- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
albi31
aktív tag
válasz
Répapüré #30994 üzenetére
olvasd csak nyugodtan el,aztán legközelebb tudod,hogy reagálj,nem egy homokozóban játszottunk,úgy hogy ennek megfelelőn a mondatokat,nem az életedet forgott kockán,úgy hogy ennek megfelelően!...mellesleg nem rajtad nevettem,hanem a szituációra volt a reakcióm,de ehhez is kellene némi...na mindegy,nem szemetelek!
-
Dhampir
félisten
válasz
Répapüré #30994 üzenetére
Szia!
Képernyő mentések ellen ad védelmet például a Zemana AntiLogger, amely a billentyűzetleütést naplózó keyloggerek működését is megakadályozza. Ez nem a webkamerán keresztüli kémkedést jelenti, de azért hasznos program.
Néha ingyenes licenccel is beszerezhető.
Fizikai védelmet biztosító egyszerű megoldást jelent, ha egy kis, meghajlított papírdarabkával letakarod az optikát.
-
Répapüré
tag
válasz
Dhampir #30980 üzenetére
Szia!
Újra elolvastam a bejegyzésem, mert kezdem itt furán érezni magam,de bárhogy nézem,egyértelműen fogalmaztam.Egyik esetben sem ültem a gép előtt.Tudod, ha a gép mögött tevékenykedek, nem látom, be van e kapcsolva a LED-világítás.Egy külföldi videócsevegőn elfogadtam, hogy készülhet rólam fénykép, de én ezt úgy értelmeztem, csak akkor ha belépek.
Bizonyos politikai fórumok látogatása is zavarhat valakiket, de ez egyelőre szóbeszéd,fogalmam sincs.Azt tudom, hogy politikai témában,politikusokat megsértőket idéztek be kihallgatásra úgy, hogy az oldal állítása szerint nem adott ki IP -címet.Egy ismerősöm szerint jó vírusirtó és tűzfal megoldja, de az én víruskeresőm /AVAST/ nem talált semmit.
Köszönöm, hogy Te legalább érdemben próbáltál segíteni.U.i.
rivát üzeneteket nem olvasok,nem ismerkedési célból vagyok itt, heteroszexuális volnék vagy mi.
Csak annak látom értelmét ha érdemben segítünk egymáson,ha valakinek nincs véleménye, nem tud
tanácsot adni, akkor csak azért fölösleges betenni egy tapsikoló figurát, hogy lássuk, ő is ébren van.
Nem haragszom én ezért, csak nem tudok ezzel kezdeni semmit. -
Agostino
addikt
üdv
egy hp compaq 615-öt nyúzok már egy ideje. teljesen meg vagyok vele elégedve stb, pár napja viszont furcsa dolgot művelt. gondolt egyet és reggelre nem volt hajlandó töltést felvenni, csak hálózatról megy. "plugged in not charging". néztem akksi diagnosztika progival, de semmi különösebbet nem írt ki. oké, a gép nem egy mai darab, de az furcsa, hogy teszem azt hétfőn még egy órát, másfelet el tudtam akksival szöszölni rajta, kedden még már nem hajlandó tölteni. jól van benn az akku, tiszták a csatlakozók, nem tört meg a kábel, nincsen gond a táp csatlakozójával sem. oprendszer windows 7 64
-
Tenken
őstag
Hali!
Azt tudja valaki, hogy milyen a 2560p 90w-os gyári adaptere? Most 65w-os van, de kéne egy nagyobb az i7 mellé. Ez 18,5v-ot ad le. Amiket ebay-en eredetinek ebbe valónak találok azok 19v-osak. Ilyet tudok szerezni apróról is. Ez gyárilag sem egyforma? Nem lehet para az a fél volt? Lehet csak túlreagálom, de jobb óvatosnak lenni.
Előre is köszi a tippeket!
-
Dhampir
félisten
válasz
misterfox #30985 üzenetére
A Probookoknak ez a 4-es széria az alja, az üzleti a 6-os széria.
Ez eléggé fura, csak a sufniban vásárolt mobiltelefonoknál létezik bolti garancia, kivéve, hogyha használt gépekkel foglalkozó üzletből vásárolta a mostani eladó, de azt írod, hogy Ámerikában vette.
Milyen matrica (MS Certificate?), minek az érvényesítéséhez, a garanciához vagy a Windows telepítéséhez?
A szervizgarancia érvényesítéséhez kell a számla is. Csak a Dell NBD garanciánál elegendő a Service Tag bediktálása.
Sokan árulnak Probookokat, megbízhatóbb, rendezettebb adatokkal, javaslom, hogy nézz körül alaposabban a hirdetésekben. Például renew, újracsomagolt, újraforgalmazott gépek is akadnak dokumentumokkal és hivatalos HP szervizgaranciával.
-
misterfox
csendes tag
Sziasztok,
szeretnék venni egy Probook 4530s notit. Amcsiban lett véve de elvileg van rá fél éves gyártói gari és másfél év bolti. Az eladó azt mondja elég a matrica rajta ha érvényesíteni akarom, ez tényleg így van? Bolti garit szerintetek így ér akármit?
Illetve ha valami tippel tudnátok szolgálni hogy mit érdemes lecsekkolnom azt megköszönném. Egyébként hackintosh módban is üzemelne, ezért venném ezt a típust. Ez az i5-2430M, Intel HD 3000, 4 GB DDR3 ramos kiadás. Köszi
-
Répapüré
tag
Sziasztok!
HP Dv5-ös laptopom van és ma másodszor figyeltem fel egy különös jelenségre.
Egyik esetben sem ültem a gép előtt, de be volt kapcsolva és netre volt csatlakozva.
Arra lettem figyelmes, hogy hallok egy rövid,dallamszerű sípolást a végén egy kattanás szerű hanggal, mintha fényképet készítene a kamera.
Létezik ilyen?
Nem vagyok paranoiás, tényleg hallottam,de nem tudom, mi ez a hang. -
Tenken
őstag
Sziasztok!
2560p-hez előlapot meg azt a kis rögzíthető lezáró fület a hátuljáról nem tud segíteni valaki szerezni? -
-
golyós
addikt
válasz
Turbobacsi #30968 üzenetére
Köszi.
Nem kell semmi beállítás,rádugom és kész nézem a filmet a tv-n? -
golyós
addikt
Üdv!
Van egy HP650-es notim és egy hagyományos képcsöves 100 hz-es 82cm-es JVC tv-m.
Szeretné kirakni a vodeokatt a tévére de nem találok rá jó megoldást.
A tv-n van scart,rca és S video csatlakozás.A notin Hdmi és Vga.
Szerintetek össze tudom hozni a dolgot relatív olcsón?
Elnézést ha nem jó helyen raktam fel a kérdést. -
szabop27
tag
Pavilion dv6-os gépem kijelzője elkezdett villódzva csíkozódni. Letöltöttem a legfrissebb(2011?) GPU drivert, telepítettem. Most nem érzékeli a külső monitort, se az egeret. Mit tudok csinálni?
-
overland
aktív tag
sziasztok, lehet nem a legjobb helyen, de kérdés lenne:
van 1 hp mini 110, a gép nem akarja tölteni az akkut, töltött akkuval működik meg hálózatról is -
qwertly
addikt
Sziasztok!
HP-Compaq 2530p notim van tavaly vettem a notebook store boltba nem is zavart egy ideig de mos már szeretnék bele tenni egy ssd dvd olvasó helyére,és keresek olyan keretet amely biztos,hogy jó bele és azon is van egy plusz usb csatlakozó.Ilyet tudtok javasolni és 3G modemet,mert kivan építve a helye csak az nincsen benne.A 3G modem csak a gyári jó vagy lehet valamilyen olcsóbb verzió is?
Másik:szerintetek menyiért lehetne eladni HP-Compaq 6910p 14×1 WXGA képernyő proci Core2Duo T7700,memória 2×2048MB,hdd 160GB, dvd íro wifi bluetoosh 3G HSDPA modem.Eredeti vista business OP rendszer plusz dvd vissza állító lemez.Van még hozzá NAS dokkoló, és HP 12 cellás Travel aksi.Így 9-10 órát is megy a noti.Van még 1 év HP gari a notin és nagyon szép megkímélt állapotban van. -
Tenken
őstag
Német Elitebook garanciáztatás esetén mire van szükségem itthon?
-
Irvkhf
aktív tag
Van egy Hp 510 laptopom. Ahogy bekapcsolom a Windows betöltése után mindig villan egyet a képernyő. Valamiért olyan mint ha akkor állítaná be a videó kártya drivert. Csak nem értem hogy miért csinálja ezt minden egyes bekapcsolás után. Ez normális dolog ? Másnak van tapasztalata ezzel a típussal ?
-
bubi92
őstag
hejho
anyám netbookjának a töltője megpusztult. vajon, honnan tudnék beszerezni? gugliztam, de szinte csak külföldi oldalakat adott ki ill. vaterát(amit mellőznék). Sn: 534554-002 Gép típusa: HP Compaq Mini CQ10-120SH
-
albi31
aktív tag
válasz
cellpeti #30938 üzenetére
Abból két CPU-s platform is létezett,létezett egy majdnem asztali foglalattal bíró Mobil P4-s és az azt követő Pentium 4-M-s tokozású alaplap,egyik sem mai gyerek,így akkoriba nem foglalkoztak ilyen dolgokkal,hogy hány Db-s a ventilátor keltett hang,a lényeg az volt,hogy le tudja hűteni a CPU-t...ha ez a gép régebben halkabb volt,akkor valsz. elfáradt a venti főleg így több mint 10év távlatában,ha meg mindig ilyen volt,akkor a már leírt.
Wifi meg egyszerű,ha van előkészítés akkor használhatod belső wifi card-dal,ha nincs,akkor csak külső.Én eddig csak külsőssel találkoztam. -
Dell XPS
veterán
Hardverapró [oldalát keresd fel légy szíves, vagy adjál fel hirdetést igényeidhez mérten!
-
-
Eflek
tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy Asus laptopra, viszont 40.000 -ret adnék érte max. Oké, hogy nem sok, de kell ebben a hónapban, ha valaki összeszed nekem ennyi idő alatt, azt nagyra értékelem, köszönöm, sziasztok!
-
cellpeti
nagyúr
üdv
van egy HP nx9010es gép itthon. A tudásához képest nem rossz gép, de hangos mint az állat? Mitől lehet?
CPU: 56°C
HDD: 42°CLehet, hogy ventit kellene benne cserélni? Illetve wifi kártyát lehet bele tenni?
-
sagit
veterán
válasz
turbulencia8 #30932 üzenetére
(nekem van egy webkamerám 2530p-be
)
-
baevtoba
csendes tag
Üdv.
Pavilion dv6-on HDD cseréltem és szeretnék quickweb-et felrakni rá. Ha valaki tudja a megoldást,
kérem írja meg. Win7 32 bit operácios rendszer van a gépen. Az eredeti HDD-n is ez volt.
Minden szolgáltatást sikerült felrakni ( advisor,mediasmart ) de a quickweb nem sikerül.Az ötleteket előre is köszönöm.
BAEVTOBA
-
szoke12
őstag
Üdv!
Megpatkoltam egy hp PPPO-12A töltőt. megy vele a gép, de csak 18,5 voltot ad le. az jó?
Vagy inkább kuka? -
válasz
turbulencia8 #30932 üzenetére
szalagkábel inverter és kijelző hiba is lehet
én nem gondolnék rögtön alaplapcserére
-
turbulencia8
őstag
válasz
LaptopSystem #30931 üzenetére
Szia!
Neked vannak HP 2530p alkatrészeid? Elkezdett néha vibrálni a képernyőm, több drivert kipróbáltam nem szűnt meg a dolog, ez alaplap csere lesz mindenképp? Vagy kezdjem a szalagkábellel? Üdv! -
-
válasz
LaptopSystem #30926 üzenetére
Csak e-bay-en
Amúgy filléres holmi 2k alatt vanaz ára)
-
fps8
senior tag
válasz
LaptopSystem #30926 üzenetére
Nem vagyok benne 100%-ig biztos, de szerintem akármelyik laptopba való bt. modult ,megveheted hozzá ami belefér a számára kialakított helyre. A windows, vagy bármi más amit használsz ugyan úgy tudja telepíteni.
-
Répapüré
tag
válasz
sirarcheer #30880 üzenetére
Szia!
Nem tudom,válaszolt e már valaki, de a HDMI Output hangerejét külön lehet állítani.nekem alapból teljesen le van némítva.Ráklikkelek a tálcán a kis nyílra/rejtett ikonok megjelenítése/ majd ott Az IDT audiokezelők beállítása.Azon belül van az ATI HDMI Output ami nálam le van némítva.
-
sziasztok
tudom nem feltétlenül illik ide de nem tud esetleg közületek valaki HP8440P-hez Bluetooth modult? -
fps8
senior tag
Igen, pont most válaszoltam a másik topicban is, hogy eddig ez eszembe sem jutott. Mindig a hp oldalán kerestem a drivert, pedig az már egy 3 éves megoldás volt...
-
sagit
veterán
-
fps8
senior tag
Sziasztok.
Adott egy 6910p noti, ami lassan már az őrületbe kerget.
A wifi valamiért egyfolytában ledobál. Van hogy teljesen lecsatlakozik, de van hogy csak az internet elérés szűnik meg. Wifi kikapcs/újraindítás segít, de előfordul hogy óránként 4x-5x lecsatlakozik. Egy egyszerű letöltést nem tudok vele végigcsinálni...
Több rooteren is próbáltam már, és azt is néztem már hogy amikor a laptopon nincs internet, mobilról továbbra is jól működik a wifi.
Próbáltam jelszó nélkül, és jelszóval is, ugyan az a történet.
Hálózatba dugva, és akkuról is ugyan az. Nem tudom már mit tehetnék vele, hogy ne csinálja ezt folyton.
Letöltöttem hozzá a HP wireless assistant programot a gyártó oldaláról, de az sem segített.
Mit tehetek még, hogy ne kelljen az asztalnál ülnöm akárhányszor le akarok tölteni egy programot?Kábelről egyébként hibátlan!!!
-
Dhampir
félisten
válasz
hurenzon #30920 üzenetére
Érdemes itt is megkérdezned: Azonnali notebookos kérdések órája
-
hurenzon
senior tag
Sziasztok!
A következő problémán van. Van egy Hp pavilon g6 laptopom és ezen egy Generic Adapter bluetooth driver 2006.06.21. 6.1.7601.17889 verziójú szoftver van.
ami nem támogatja a samsung dokkolómat, csak össze lehet csatlakoztatni, de nem tudom lejátszani rajta a hangot. Azt írj ki hogy nem találja az illesztőprogramot.
A testvérem laptopján egy másik fajta bluetooth van ami már 2011 kiadás és más a gyártó is.
samsung DA-E650 dokkolóm van ,amin 3.0 bluetooth -tal szerelt.
Mit lehetne tenni, hogy az Én gépemen is működjön?
Előre is köszi a segítséget. -
adidas4death
aktív tag
Üdv!
Egy HP Dv6 6169SL-em van, és érdeklődnék, hogy lenne-e mód a kijelző cserére?
ennek sincs semmi gondja, csak kiváncsi vagyok hogy lehet-e bele tenni Full HD kijelzőt, és ha igen akkor kb mennyi lenneElőre is köszönöm.
-
Dhampir
félisten
válasz
KaiotEch #30917 üzenetére
Csak egy tipp, talán kérdezd meg SeniorTillát (TEL: 20/501-6277), hátha tud megfelelőt ajánlani.
-
Üdv. HP ProBook 4530S-hez tudnátok ajánlani olyan dokkolót ami rendesen is működik? HSTNN S02X van hozzá, de egy egy rakás .... Köszi!
-
Dhampir
félisten
válasz
Sanyabá #30914 üzenetére
A kasztni minősége és a rajta lévő portok elhelyezése tekintetében az EliteBook alá sorolható, de általános felhasználásra; munkára, filmnézésre és az adott típusban megtalálható grafikus gyorsítótól függően szerényebb játékra is alkalmas.
A ProBookoknál felhasznált anyagminőség és összeszerelés túllépi a "consumer" gépek javánál tapasztalható silány minőséget.
Élőben mindenképpen érdemes megvizsgálni.
-
Sanyabá
senior tag
Nekem van egy ElitEbook 8530p-m, a családba lenne ez a Probook 4535s, de mivel még nem láttam, nem szeretnék vele mellé fogni.
-
-
Dhampir
félisten
válasz
AxBattler #30910 üzenetére
Bizony.
Amikor egy félmilliós, más cég gyártotta csúcskategóriás laptopban zörög a Touchpad és a műanyag kijelzőkeret elállós (bár ez utóbbi már ProBooknál is előfordult), és vacak műanyag borítás fedi a billentyűzet előtti részt, akkor ehhez képest a ProBook bizony tud jobb is lenni.
A szerény kivitel ellenére is jó minőség a Hewlett Packard gyártót dicséri!
-
xward
tag
sziasztok!
lehet nem jó helyre irok de segitségre volna szükségem
volna nekem egy compaq presario v5000 laptopom
intel celeron M 530 1.79GHz (conroe) socket 479 mPGA fsb533
procival szerelve s az volna a kérdésem hogy lehet e ebbe a laptopba nagyobb procit tenni
legalább egy intel pentium 2ghz vagy 2.2ghz körüli már jó lenne vagy egyátalán mi az amit bir még
a laptop adatai még
2x512 ram DDR2
intel moble 945
alaplap hewlett packard
előre is köszönöm a válaszokat
-
Dhampir
félisten
válasz
#32577792 #30907 üzenetére
Ezt írtam, elolvastad?
A legutóbbi ProBook-szériából már sok minden kimaradt; ExpressCard csatlakozó nincsen benne, és nem is dokkolható a gép.
A legutóbbi új szériáról beszéltem, természetesen a kérdező által említett szériában még van, sehol nem írtam azt, hogy abban nincsen!
Mint amiképpen a 4730s-ben volt, de a 4740s-ben már nem található.
Portok oldalt, teljesen jó helyen számomra. Mi a probléma ezzel?
Ezek szerint még nem volt dolgod üzleti szériával, ami nem baj, csak akkor tudnád, hogy sokkal jobb a portok elosztása, nem keletkezik zavaró kábelrengeteg a gép oldalán.
Ne nekem írjad ezeket, hanem Sanyabá kollégának.
-
törölt tag
válasz
Dhampir #30904 üzenetére
4530s
ExpressCard csati van!
Portok oldalt, teljesen jó helyen számomra. Mi a probléma ezzel?
USB3.0 azért még ma sem teljesen megszokott
SATAIII támogatás - ez sem annyira elterjedt - SSD esetén kimondott előny
Átlagosnál jobb hang
Matt kijelző - spec én ezt jobban szeretem
Egy kézzel megemeled és nem nyiklik-nyaklik, mint pl. a Samsung 3 széria -
Dhampir
félisten
válasz
Sanyabá #30901 üzenetére
Magnéziumvázat vagy aljzatot nem fogsz találni benne, de a tömegcuccokhoz képest, "belépő szintű" üzleti gépként kitűnik jó minőségével.
Jól észrevehető különbséget jelent még a csatlakozók, portok rossz elhelyezése a laptop két oldalán, előre sűrítve.A legutóbbi ProBook-szériából már sok minden kimaradt; ExpressCard csatlakozó nincsen benne, és nem is dokkolható a gép. Ettől függetlenül bevállalható, például én a 17,3" kijelzőméretet preferálom, bár nagyobb súlya miatt (3kg körüli) nehezebb cipelni, viszont munkagépként annál kényelmesebb használni.
A ProBookok létezik egy magasabb kategóriája, a hatos számmal kezdődő széria, amely kivitelében már szinte EliteBook minőséget képvisel, és jóval drágább is a "sima" ProBooknál.
Kereskedelemmel foglalkozó ember írta nekem egyszer, hogy ez a négyes széria csak "konzumer". Ettől függetlenül szerintem az nem baj, mert rendesen összeszerelt masinák ezek, a felhasznált műanyag is jobb az átlagosnál. Élőben meg kell nyomogatni egyet, hogy meglásd, vajon jó barátok lesztek-e.
-
fps8
senior tag
válasz
Sanyabá #30901 üzenetére
Sziasztok.
A minap vettem egy új 100/100%-os hdd-t a 6910p notimba, de még mindíg nem akar felmenni rá a windows 7.
Eljut a bootolást követő második fehér betöltő csík háromnegyedéig, és egyszerűen leáll tőle a gép. Nem a hőfokok hibája, mert van rajta alapbol egy windows, és azzal megy. Vajon mi lehet vele?
Már a bios-át is frissítettem pedig. -
Sanyabá
senior tag
Probook 4535s széria mennyiben másabb mint az ElitEbook?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged