Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ice&Lime
üzenetére
Nemrég én is panaszkodtam a melegedésre, de azóta megjavult (vagy elmúlt a kánikula).
Mindenesetre nálam be volt állítva a Power Manager-ben, hogy a CPU-t max. 60%-os teljesítményig engedje felpörögni. Ezt visszaállítottam 100%-ra, és azóta hűvösebb a gép, de legalábbis a HDD. Nemtom', talán a hűtési rendszer hatékonyságából is visszavett a leszabályozással párhuzamosan...
-
Ice&Lime
veterán
laptop-8470p.
azt vettem észre, hogy a gép mint cpu mint hdd esetében töltőn normális hőmérsékletű, de töltőről levéve és akksiról üzemelve viszont melegebb és ezt nem tudom mire vélni, mert windowsban direkt beállítottam az energiagazdálkodásban a processzor power managementen belül a system coolin policy, hogy on battery is legyen aktív, de ahogy átállítottam nem vettem észre semmit, nem reagált semmit sem.ha visszadugom töltőre egyből hűvösebb lesz.
-
palika29
csendes tag
Sziasztok
Párom HP 620 asába egy 598856 os 2 gb os memória modul van.
Szeretnék venni neki egy párat hogy 4 gb os legyen.
Tud valaki segíteni mi megy vele párban , hogy duálba kezelje?
esetleg ha valakinek van eladó érdekelne
köszi
Pali -
albi31
aktív tag
válasz
omarion23
üzenetére
Igen,MXM-s a kártyád,egy 7900GS van benne,de az sajnos nem driver hiba lesz,ha becsíkozódik és megfagy,az sajnos VGA hiba lesz...másrészt,Win7 alá a Vista-s driver szó nélkül felmegy,max. a kompatibilitási módot kell választani telepítésnél,ahol a Win XP SP2-t ajánlja fel a Vista helyett,de ezzel nem kell foglalkozni.
-
omarion23
tag
Üdv!
Adott egy Hp nw9440 típusú noti. Nvidia quadro fx 1500m kártyával. ez mxm-es?
Lehet bele venni más kártyát? Ha igen milyen típusút?Egyébként az a nagy problémám, hogy win7-en semmilyen támogatást nem kap a vga.
Egy vista drivert találtam hozzá..felraktam..1percig ment..fullHD-n a kijelző..aztán becsíkozódott..meg mindenféle fura minták jelentek meg rajta, és megfagyott.
Win8-al nagyjából ment..de ott csak 1600x valahanyas felbontáson. Az meg nekem kevés, ha benne van a fullhd kijelző.Esetleg valaki nem találkozott ilyen problémával? vagy tudna egy működő win7 drivert?
Rengeteget végigpróbáltam már..de nagy részénél már a telepítés sem indult meg. -
Ice&Lime
veterán
igen, ez benne a másik érdekes dolog, hogy állandó értéket mutat, sosem változik, ami azért elég gyanús, hiszen minden hőfok érték váltakozik közben a gépben.
szerintem nem kell vele foglalkoznod, egyszerűen a program nem érzékeli jól vagy sehogy azt a részét a gépnek.
ha meg tartósan 115 fok lenne ténylegesen, akkor már valami büdösödne a gépen. -
papa019
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Értem, köszi. Sajnos már másfél éves a laptop, akkor kénytelen leszek venni egyet.

Az utángyártott akksik mennyire megbízhatóak?
Illetve tudtok tippeket, hogy melyik üzletből érdemes vásárolni?
Első körben ezt néztem ki magamnak: [link] -
Ata88
csendes tag
Sziasztok!
Van egy HP 630-as Laptopom ma felraktam az everestet és a következő hőmérsékleteket mutatja:
A kérdésem hogy GMCH és a PCH érték mit takar? Illetve normális e hogy a PCH ilyen magas? -
Répapüré
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Igen és segítettél is amit köszönök.Ha a probléma ismételten jelentkezik,megfogadom a tanácsod .
-
zola-
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Akkor ne vigyem vissza? Egy ponton csinalja csak. Mennek kábelek a kijelző és a ház között?
-
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
köszi, megvan, hát, nem valami jó az már biztos.
-
zola-
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Az inteligens képernyővezérlést kellett kikapcsolni....nem boldogult vele. Viszont holnap telik le a 3 nap cseregari!! Az enyém is olyan mint olvastam itt korábban valakinél. A kijelző fedelét közepesen nyomva (az alsó résztől kicsit jobbra) behullámzik a kijelzőm.Normál érintésre nem.Tudom ne nyomogassam, de akkor is. Csak egy ponton csinálja..Lehet valami kábel megya kijelző és a ház között? Nézzétek már meg legyetek szívesek, hogy a tiétek is hasonló e.
-
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
értem, egyébként feltettem, de nem jön be a kezelőfelülete csak egy sima windowsos egér beállítós ablak, a szokásos.
vajon hol tárolja magát a synaptics vezérlőpultját a rendszer, mint pl ez, ezt szeretném előhozni valahogyan.mert ezt a vezérlőpultot sosem találtam meg.
-
-
Ice&Lime
veterán
Becsatlakozom én is a 8470p-sek táborába.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy lehet-e illetve van-e olyan funkció a touchpadnál, hogy nyomási érzékenység, erősség?, mert dellnél úgy emlékszem, hogy volt és ez most hiányzik.
tud valaki megoldást? -
-
zola-
őstag
Amit korábban írtam a fényerő állítgatós dologról.....megoldódott. Idáig kinlódtam vele.....energiaellátásnál kellett kavarni picit. f@szom a win8-ba.

-
-
Répapüré
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszi, hogy próbálsz segíteni, de korábban soha nem volt semmi hasonló probléma és nem telepítgetek drivereket.ha csak automatikusan nem települt valami...
Ha nem válik rendszeressé, nem foglalkozom ezzel, ha igen akkor megfogadom a tanácsod. -
zola-
őstag
Ugy latom nem vagyok egyedul ezzel a fenyero allitgatos jelenseggel.....es ez is hp!![link]
-
zola-
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Oke, de csak este 10korul tudom csak most melo van....de erdekes, hogy allitgatja..rendesen olyan mint a telefonnal.
-
-
zola-
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ha mind a ketto kartya engedelyezve van, akkor ha vilagos keprol valtok sotetebbre tobb lepesben allitja a fenyerot ugy mint a mobiltelefon. Ha valamelyiket letiltom akkor nem csinalja. A hp oldalarol leszedett driverekket raktam fel. Bar szerintem forditott sorrendben. Mondjuk lehet driver gond lesz mert ha az alaplapit letiltom akkor kiirja, hogy a radeon valamelyik osszetevoje hianyzik.A fenyerot allito gombok jol mukodnek, es egyforma fenyerore raktam telepnel es halozatnal is.
-
Magától nem állíthatja a fényerőt. Olyan van, hogy más fényerőn megy akkuról és tápról, de működés közben magától nem állíthatja. A fényerőt a gyorsgombok vezérlik, és a windows energiagazdálkodása. Nézz szét ezekben, illetve teszteld le, hogy a fényerőállító gyorsgombok működnek-e.
Először az inegráltat, aztán a dedikáltat kell installálni, a hp oldaláról letöltött driverekkel.
-
zola-
őstag
Sziasztok! Vettem szombaton egy HP pavilion 15-e005sh laptopot. Van benne 2videokartya. Az egyik az alaplapi intel 4000 a masik ati radeon hd 8670. A gondom az ha mind a ketto engedelyezve van az eszkozkezeloben, akkor magatol allitgatja a fenyerot fel-le. Ha barmelyiket letiltom akkor tokeletesen mukodik. Drivereket cserelgettem mar de semmi javulas.Win8-at hasznalok, amugy vasarlaskor free dos volt rajta. Ez most hibanak szamit? Vigyem vissza, vagy elofordul ilyen? Nem eleg ha csak a radeont hasznalom?
-
koshmar
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Hát én konkrétan csak két választási lehetőséget láttam itt:
-Visszaállítás egy korábbi időpontra.
-Visszaállítás arra az állapotra, ahogy kaptad a gépet. -
-
koshmar
veterán
Üdv!
Ha a Recoveryvel újratelepítem a gépet, akkor az az utólag létrehozott meghajtókat is formázni/törölni fogja?
-
siskad
őstag
Még annyi hogy a felhasználóváltásnál állítgatja a fényerőt. (Windows 8) ez normális?
-
siskad
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszi! Normál használat közben nem zavar. Igen, müanyag házas. S mint írtam egy ponton érzékeny csak.
-
válasz
siskad
üzenetére
Ha használat közben nem csinálja, akkor ne foglalkozz vele. Ha megnyomod bármelyik gép kijelzőjének a hátulját, a backpanelt, akkor a folyadékkristály hullámzani fog. Gondolom műanyag házas géped van.
Ha nem nagy kunszt visszavinni és nagyon zavar téged, akkor próbáld meg. A boltban fogják eldönteni, hogy normális jelenség-e vagy hiba.
-
siskad
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
De ha csak kicsit nyomom nem szineződik el, ha közepesen nyomom akkor szineződik el meg hullámzik. Szerinted vissza vigyük?
-
-
siskad
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Szóval akkor az baj ha hullámzik? Csak mert benne vagyok a három napos cseregaranciában.
-
-
siskad
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
A tiéd hullámzik?

-
-
siskad
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Tényleg? Ott olyan mintha feszülne a kijelző, mert csak egy helyen csinálja. A többi helyen nwm.
-
-
siskad
őstag
Sziasztok. Az normális ha a laptop hátulját egy kicsit erősebben megnyomom, akkor a kijelző elszineződik azon a helyen?
-
-
-
papa019
senior tag
Sziasztok!
Akkumulátorral kapcsolatos kérdésem lenne hozzátok.
Egy Probook 4330s-em van és ma 601-es hibaüzenettel fogadott a BIOS bekapcsoláskor, miszerint az akksi cserére szorul.
Két kérdésem van ezzel kapcsolatban:
- A laptopra kapott garancia vonatkozik-e az akkumulátor élettartamára is?
- Milyen típusú akkumulátort ajánlotok, ami a gyári paramétereivel rendelkezik?Előre is köszi.
-
Répapüré
tag
Úgy tűnik, hogy az alvó állapotból nem szeret életre kelni a dv5-ösöm.
Reggel az a bizonyos két led villogott mint a korábban hozzászóló fórumtársnak, most pedig egyszerűen megfagyott a kurzor.
Korábban nem történt hasonló, ezért az alvó állapotot letiltottam, csak a képernyőt kapcsolja ki ha egy ideig nem vagyok a gépnél.
Jobb megoldást nem tudok és nem is értem, mi az oka ennek... -
Blackey
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg több fél órája próbálom bekapcsolni és semmi...közbe mára még 16 képet meg kéne csináljak aztán még a színek is és egyre jobban idegesít.
Írtam a srácnak, hogy mivel az ismerősöm kint van szlovákiában és nem jelentkezett ezért élnék a próbagarival.
Nem tudok mit csinálni. :/
Pedig ezt levonva tök jó kis gép basszus.
Most a régi HP-ról írok, amit eddig használtam nx6110.Legalább még ezen elzötyög a portableps és a lightroom ez a szerencsém. -
Dhampir
félisten
Ismét kellemes társaságotokhoz csatlakozom egy szolid HP Workstation 8710W géppel.

-
Répapüré
tag
Kikapcsoltam majd be és semmi probléma.
Szerintem utálja ha kánikulában tankjátékkal játszom.
Ez egy pacifisa gép, nem szereti ha lövöldözünk és mivel lelke van így jelzi.
Keresni kell egy virágültetős játékot.
Viccet félretéve ameddig nem válik rendszeressé, vagy nem áll le teljesen nem foglalkozom vele nagyon, garanciám úgy sincs.
Aztán ráérek idegeskedni, de a sorstársamnak drukkolok,hogy sikerüljön érvényesítenie a garanciát. -
Répapüré
tag
válasz
Blackey
üzenetére
Szia!
Ez nagyon különös.
Én éppen ma reggel találkoztam ezzel a problémával és korábban soha.
A két led villogott és semmi, aztán a kikapcsológomb hosszas nyomásával leállítottam és a második indításnál semmi gond nem volt.
Ez is egy dv5-ös,de én több mint fél éve vettem használtan és 70-ért.
Ez nagyon fura, hogy éppen ma és benézek ide és látom, ezzel a problémával foglalkoztok.
Most leállítom, aztán újra bekapcsolom.Megnézem ,jelentkezik e ismét.
Én arra gyanakodtam, hogy mivel bekapcsolás után egy ideig rá sem néztem így alvó állapotból akartam éleszteni és ekkor történt.
Most csupán különös számomra, hogy egy másik hasonló géppel egyszerre és nem tudom...talán este túl meleg állapotban kapcsoltuk le ebben a kánikulában, vagy nem tudom...
Vagy létezik ilyen véletlen az eddig tökéletesen működő gépemmel?
-
dragonfx
veterán
ugy néz ki nem akábel a xr hanem a töltőbe rossz valami honnan tudnék olcson hp töltőt szerezni?
akár hazsnált utángyártott univerzális is érdekel csak müködjön...
-
albi31
aktív tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
hatalmas szerencse kell hozzá,vagyis csak az kell hozzá!
-
-
Prof01
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Meg is vettem tegnap a kiszemelt 8470p-t, 110k ft-ért!

Karcmentes, mint az új, 2015 dec-ig garanciás. i5 3320m, 4gb ram, 500gb hdd, Ati vga. Nagyon tetszik!
-
Üdv egyik ismerősöm vett egy HP Pavilion Sleekbook 15-b003sh típusú lapost, namost W7 kerülne rá, de HP szerint nincs hozzá driver. W8-ast beszipkázza? Köszi!

-
albi31
aktív tag
válasz
Blackey
üzenetére
nem értem hogy miért nézeted meg a haveroddal,küld vissza,ő utalja vissza a pénzt(ha 1hét garanciát vállalt,mert én a hirdetésben ezt nem találom,de ettől még élhet...másrészt,általában nem pénz visszafizetési garancia szokott lenni,de ne legyen igazam) ,és kész,és majd megkérdezel egy hozzáértőt,hogy mit szabad megvenni,és kész!Sok szerencsét!
-
Blackey
csendes tag
Válaszol és normális volt.
Még felhívom ismerősömet, hogy nézze meg mi lehet konkrétan a gond aztán írom, hogy mi volt.
Jó lenne, ha csak valami egyszerűbb gond lenne, mert amúgy maga a gép tetszik és ezt levonva jól működik. -
válasz
Blackey
üzenetére
Használt gépet teszt nélkül postán venni, nem okos dolog. Talán az egy hét gari segíteni fog, de akkor is bukta lesz az ide-oda küldözgetés miatt.
A hirdetésben szerepel, hogy kimondottan gamer gép... hát ez soha nem volt gamer gép, a dv5-ösök legolcsóbb konfigja volt. A gamerekben 9600-as nvidia volt. Egy ilyen hirdetést én már fenntartásokkal kezeltem volna.
-
Blackey
csendes tag
válasz
AxBattler
üzenetére
Nem teszteltem, mert messze lakik tőlem.
Amúgy jó gép, meg használtam már hasonlót csak így nem tudok mit csinálni vele.
Hát az lesz, de nem biztos, hogy veszek használtat még egyszer.
Talán inkább hozzá gyűjtök még és újat veszek.
Így is féltem, hogy nehogy átverjenek... -
Blackey
csendes tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Igen itt vettem.
Elméletileg egy hét próba garit adott rá úgyhogy megvárom, hogy mi lesz.
Csak remélem jelentkezni is fog!
Nem tudom mi mást tudnék csinálni.
Eléggé szarul esik most.Pedig próbáltam utána nézni, hogy mennyi pozitív van. -
-
Blackey
csendes tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Hát ... jó...
Remélem az is jelentkezni fog akitől vettem, mert ez így baromira nem tetszik!
Nem ez volt leírásban...
Az tuti, hogy többet nem veszek használtat így neten, de boltba se nagyon szerintem...
Meg érte dolgozni ezért... -
válasz
Blackey
üzenetére
Ez egyet villan

Caps Lock/Num Lock LED Component Tested Error Condition
LEDs blink 1 time CPU CPU not functional
LEDs blink 2 times BIOS BIOS corruption failure
LEDs blink 3 times Memory Module error not functional
LEDs blink 4 times Graphics Graphics controller not functional
LEDs blink 5 times System board General system board failure
LEDs blink 6 times BIOS BIOS authentication failureCPU hiba
Magyarul át lettél verve, eladtak neked egy kontakthibás rossz gépet, amiben még a HDD is cserés. Előbb-utóbb meg fog állni teljesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- TP-LINK routerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- sziku69: Szólánc.
- Temu
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- HP Pavilion Gaming 15 144Hz, GTX 1660 Ti 6GB, 16GB RAM Dobozában, megkímélt
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ASUS TUF Gaming A15 FA506N Ryzen 5 7535HS / RTX 3050 4GB / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garanciás
- ASUS X513EA-BQ1998C (Bontatlan)
- ASUS X513EA-BQS62T(Bontatlan)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- független szinte karcmentes Samsung A33 128GB, dobozával, kábellel, stb.
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pyttawrx