- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
SeniorTilla #31702 üzenetére
Aztaleboprultszivarvégitneki. Neked aztán lehet időd, ha több száz volt, akkor az életedből csak dv5 és dv6 előtt elöltöttél alsó hangon fél évet, de inkább többet. Tisztán, és gépenként 24 órát számoltam csak, ami ugye az én ~800 napos tartós tesztemhez képest simán mérvadó, sőt, többet ér. Jah
Hint: Jobb napokon ~ 50 gép nekem is átmegy a kezeim között, de eszembe nem jutna vauvauzni olyannal, akinek over 4 éve van olyanja, mert bizony ő tudni fog olyat amit én nem.Na ezután tényleg mindenki eldöntheti kinek hisz, hiszen ha ilyen kaliberű dolgokkal nyomulsz, akkor alsó hangon lehet 200 alteregód és 0-24-ben gépek előtt ülsz. Ami azért már valami.
Még egyszer elnézést, nem tudhattam, hogy rólad van szó, így már érthető. /cinizmus
Könyörögve kérlek, fejezzük be. Én tényleg tisztelem a munkásságod és minden mást is. Csak ne akarj már egy olyan tulajjal vitatkozni egy gépről, aki alsó hangon 10* annyit vert bele egy típusba, mint Te és álmában csavarra sorolja neked a gépet, és fordulatszámokra bontva tudja a ventivezérlést. Mert akkor azt kell feltételeznem direkt szórakozol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux Mint
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iPhone topik
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Befutott a DOOM: The Dark Ages hivatalos gépigénye
- További aktív témák...
- Legion Y530 15ICH 15.6" FHD IPS i5-8300H GTX 1050Ti 16GB 128GB + 1TB magyar vbill gar
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 655 G9 - Ryzen 5 PRO 5675U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest