Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tikakukac

titán

válasz SeniorTilla #31702 üzenetére

Aztaleboprultszivarvégitneki. Neked aztán lehet időd, ha több száz volt, akkor az életedből csak dv5 és dv6 előtt elöltöttél alsó hangon fél évet, de inkább többet. Tisztán, és gépenként 24 órát számoltam csak, ami ugye az én ~800 napos tartós tesztemhez képest simán mérvadó, sőt, többet ér. Jah ;]
    Hint: Jobb napokon ~ 50 gép nekem is átmegy a kezeim között, de eszembe nem jutna vauvauzni olyannal, akinek over 4 éve van olyanja, mert bizony ő tudni fog olyat amit én nem.

Na ezután tényleg mindenki eldöntheti kinek hisz, hiszen ha ilyen kaliberű dolgokkal nyomulsz, akkor alsó hangon lehet 200 alteregód és 0-24-ben gépek előtt ülsz. Ami azért már valami. :R Még egyszer elnézést, nem tudhattam, hogy rólad van szó, így már érthető. /cinizmus

Könyörögve kérlek, fejezzük be. Én tényleg tisztelem a munkásságod és minden mást is. Csak ne akarj már egy olyan tulajjal vitatkozni egy gépről, aki alsó hangon 10* annyit vert bele egy típusba, mint Te és álmában csavarra sorolja neked a gépet, és fordulatszámokra bontva tudja a ventivezérlést. Mert akkor azt kell feltételeznem direkt szórakozol.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés