probléma. Mit kellene kicserélni/javítani? Remélem nem az egész kijelzőt.
-
-
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Humansoft, vagy Notebookstore. Szerintem.
-
KilgoreTrout
senior tag
Sziasztok,
Garanciális Elitebook-ot hova érdemes vinni javítani? Látom elég sok szervizpartner van, de nem tudom melyikről mi a vélemény, van-e preferált illetve van-e olyan, amitől óvakodni kéne.
Előre is kösz.
-
mlkcy
csendes tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Szia,
köszönöm szépen. valószínűleg ez lesz a megoldás...
üdv
-
-
Répapüré
tag
Sziasztok!
Nem ide tartozik, de tudtok megbízható embert aki olcsóbban árul fényképezőgépbe való memóriakártyát/SD/
beteszi egy borítékba és elküldi?
Vagy nem érdemes sokat variálni, irány a Tesco?
Köszi. -
qwertly
addikt
Sziasztok!
HP2530p notiba csak meghatározott a HP által jóváhagyott 3G modemet lehet beépíteni?Vagy mehet bele miden típusú? -
mlkcy
csendes tag
Sziasztok!
Ötletet / segítséget szeretnék kérni.
A napokban sikerült leejteni a HP Pavilion dv6-os gépemet (2,5 éves). A gép laptop táskában volt, lépcsőre esett és kb. 50 cm-et zuhant. Azóta a dvd meghajtó nem működik. Elkezdi felpörgetni a lemezt, aztán "nyög" egyet és leáll.
Esetleg van valakinek valami ötlete? Itthon meg lehet javítani, vagy ez csere?előre is köszönöm,
üdv,
mlkcy -
mSchumi87
senior tag
Akkor nem parázok

-
derapo
tag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Na most adtál egy jó ötletet. " szerintem nálad még van valami."
Na eszembe jutott hátha a táp a hiba.-beraktam az akksit,kihúztam a töltőt..és lám..3Dmark vantage..06 simán végigment.
Visszadugtam,újra kezdtem a tesztelést,2 perc puff kikapcs.Ati controll centerben powerplay gpu maxra van állítva..szóval nem veszi vissza a teljesítményt. Nem mpondom,hogy nem meleg..gpu-z 73-74 fokosnak mutatja.
Most akkor a táp(töltő) a hibás?
-
mSchumi87
senior tag
Ha már téma van rola akkor feldobnák egy képet hogy ez normális értékek?
Csak netezek es semmi más
-
-
mSchumi87
senior tag
Mivel a Desktop-ba van egy Samsung 840 120GB-as SSD, lehet kiprobalom a Kingston V300-ast, szerintetek?
-
mSchumi87
senior tag
Akkor biztosan veszek en is bele egyet, es az aku is továb bírja így? Ja es a régi HDD csak kiveszem es az ujjat be? semmi komplikált beszerelés? Mivel még csak desktop PC-ket szedtem szét.
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok HP Probook 4510s-be szeretném a normál HDD-t SSD-re cserélni, lenne pár kerdésem:
1. Simán be megy a régi HDD helyére?
2. Mivel a notebookokban nincs anyira jol megoldva a hutés, nem lesz baj neki a magasab homerséklet?
3. Menyi a max homerséklet amit egy SSD még károsodás nelkul bír?
4. Mivel csak netezésre van a notebook elég egy 80GB? windows + programokra?
5. Nagy kulombség lesz gyorsaságban az eredeti HDD-hez képest?
6. Jobb SSD-be invesztálni mint pl rammokba?Kb enyi lenne koszi elore is a válaszokat
Kérek pár bevált SSD típus olyan 80GB-100GB-ig amit ajánlanátok.
-
johndeegwed
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
SeniorTilla____ Windows 7el vásároltam eredetileg vista volt rajt ezt onnan tudom h rajt van a gyári cimke és termék kód
Répapüré_____ Sajnos nincs lehetőségem sem 9-10 éve win felhasználó vagyok próbáltam a rendszeren bellül mindent amit lehet de nem találtam energia sémáknál és általad említett helyen sem (Win 8 és Win 7)
-
Tikakukac
titán
válasz
derapo
üzenetére
rmclock és alulfeszelni amennyire lehet.
Aztán lehetőleg egy nagy (nem 14 centi, hanem 24) központi ventis szabályozható hűtőpadot alá.
Ha a hűtő deformálódott, akkor egy 0.3-as tisztaréz lemez még segíthet a felületek között, elég sok gépnél hozott már 5-10 fok között, de ezt kétlem, ennél ilyen gond még nem nagyon volt.
Ha mindegyik megvolt akkor kutass neten, a kettővel ezelőtti szériához van videó és leírás, hogyan kell a ventit fix maxosra kötni, mert úgy nem hevül túl, és kis kapcsolóval lehet kapcsolgatni. Elég kókány, de ez a hűtés ennyit tud. Végső megoldás: elad, relatíve kis bukóval, meglepődve tapasztaltam, hogy szép áron elpasszolható.
-
derapo
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
A ventit nem cseréltem,de az pörög mint a dreidel..

bios-t is cseréltem..mindet kipróbáltam.Most tanácstalan vagyok.
Pedig úgy szeretem ezt a gépet..

-
válasz
johndeegwed
üzenetére
gyári windows van rajta?
-
-
Répapüré
tag
Ezt el kell mesélnem.

Tudom, barom vagyok, ezt fölösleges megírni.
Rádugtam egy USB-s hangszórót a laptopomra és már nem akarom használni.
Kihúzom az USB-ből, továbbra sem szólal meg a laptop hangszórója.
Rögtön szoftveres beállításokra gyanakodtam, kerestem, állítottam, idegeskedtem, semmi....
Ma munka közben rájöttem, hogy basszus,elől a fülhallgató csatlakozójából is ki kell húzni,ennyi a megoldás.
Csak azért írtam le, mert néha rögtön bonyolult, szoftveres hibára gyanakszunk, pedig csak figyelni kéne kicsit.
-
Répapüré
tag
válasz
johndeegwed
üzenetére
Szia!
Win7-nél, de biztos más rendszereknél is hasonló:
A háttérképed közepén jobb egérgomb, aztán megjelenítés és ott megkeresed a fényerő beállítását,kilikkelsz és húzogatod alul a csúszkát.
-
derapo
tag
Sziasztok!
Van itten egy DV6 1223Sl teljesen gyári konfig,nincs benne cserélve se cpu,se ram,se hdd,se semmi,szóval gyári.

A problem: túlmelegedik. már megtisztogattam ( nem vót eccerű szétszedni ) újrapasztáztam is.De ha valami játékot indítok el akkor kb..5 perc és lefagy.
Egyébként nem csíkoz,nem mutat semmi rosszat mindennapi használat során,net,film minden megy..kivéve HD..az megizzasztja..és lefagy
Mi lehetne tenni?
-
johndeegwed
tag
Hello mindenki segítségeteket szeretném kérni.
Tegnap vásároltam egy Hp 6370s típusú laptopot.
Problémám az vele hogy fényerőt nem tudok állítani rajta hiába nyomom fn+F7-8.
nem változik semmi , esetleg biosban kell állítani valamit????
Remélem tudtok segíteni. Előre is köszönöm a válaszokat -
qwertly
addikt
Sziasztok!
A hardver aprón láttam egy több év garival rendelkező 1.8 ssd SAMSUNG PM800 128GB mSATA - 24.990Ft ez jó lenne a HP2530p notimba?kaptam linket az egyik kedves fórum tagtól is
,amelybe szerepel 1.8 ssd meghajtó de ott csak 1 hónap garit ad az illető. -
válasz
frostkald
üzenetére
XP-t már nem kéne használni. Nem támogatja a legújabb böngészőket (IE-t is csak 8-ig támogatta,a lagfrissebb jelenleg a 10-es) Ráadásul a Microsoft nem hoz rá frissítéseket,így komoly veszélyt jelenthetnek a biztonsági rések)
Cikk példaMindenesetre először rakjál fel frissítéseket (böngészőhöz,flash player-hez,esetleg a rendszerhez is) és utána is próbáld ki,hogyan működik. Ha még mindig akadozik,nincs több ötletem.
-
frostkald
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám akadt hogy mióta újra telepítettem a laptopomat,azóta akadoznak a böngészőben a videók. (Chrome-ban,Firefoxban,Explorerben,Operában egyaránt) . Már vírusírtóztam,töredezettség mentesítettem,töröltem mindenféle felesleges fájlt,a registryt is javítottam de semmi. Nem egy mai csúcs kategóriás gép a laptopom,de a videóknak jól kéne futnia mert idáig jó volt minden. A netem is gyors,10 megás. Használtam már CCleaner-t,Advanced System Care-t, de semmi javulás. A flash playerben letiltottam a hardveres gyorsítást de semmi változás. Néztem a feladat kezelőt videó lejátszásakor 60-80 % között mozog a proci.
Laptop:
Hp Compaq nc6000
Proci: Intel Pentium 1,6
Ram: 1gb
Videó: Radeon 9600 32 Mb
Merevlemez: 80 gbÖrülnék ha tudna valaki segíteni!
-
qwertly
addikt
válasz
Dhampir
üzenetére
Pedig elég jó kis extra dolog,azt írták a Thinkpad okosok ,hogy ott is Thinkpad x200 seriátol van így és ha kiveszed az aksit akkor nem megy de ha vissza teszed akkor újra működik ez a funkció.Gondolom hátha van ilyen a HP üzleti vonalán levő gépekben is?De akkor talán nincsen.
-
Esetleg ProBook 6-os szériához nincs valakinek elfekvőben 1-2db alaplap tartó és cpu hűtőventi tartó csavar? Nagyon hálás lennék.
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Voltam egy eladónál aki Thinkpad árult megmutatott egy olyan funkciót amelyet hasznosnak láttam.Kikapcsolt gépnél ha végig húzta az úját a fingerprint fölött bekapcsolt a noti
.Ilyen funkció van a HP 2530p notiba? -
-
Daert
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Akkor inkább EZ
-
-
Daert
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Természetesen,azt tenném fel amit a géphez gyárilag kiküldött a HP support.
2db DVD lemez.
Akkor elég a 16-os is ha lemezenként teszem fel a pen-re,gondolom.....
-
-
Daert
őstag
Természetesen a gyárit szeretném használni,és ha így megoldható a bootolás akkor veszek egy pendriveot és azzal csinálom végig.
Eddig még nem tudtam kipróbálni mert 8gb-os a legnagyobb pen-em és arra nem megy rá a recovery disc -
Daert
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Alternatív megoldást használtam.
Viszont az lehetséges hogy a recovery lemezeket teszem fel Pendrive-ra a fentebb említett progival?
Ha az SSD az optikai meghajtó helyén van és a HDD a gyárin akkor minden gond nélkül felismer a rendszer mindent.
-
-
Daert
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Az a baj hogy akkor nem tudom a recovery lemezről a bootolást végezni.
Lehet olyat csinálni hogy veszek egy 16/32Gb-os pendrive-ot és arra teszem fel a gyári recovery lemezeket a Windows 7 USB DVD Tool progival,így kin tudom iktatnia lemezről bootolást. -
-
Daert
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Az a furi hogy eddig is az SSD-n volt a rendszer,de az Optikai meghajtó helyén,míg a gyári HDD a rendes helyen.SSD firmwaret hogy tudok frissíteni?
-
-
Daert
őstag
Üdv.
Már egy ideje használok a DV6-os notimban Samu SSD-t,de most gondom van.
Újra szeretném húzni a rendszert a gyári recovery lemezekkel.A HDD helyére betettem az SSD-t.Bootolás nemmegy,A HDD teszt 50% körül elvérzik és azt írja ki hogy Failed HDD.A Bios sem látja az SSD-met.Mit csináltam rosszul? -
-
Répapüré
tag
Látom, nem sikerült eldönteni,a futás jobb sport e vagy jobb edzőterembe járni?

Én sokáig tájfutó voltam és van némi porckopás a térdeimben,de ennek ellenére sem nevezném egészségtelen sportnak,aztán edzőterembe kezdtem járni és most sokat biciklizek ha tehetem.
Ha az előző vita kifulladt,gondoltam, ajánlok újat.
Pont annyira értelmetlen és ez sem vezetne sehová.
-
Tikakukac
titán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Okés, akkor írjunk listát és engedjük egymásnak az embereket? Vagy ez így hogy? És decibelmérővel megnézzük melyik tábor röhög hangosabban?
Neked sem kell megértened honnan van tapasztalatom. Nekem is van ügyfelem, most meg már főleg. Plusz én egyedül dobozos kora óta használtam egy gépet annyi ideig, ameddig a kedves ügyfelek elég valószínűtlen. Úgy, hogy nekem van fogalmam másról is, a konzumer vásárlóknak meg hát ritkán. És akkor finom voltam. Dettó van szervizes ismi nekem is, az ő véleménye is ér valamit. Akkor egyezzünk ki döntetlenben.
Én is ezt mondom. Van itt egy olyan ember aki ült egy autóban 0km-es korától egészen 450.000km koráig, meg egy olyan, aki nem. Mindenki eldönti mit hisz.
Eszem ágában sincs sértést tolni Rád, vagy bárki másra. Csak az zavarja a csőrömet, mikor valaki megmagyarázza azt, ami megtörtént, létezik, láttam, átéltem, az valójában nem történt meg, nem létezik és biztosan álmodtam. Aki kíváncsi pedig hamar megöregszik, könnyű a billentyűzet mögül becsmérelni a másikat, hogy nethuszár, szintén. Hidd el, a tanszékvezetővel egyetemen ugyanolyan borzasztó modorban beszélgettem, mikor már láttam rajta, hogy itt bizony valakinek elgurult a gyógyszere és totál hülyére vesz. Pedig ő azért elég nagy ember és durván le tud szívatni.
Borzasztó tulajdonság, én is utálom magam ezért, de sajnos ha nem tudja valaki 1:1 cáfolni azt, amit én átéltem, akkor felőlem lehet a Jóisten is, nem fogok behajolni előtte, az hiteltelenné tenne, az meg nagyon szar dolog. Számomra legalábbis. Úgyhogy ne, ne légy kíváncsi rá milyen vagyok ilyenkor szemtől szemben sem, mert még rosszabb leszek.
Részemről pedig semmi gondom ezzel az egésszel, én továbbra is küldöm hozzád az ügyfelet, ha épp olyan géped van ami neki kell. Függetlenül mindettől. Mert nem Veled van bajom, csak egy állításoddal, vagyis inkább annak a körítésével.OFF vége, tényleg. Megbúbolnak minket.
-
qwertly
addikt
válasz
AxBattler
üzenetére
Szia!
Köszi a választ,azért tipródok mert inkább meghagynám a dvd írót mert az oda váló keretet amellyel nincsen gond 13000FT láttam és külföldi lapon.Volt itt is a hardver aprón de 6500FT de már elfogyott és még sajnálnék kiadni rá annyit.DE ugyanakkor ezek az 1.8 ssd másra nem tudom használni csak ebbe a notiba és ha a notebook tönkre megy fillérért árulhatom itt.Így ha lenne ODD keret amellyel nincsen gond és lehetőleg gyári,az árra max 6-7 ezer forint akkor egyértelmű lenne a dolog. -
válasz
qwertly
üzenetére
Az nem jó, msata méretű, azt pedig nem kezeli a Te géped!
El kell döntened, hogy hova akarod rakni (a HDD helyére, 1,8'-es méretben, vagy az ODD helyére, egy caddy-ben, 2,5 méretben), és ennek megfelelően keresni:
Samsung 1,8" 128Gb-os SSD
Samsung 840 Basic 2,5" 120GB -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék
,HP2530p notebookomba keresek ssd meghajtót eben a hirdetésben szerepel a SAMSUNG PM800 128GB mSATA.Ez jó ebbe a notiba?Másik nézegetem dokkolót hozzá 9 cellás akkuval használom így is rá lehet a dokkolóra tenni,vagy kikel szedni az akkumulátort? -
válasz
Tikakukac
üzenetére
Engem azért ismernek itt néhányan a fórumon, ők is jót fognak röhögni azon, amit leírtál.
Az én tesztem sok ügyféllel zajlik, akik tőlem vették a gépeiket, és visszajeleztek pl. a köv. vásárlásánál arról a típusról, amit haználtak (pl. dv5). Több olyan vevőm is van, aki HP szervizben dolgozik, azért az ő véleményük is ér valamit. Nem kell megértened, hogy miből és honnan vannak a tapasztalataim.
Még 1x modom, hogy majd mindenki eldönti - ha érdekli ez a vita - kinek hisz.
A sértésekkel csak magadat minősíted. Könnyű a billentyűzet előtt ülve cinikusnak és bátornak lenni, kíváncsi lennék mi maradna ebből szemtől-szemben.
-
Tikakukac
titán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Aztaleboprultszivarvégitneki. Neked aztán lehet időd, ha több száz volt, akkor az életedből csak dv5 és dv6 előtt elöltöttél alsó hangon fél évet, de inkább többet. Tisztán, és gépenként 24 órát számoltam csak, ami ugye az én ~800 napos tartós tesztemhez képest simán mérvadó, sőt, többet ér. Jah
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hint: Jobb napokon ~ 50 gép nekem is átmegy a kezeim között, de eszembe nem jutna vauvauzni olyannal, akinek over 4 éve van olyanja, mert bizony ő tudni fog olyat amit én nem.Na ezután tényleg mindenki eldöntheti kinek hisz, hiszen ha ilyen kaliberű dolgokkal nyomulsz, akkor alsó hangon lehet 200 alteregód és 0-24-ben gépek előtt ülsz. Ami azért már valami.
Még egyszer elnézést, nem tudhattam, hogy rólad van szó, így már érthető. /cinizmusKönyörögve kérlek, fejezzük be. Én tényleg tisztelem a munkásságod és minden mást is. Csak ne akarj már egy olyan tulajjal vitatkozni egy gépről, aki alsó hangon 10* annyit vert bele egy típusba, mint Te és álmában csavarra sorolja neked a gépet, és fordulatszámokra bontva tudja a ventivezérlést. Mert akkor azt kell feltételeznem direkt szórakozol.
-
Répapüré
tag
válasz
albi31
üzenetére
Én sem értettem , mi értelme volt belefújni levegővel,nem érettem, hová kerül a por és kicsit aggódtam, hogy túl nagy légnyomás esetén árthat is a dolog,de szervizben csinálták előttem és azt mondták, ha nem javul vigyem vissza, szétszedik.Oda biztosan nem fogom vinni tisztításra.
Letöltöttem az általad javasolt progit.
Cpu : 58
Cpu 1 mag:56
Cpu 2 mag:56Cpu dióda : 42
Nyitott ablaknál vagyok, 21 fokos lakásban.
Hűtőventillátorok :
Gpu 30 %
Feszültség értékek:
Cpu mag 0,95 és 1,7 V között ingadozik.
CPU kihasználtság jelenleg max 10 % körül ingadozik,inkább kevesebb.
Jó kis progi.megtudtam, hogy az akku elhasználódása 56 %-os.
Remek.Van egy üres PCI expers vezérlőm,tenni kéne oda valamit.

A Bios frissítését ajánlja, de nem tudom, érdemes e...?Köszi, hogy ajánlottad, megtudtam, hogy a memóriám 2008-as, a BIOS is....A gépem is 2008-as lehet.
Bocsi ha túl részletes voltam, de új nekem a program és bóklásztam benne.
Úgy sejtem, a korához képest nincs rossz állapotban a gép,talán az akku a gyenge pont és modernebb, több memória sem ártana, bár nem érzem kevésnek a jelenlegit sem. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
) és azt mondta, hogy a gyári 26, az utángyártott 18-19 ezer. Simán nem éri meg utángyártottat beletenni szerintem, legfeljebb akkor, ha féláron vagy alatta van.

)

Ott lenne nem indulás, szemetelés, totál halál és ezer másik módja. Ez "ilyen", bár mondom, ennyire durván nem kéne melegednie, a hűtés alulméretezett, okés, de szerintem nálad még van valami.

.Ilyen funkció van a HP 2530p notiba?

Pyttawrx